Vi har fået hjælp fra Michael og kollegerne hos boligraadgiver.dk flere gange – senest i forbindelse med vores huskøb, hvor vi havde flere muligheder i spil. Allerede fra første samtale f... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Vi har netop afsluttet en bolighandel, hvor vi købte hus direkte af sælger uden ejendomsmægler. Så vi havde brug for en boligrådgiver, som kunne hjælpe os med købet allerede før købsaftalen var under... Ver mais
Det har været en, på alle måder SUPER god oplevelse at benytte Boligrådgiver Michael Christensen. Han har sammen med sin sekretær leveret en hurtig, rettidig, præcis og behagelig bistand ved køb af... Ver mais
Jeg kan på det varmeste anbefale boligraadgiver.dk., som rådgiver ved hushandel. Alt gik som smurt, Gitte Hansen undersøgte alle relevante papirer, samt kommende forhold med hensyn til ejendoms-sk... Ver mais
VI ER HELT UVILDIGE SPECIALISTER. Med Boligraadgiver.dk på din side, er du garanteret 100% uvildig rådgivning fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Vi har hver især 15-20 års erfaring med at hjælpe boligkøbere! Og vi er eksperter i at beskytte dine interesser fra de allerførste skridt - og til handlen er helt afsluttet. GRUNDIGHED ER EN DYD - HOS OS! ……….., og i en bolighandel er det også en nødvendighed. For hvis ikke du finder fejlene, vil fejlene finde dig. Mange af vores kunder har læst alle dokumenterne i en handel – men de fleste har svært ved at vurdere betydningen af oplysningerne. For hvad er konsekvenserne, når der er en afblændet olietank, ejendommen er fælleskloakeret, eller hvis boligen har været udlejet? Vores absolut vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder ved præcis, hvad de køber, og ikke har ansvar for noget, andre burde have ansvar for! UNDGÅ AT BETALE FOR MEGET FOR DRØMMEBOLIGEN!! For selvom det er drømmeboligen, så er der ingen grund til at betale mere for den, end den er værd!! Som tidligere ejendomsmæglere – og med mange års erfaring som køberrådgivere – kender vi ”gamet”. Vi har ikke samarbejde med hverken mæglere, banker, kreditforeninger eller andre. Derfor kan vi med god samvittighed oplyse, at vi alene arbejder for vores kunder. Og kun arbejder for deres interesser! Også her er vi grundige!!!! Vi ser ikke kun på en salgsopstilling, før vi igangsætter en forhandling. Vi sørger for, at vi har indsigt i alle dokumenterne på boligen – så vi har det fulde grundlag til forhandlingen. Strategien lægges naturligvis med køber! VI ER DIN PROFESSIONELLE PARTNER!! Hos Boligraadgiver.dk betaler du udelukkende for det, du har brug for! Vi har mange forskellige rådgivningspakker, afhængig af, hvor langt du er i forløbet – og hvor meget hjælp du ønsker. Uanset hvilken rådgivningspakke du vælger, sørger vi for at du altid ved, hvor vi er i processen. Overblik giver tryghed, og vi insisterer på, at alle vores kunder skal føle sig trygge. Det er en af årsagerne til, at vi på 8. år er blandt de bedst anmeldte boligrådgivere i Danmark.
Escrito pela empresa

Vi er din – og kun din – boligrådgiver fra start til slut.

Borgergade 30, st., 1300 , København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Jeg købte min ejendom i Danmark mens jeg var i USA og Gitte Hansen tog sig af alt. Super god service og total professionel.
Jeg kan med 100 % sige at Gitte Hansen er en af de bedste.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Vi brugte boligraadgiver.dk - Gitte Hansen da vi købte vores nye bolig. Vi blev super godt vejledt og alle dokumenter var klar til tiden. De får vores varmeste anbefaling.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Vi har nu benyttet Boligraadgiver flere gang og er yderst tilfredse med deres service. Alle dokumenter er klar til tiden ofte før, information i forløbet fungerer bare.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Virkelig god rådgivning og god opfølgning. De sørgede for der var styr på alt. De gjorde huskøbet enormt meget nemmere for os. Kan varmt anbefales

Resposta da Boligraadgiver.dk
I en meget presset købssituation, manøvrerede Boligrådgiver.dk, ved Gitte Hansen, hurtigt, effektivt og informativt, så købet blev gennemført på smukkeste vis, til fuld tilfredshed.
Varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Michael og Bettina har været så vanvittigt dygtige i processen omkring at finde vores drømmehus. De har begge været så forstående, selv med alle vores spørgsmål og frustrationer der kan opstå med sådan en hushandel.
Vi har sparet en masse hovedpine og penge i forløbet, hvilket vi ikke kan takke nok for.
Jeg vil anbefale ALLE at anvende en professionel rådgiver i forbindelse med køb af ejendom, og især Boligraadgiver.dk, som bare er tip-top på alle parametre.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Buying a house in Danmark is a very difficult process, but Michael and the team from Boligrådgiver.dk made it look so easy. We have got an answer at any question we asked and a super fast reply to any email we have sent them. We have felt very safe and helped during the process, and now me and my family can enjoy our first home.A million of thank you, we could give you 10 stars if it was possible 😊

Resposta da Boligraadgiver.dk
Super god og grundig gennemgang af købskontrakt og øvrige relevante dokumenter.
Efter overtagelse god, fair og vedholdende support til løsning af sidste knaster efter overtagelse af huset.
Vi giver vores bedste anbefaling til Michael og team.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Virkelig virkelig kompetent rådgivning . Seriøs, handler hurtig på tingene samt yderst troværdig . Hele tiden opfølgning og altid hurtigt svar hvis man har spørgsmål . Vores allerbedste anbefalinger herfra.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Super rådgivning fra en meget behagelig person med både humor og meget stor erfaring fra utallige køberrådgivninger.
Vi valgte det hus, vi nu bor i, på baggrund af hans rådgivning og er efter indflytning blevet mere og mere overbevist om, at rådgiverens bedømmelse af huset var helt korrekt.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Jeg kan ikke forestille mig nogensinde, at skulle købe en bolig uden en kompetent rådgiver på sidelinjen. Altså en professionel. Der er så mange ting man slet ikke overvejer eller har kendskab til i en bolighandel.
Så hvis man gerne vil finde ting i boligen, der evt. kan føre til prisnedslag, eller man vil være mere sikker på ikke, at brænde nallerne på et dårligt køb, så skal man have fat i boligraadgiver.dk
Det har været en tryg og sikker proces, at få hjælp af Michael.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Vi har brugt Boligraadgiver to gange og alt har været perfekt.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Very helpful guidance and service for two expats buying their first CPH apartment.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Boligrådgiver, Michael Kristensens omfattende viden om boligmarkedet og de aktuelle økonomiske fordele og ulemper ved køb af forskellige type boligformer. I særdeleshed, så har Michaels rådgivning givet mig et fint indblik i hvilke risici der er forbundet med køb af en bestemt andelsbolig i dagens marked efter at han har analyseret en valuarvurdering af boligen.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Vi har brugt boligrådgiver.dk ved køb af vores første hus, og som førstegangskøber har det været en rigtig god og tryg oplevelse at have Michael med på råd. Det har været en meget kompetent og professionel rådgivning, hvor vi fik belyst en masse vigtige ting, som man ikke er opmærksom på, når man falder for et hjem.
Samtidig brugte vi ham til at forhandle med køber/mægler, og det har været givet rigtig godt ud, da hans erfaring med at forhandle kom til at betyde en del på prisen.

Tak Gitte Hansen.
For en flot og enkelt Skøde tinglysning.
Og til den aftalte pris.
Vh Kurt svendsen

Resposta da Boligraadgiver.dk
Kompetent og meget konkret rådgivning i andelsboligkøb.
Vi har nok tjent pengene ind mange gange

Resposta da Boligraadgiver.dk
Vi havde ikke det store behov for økonomisk vejledning, men havde ikke tid og overskud til at holde øje med alle de forskellige blanketudfyldninger. Vi havde heller ikke overblik over deadlines, og det hele blev vi hjulpet fint igennem.
Vi følte os i trygge hænder, og handlen blev gennemført med et minimum af vores indsigt ( vi gad ik besværet )—- og nu har vi både skøde og hus, uden at fare vild i papirjunglen og uden at føle os lænset. Faktisk tror vi at det var en meget rimelig betaling for indsatsen, vi var udsat for.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Har nu brugt Boligrådgiver for 3. gang, og hver gang har de klaret opgaven på en hurtig og effektiv måde. Det fungerer fint med at klare det hele online.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.