Vi har modtaget et visitkort med en påklæbet blå post-it i vores postkasse med besked om, at vi skal ringe dem op for de har en køber til vor ejendom og at køberen søger en villa som vores. Når den på... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Boligbutikken har gjort et super stykke arbejde: Vi har på intet tidspunkt følt at vi blev overladt til os selv. Vi har haft et fremragende samarbejde med Martin Saabye Jensen der på alle tidspunkter... Ver mais
Tá ikke fejl af Dan 👌vi havde vores sommerhus til salg på Marielyst over 2år hos 2 lokale mæglere det lykkedes ikke , så kom jeg i tanke om dan han har tidligere solgt lejlighed for os . Jeg tog kont... Ver mais
Jeg har lige fået solgt mit hus Diget 1 i Hårlev gennem Boligbutikken i Roskilde på ca. 3 måneder. De kan virkelig anbefales for gennemført arbejde 😊rigtig stor tak til Rasmus Heltborg og temaet ba... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 73% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hus solgt hurtigt og blev hjulpet videre
Vores hus blev sat til en rigtig god pris og de fik det solgt på bare to uger. Oven i hjalp de mig i mål med at få en ny bolig, som passer perfekt til mine behov. Der har været stor hjælp og hurtigt arbejde. Hvis jeg skal sælge igen bliver det Boligbutikken.
Super effektivt boligsalg og kompetent rådgivning
På under en måned fik Dan tryllet og solgt vores ejerlejlighed i Roskilde.
Hele processen har været super behagelig, professionel og lige til. Dan har været super effektiv og god til at svare på spørgsmål, samt altid i godt humør.
Alt i alt en virkelig god oplevelse ⭐️
Venlig og proaktiv oplevelse
Venlig og proaktiv oplevelse
Dan var venlig, altid i godt humør og energisk.
Opsøgende og aktiv for at sikre mig at jeg fik den bedste handel i salget af mit rækkehus. Svarede altid på spørgsmål super hurtigt og nem at komme i kontakt med.
Jeg kan i sær godt lide hans energi
Virkelig skidt mæglerarbejde
Virkelig skidt mæglerarbejde. Pris og overtagelsesdato var aftalt og der skulle bare underskrives, men sagen blev trukket i langdrag med undskyldninger om, at nogle dokumenter var forsvundet. Alt imens, at der blev arbejdet med en anden køber. Det er helt fint, at der er flere købere, men prøv med noget ærlighed næste gang - det kommer man længst med. Jeg handler aldrig med Boligbutikken igen - og kan ikke anbefale, at andre gør det.

Resposta da Boligbutikken
God oplevelse hos Boligbutikken
Boligbutikken har været yderst aktiv for salget af vores hus. Har været behjælpelig hele vejen igennem.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.