Boligraadgiver.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale boligraadgiver.dk., som rådgiver ved hushandel. Alt gik som smurt, Gitte Hansen undersøgte alle relevante papirer, samt kommende forhold med hensyn til ejendoms-sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop afsluttet en bolighandel, hvor vi købte hus direkte af sælger uden ejendomsmægler. Så vi havde brug for en boligrådgiver, som kunne hjælpe os med købet allerede før købsaftalen var under... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Huskøb med tryghed. Vi stoppede samarbejdet med advokat og prøvede boligraadgiver.dk - det har vi ikke fortrudt 😊 Gitte tog over, og vi har hele vejen igennem huskøbet følt os trygge. Både Gi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Escrivão
  3. Serviços de advocacia
  4. Imobiliária
  5. Corretores de Imóveis

Escrito pela empresa

VI ER HELT UVILDIGE SPECIALISTER. Med Boligraadgiver.dk på din side, er du garanteret 100% uvildig rådgivning fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Vi har hver især 15-20 års erfaring med at hjælpe boligkøbere! Og vi er eksperter i at beskytte dine interesser fra de allerførste skridt - og til handlen er helt afsluttet. GRUNDIGHED ER EN DYD - HOS OS! ……….., og i en bolighandel er det også en nødvendighed. For hvis ikke du finder fejlene, vil fejlene finde dig. Mange af vores kunder har læst alle dokumenterne i en handel – men de fleste har svært ved at vurdere betydningen af oplysningerne. For hvad er konsekvenserne, når der er en afblændet olietank, ejendommen er fælleskloakeret, eller hvis boligen har været udlejet? Vores absolut vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder ved præcis, hvad de køber, og ikke har ansvar for noget, andre burde have ansvar for! UNDGÅ AT BETALE FOR MEGET FOR DRØMMEBOLIGEN!! For selvom det er drømmeboligen, så er der ingen grund til at betale mere for den, end den er værd!! Som tidligere ejendomsmæglere – og med mange års erfaring som køberrådgivere – kender vi ”gamet”. Vi har ikke samarbejde med hverken mæglere, banker, kreditforeninger eller andre. Derfor kan vi med god samvittighed oplyse, at vi alene arbejder for vores kunder. Og kun arbejder for deres interesser! Også her er vi grundige!!!! Vi ser ikke kun på en salgsopstilling, før vi igangsætter en forhandling. Vi sørger for, at vi har indsigt i alle dokumenterne på boligen – så vi har det fulde grundlag til forhandlingen. Strategien lægges naturligvis med køber! VI ER DIN PROFESSIONELLE PARTNER!! Hos Boligraadgiver.dk betaler du udelukkende for det, du har brug for! Vi har mange forskellige rådgivningspakker, afhængig af, hvor langt du er i forløbet – og hvor meget hjælp du ønsker. Uanset hvilken rådgivningspakke du vælger, sørger vi for at du altid ved, hvor vi er i processen. Overblik giver tryghed, og vi insisterer på, at alle vores kunder skal føle sig trygge. Det er en af årsagerne til, at vi på 8. år er blandt de bedst anmeldte boligrådgivere i Danmark.

Boligraadgiver.dk

Escrito pela empresa

Vi er på din side - når du handler bolig
GARANTI: Betaling finder først sted efter bolighandlen er gennemført

Vi er på din side - når du handler bolig

Vi er din – og kun din – boligrådgiver fra start til slut.

Vi er din – og kun din – boligrådgiver fra start til slut.
GARANTI: Betaling finder først sted efter bolighandlen er gennemført

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vigtig & ærlig rådgivning af andelsbolig

Super god og ærlig rådgivning! Michael er rigtig servicemindet, og tager telefonen any time - dét er altså en rådgiver efter bogen.
Så selvom udfaldet af analysen ikke blev som håbet, har jeg lært nøgletallene jeg skal kigge efter i min fremtidig andelsboligsøgning :-D

22 de abril de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Emma. Tak for de fine ord - og dejligt at du har fået noget ud af rådgivning om andelsboligen! Med venlig hilsen Michael Christensen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God stabil vejledning og imponerende let at få fat på.

Vil klart anbefale boligrådgiver.dk (specielt til førstegangskøbere). Jeg har fået masser af vejledning henover bolig kiggeri og endelig køb af lejlighed.
Det har givet en stor tryghed og jeg er blevet gjort opmærksom på mange væsentlige detaljer jeg ikke selv ville have kigget efter. Ligeledes har de været imponerende lette at få fat på (selv i presset periode med meget bolighandel).
De har været gode til at følge op på status og få færdiggjort det regnskabstekniske.

Nedenfor er en uddybning af forløbet:
For lidt over et år siden stod jeg som førstegangskøber og havde kigget på en del boliger. Da jeg kom forbi en ideel-anparts lejlighed, blev jeg virkelig i tvivl da denne form for ejerskab ikke er udbredt. Her fik jeg rådgivning af Michael Christensen, der gennemgik papirerne (og selv fik indhentet manglende oplysninger).
Jeg havde tilvalgt prisforhandling og vi havde en forventning afstemning om hvad prisniveauet burde være for denne bolig-type og hvad jeg kunne gå med til af pris. Da sælgeren ikke var til at stikke i (ny bolig på markedet) endte jeg med at droppe denne bolig.

Efter lidt længere boligsøgning endte jeg med en mere traditionel ejerlejlighed, hvor Micheal Christensen igen gennemgik papirerne. Her var ikke umiddelbart ikke noget kritisk at komme efter, men jeg blev gjort opmærksom på potentielle udgifter, der kunne komme i ejerforeningen.

Meget at papirarbejdet blev overdraget til Bettina og der blev sørget for at få ordnet realkreditlån, pantebrev og refusionsopgørelse. Flere at tingene var ikke noget jeg selv var opmærksom på og jeg kunne sikkert have brugt en del tid på undersøge, men her kørte det glat.

8 de abril de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Steffen! Tak for din flotte anmeldelse - den sætter jeg stor pris på! Med venlig hilsen Michael Christensen

Excellent service

Excellent service! Very professional, and fast at responding.

19 de março de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hi Evelyn! Thank you for your positive feedback - it's been a pleasure to advise you! Sincerely, Michael

Grundig og professionel hjælp

Grundig og professionel hjælp! Vil klart anbefale boligrådgiver.dk til alle som skal købe hus. Vi har følt os trygge hele vejen igennem.

9 de março de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Jan! Tak for din positive tilbagemelding - det har været en fornøjelse af hjælpe jer! Med venlig hilsen Michael

Kompetent og professionelt

Kompetent og professionelt! Martin var god til at lytte, oplyse og følge op gennem hele processen. Vi kommer helt sikker til at bruge boligraadgiver.dk igen i fremtiden!!

21 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Tak for de fine ord. Dem sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at rådgive jer næste gang .

Mvh. Boligraadgiver.dk

Oplysende og god rådgivning

Oplysende og god rådgivning, gjorde det let at sælge uden ejendomsmælger

17 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Jan! Tak for din positive feedback - det har været en fornøjelse af hjælpe dig / jer! Med venlig hilsen Gitte Hansen

Super professionel service

Det er 3 gang jeg gør brug af Boligrådgiver og endnu engang er jeg supertilfreds, med forløbet, så det er ikke sidste gang jeg bruger dem,

17 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Ian! Tak for dine flotte ord - det er altid en fornøjelse at hjælpe og rådgive dig! God dag/Gitte Hansen

Yderst kompetent rådgivning.

Vi har købt sommerhus og skulle bruge en rådgiver. Vi valgte boligraadgiver.dk og Michael C. har ydet en meget kompetent rådgivning i den forbindelse. Både Michael og Bettina har hjulpet os trygt og sikkert gennem handlen. Stor tak til jer, og tak for at I har været der hele vejen frem til nøgleoverdragelsen. De svarer altid hurtigt, også "sent" om aftenen, hvilket er et serviceniveau over det man kan forvente. Kan kun anbefale boligraadgiver.dk

16 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Mange tak for jeres flotte ord. Vi er glade for at have hjulpet jer i mål med sommerhuset. Håber I nyder det - og får mange dejlige timer i huset. Mvh. Michael

Super god service

Super god service, hurtig ekspedition og ikke mindst konstruktiv guidiance og rådgivning ift. til en relativ kompliceret bolighandel. Med Boligraadgiver.dk kom vi sikkert i mål!

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Peter. Tak for de flotte ord. Jeres boligkøb var både en "lang rejse" - og en kompliceret en af slagsen. Men dejligt vi kom i mål og at I kan komme i gang med byggeplanerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været rigtig glad for vores…

Vi har været rigtig glad for vores boligrådgiver Gitte Hansen som hjalp os i forbindelse med køb af sommerhus

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Johnny! Mange tak for jeres fine ord!! Fortsat held og lykke med sommerhuset :-)

Jeg har gennem Boligrådgiver.dk

Jeg har gennem Boligrådgiver.dk, fået kompetent og hurtig hjælp ifm køb af ejendom.
Mine bedste anbefalinger til brug af Boligrådgiver.dk

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Lars. Mange tak for de fine ord. Dem sætter vi stor pris på. Held og lykke med jeres nye ejendom. Mvh. Boligraadgiver.dk

Vi har kun godt at sige

Vi har kun godt at sige, alt er gået lige efter bogen. Lyn hurtig sagsbehandling og en fantastisk hurtig og forstående kommunikation. De bedste anbefalinger herfra os. 😊

9 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej Annette & Ib! Mange tak for jeres ros og flotte ord! I ønskes god vind i huset fremover! Gitte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst kompetent rådgivning ved sommerhus køb.

Vi skulle købe sommerhus og havde brug for rådgivning til købet.Vi valgte boligraadgiver.dk som i den grad har hjulpet os trygt og sikkert gennem handlen. Stor tak til Gitte og Betinna som hele vejen har været skarpe og vendt hver sten i handelen, selv bankrådgiveren var imponeret," det er godt nok en grundig rådgiver". De svarer altid hurtigt, også om aftenen, så man behøver ikke engang at tage fri fra arbejde.

8 de fevereiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Hej begge! Tak for jeres ros til os, og at I sætter pris på vores rådgivning! Held og lykke med sommerhuset fremadrettet!! Gitte

Fantastisk service

Fantastisk service.
Vi havde fornøjelsen af rådgiver Michael.
Og der var klar og tydelig tale og rådgivning fra start til slut. Ærlig mening om de tanker og ideer vi havde. Og der blev afværget en katastrofe ved et dårligt huskøb.
De klædte os så godt på til at kigge videre på markedet. Og kigge efter de rigtige ting når vi var på fremvisninger. Og det er endt i en lykkelig og meget tilfredsstillende handel. Med råd og rådgivning hele vejen til mål.

De varmeste anbefalinger her fra 👍👍👍

24 de janeiro de 2021

Resposta da Boligraadgiver.dk

Mange tak, Jonas. Det glæder mig, at I følte jer "godt klædt" på og havde stor glæde af vores rådgivning. Held og lykke med ejendommen.

Great service once more

We were very happy with Michael's services a couple of years ago, when we have bought our first apartment, so now we have obviously contacted him when we decided we wanted to buy a house.

We have inspected a few houses with Michael before we found our dream one, and we've received invaluable advice at each viewing, which made us confident in the end that we made the right choice.

Michael and his team made sure to review all documents and offer unbiased advice that would help us move forward with the buying. Lastly, they took care of all the legal work in perfect time, always letting us know about the process.

We definitely recommend Boligraadgiver.dk to anyone looking to buy a property.

31 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik anbefalet Michael ved…

Vi fik anbefalet Michael ved boligrådgivning.dk da vi købte sommerhus i Nordsjælland .
Michael er meget behagelig og dygtig vi fik en detaljeret rådgivning om alt omkring handlen .
Vi følte os i gode hænder .
Og er nu lykkelige sommerhus ejere .

28 de outubro de 2020

Professionel og kompetent rådgivning

Vi anvendte Boligrådgiver.dk og havde fornøjelsen af at få Michael Christensens hjælp til at gennemføre vores bolighandel. Michael har igennem hele processen ydet en yderst professionel og kompetent rådgivning. Han har en unik evne til at give transparens til alle steps i processen og altid til rådighed til at svare på spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Boligraadgiver.dk, og kommer helt sikkert til at bruge Michael igen næste vi køber ejendom.

22 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snorlige, tryg og behagelig rådgivning. Tak!

Det har været en, på alle måder SUPER god oplevelse at benytte Boligrådgiver Michael Christensen. Han har sammen med sin sekretær leveret en hurtig, rettidig, præcis og behagelig bistand ved køb af vores sommerhus. Vi har hele vejen igennem oplevet en utrolig hurtig respons på vores henvendelser, og har følt os “holdt i hånden” fra start til slut. Ingen slinger i valsen. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Michael Christensen. Tak!
Mie Hansen
Hillerød

30 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais