BoligPartner Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BoligPartner var hurtigt klar til at assistere os og gav god og professionel vejledning hele vejen i gennem. Kan klart anbefales.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset. Det gav en rigtig god tryghed og vi fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Corretores de Imóveis
  6. Advogado imobiliário

Sobre BoligPartner

Escrito pela empresa

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.

Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.

Vi tilbyder;

Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.

Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er MEGET tilfredse med vores forløb…

Vi er MEGET tilfredse med vores forløb hos Boligpartner, hvor vi lige er kommet i mål med vores huskøb. Kasper har hjulpet os trygt igennem hele processen, og har altid vendt hurtigt tilbage med svar og kyndig vejledning.
Vi vil klart anbefale Boligpartner til andre.

30 de abril de 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har fra start til slut været yderst tilfredse med rådgivningen fra BoligPartner. Vores køberrådgiver, Kasper, har været meget detaljeorienteret, og vi blev gjort opmærksom på detaljer, vi aldrig selv ville have fundet frem til. Desuden har Kasper været hurtig til at svare på vores mange spørgsmål gennem hele forløbet. Varme anbefalinger fra to førstegangskøbere.

11 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end fantastisk service…

Intet mindre end fantastisk service hele vejen igennem.
Vi har brugt boligpartner i forbindelse med huskøb. Vi er førstegangskøbere, og har ikke haft nogen former for chance for at finde hoved eller hale i denne bolighandel, hvis ikke det havde været for Kasper og boligpartner. De har været med os hele vejen, og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi er herhjemme enige om at hvis vi en dag i fremtiden beslutter os for at vi skal købe et andet hus, vil vi helt sikkert bruge boligpartner igen! Vi anbefaler alle vi snakker med, som er ved at kigge efter nyt hjem, at bruge Kasper og boligpartner.
Kæmpe stor ros herfra.

29 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til…

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til at hjælpe os med vores huskøb. Endnu engang har det været en ualmindelig god service og tydeligt gennemarbejdet materiale. Vi har brugt Bolig-Partner før og vil til hver en tid bruge dem igen - og anbefale dem til andre. :) De allervarmeste anbefalinger herfra.

26 de março de 2024

Very pleased with Kasper's work from BoligPartner

As an expat and a first time home buyer, I am very insecure and lost in the beginning. My colleague who has worked with Kasper Kok before highly recommend him to me as an Advisor.

With Kasper's help, I am able to understand the overall process and even the things that I didn't notice in the contract. I am very pleased with Kasper's work, and highly recommend to anyone else who is buying a home here in Denmark.

22 de março de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It is a great pleasure to have service from Boligpartner

It is a great pleasure to finish with process of buying a house in Denmark without any legal problems. I gratefully thank for all Team in Boligpatner to help me with the very complicated process. As a foreigner I highly recommend to get help from Boligpartner when you are buying a home.
My special thanks to amazing helpful person Kasper Kok whom giving his fullest effort to satisfy his customer and to get the work done perfectly. He usually replies for all questions we have on day and night. Apart from that helps in English language all through out the process. Thank you very much for the Team of Boligpartner and good Luck future of the company to serve people.
I am Saman Sujeewa and Wife Nalika

1 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg spurgte om den pris som var på…

Jeg spurgte om den pris som var på hjemmesiden var korrekt.
Ja. Det er prisen.
Så får man regningen som er næsten 1000,-kr dyrere.
De beklager at de har oplyst forkert pris, men har nu lavet arbejdet og vil selvfølgelig have deres betaling😡

5 de março de 2024

Super kompetent rådgivning!

Kasper var en kæmpe hjælp gennem købsforløbet. Han gav os førstegangskøbere mere tryghed ved at være skarp på rimelige krav til købet, samt hvad der var vigtigt og knap så vigtigt at holde fast på.

Super kompetent rådgivning.

6 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner…

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner og Kasper Kok

Jeg har netop gennemført et huskøb med hjælp fra BoligPartner, og jeg kan ikke rose dem nok. Fra start til slut var processen professionel, effektiv og tryg. Kasper Kok, min køberrådgiver, var en fremragende støtte.

Ekspertise: Kasper havde mere end 20 års erfaring som sælgermægler, og det skinnede tydeligt igennem. Han navigerede os gennem hele processen med skarphed og præcision.

Jeg kan varmt anbefale BoligPartner og især Kasper Kok til alle, der overvejer at købe bolig. De leverer en topkvalitetsservice, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

27 de fevereiro de 2024

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais