BoligPartner Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BoligPartner var hurtigt klar til at assistere os og gav god og professionel vejledning hele vejen i gennem. Kan klart anbefales.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset. Det gav en rigtig god tryghed og vi fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Corretores de Imóveis
  6. Advogado imobiliário

Sobre BoligPartner

Escrito pela empresa

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.

Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.

Vi tilbyder;

Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.

Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Det er 100% ordentligt!

Det er 100% ordentligt!
Jeg skulle have lavet et skilsmisseskøde,og det gjorde Sabrina så godt og hurtigt. Mine bedste og største anbefalinger herfra til at bruge BoligPartner.

23 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdensklasse rådgivning i maraton forløb

Vi er gået igennem et maraton forløb på vores boligkøb, og uden Boligpartner (Kasper Kok) var det aldrig endt hvor det gjorde. Han var hver en krone værd og mere til.

Baseret på vores forløb kan jeg ikke anbefale Boligpartner nok.

28 de novembro de 2023

Huskøb samt forsikringer

Tilfreds kunde. Kanon behandling og behagelig Kasper Kok. Hans erfaring er med til at man føler sig tryg og han ved hvad han snakker om.
Følger op på under huskøb om der er styr på tingene. Deler ud af hans erfaring omkring forsikringer.

Kan kun anbefales !!!

18 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Hjælp til huskøb

Netop været igennem et huskøb med Kasper fra BoligPartner (Forhandling + Køberrådgiver). Vi har været meget tilfredse med Kasper, der under hele forløbet har været meget grundig, god til at forklare relevante detaljer og let at få fat i.
Jeg vil bestemt vælge BoligPartner en anden gang.

27 de novembro de 2023
Avaliação não solicitada

Kæmpe anbefaling fra os!

Kæmpe anbefaling fra os!

Som første gangs huskøbere må jeg indrømme tanken om en ordentligt boligrådgiver egentligt var nødvendig. Alligevel valgte vi Bolig-Partner som i øvrigt har bedste anmeldelser for at søge ekspertise.

Og jeg må sige, vi er meget tilfredse. Kasper Kok som var vores rådgiver har hjulpet os utroligt meget og har fået en masse ting bragt i orden som vi nærmest ikke anede eksisterede.

5 stjerner herfra!

8 de novembro de 2023

Tryg og kompetent sparring

BoligPartner hjalp os i mål med alt det praktiske i forbindelse med vores huskøb. De har været hurtige til at svare på spørgsmål og virkelig søde og rare til at forklare de mange ting, som vi som førstegangskøbere har været i tvivl om. De varmeste anbefalinger her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de outubro de 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Rådgiver meldte hurtigt tilbage ved spørgsmål. Var grundig i gennemgang af papirer, så der ingen tvivl er. Kan kun anbefales.

13 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun gode ting at sige

Har kun gode ting at sige. Er glad for vi valgte boligpartner. Kasper har givet os tryghed, har altid svaret (meget!) hurtigt og har givet sig tid til at forklare og hjælpe. Øvrige medarbejdere, som vi har været i kontakt med, har også været super søde og effektive. Prisen er fornuftig.

25 de setembro de 2023

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais