Det har været en, på alle måder SUPER god oplevelse at benytte Boligrådgiver Michael Christensen. Han har sammen med sin sekretær leveret en hurtig, rettidig, præcis og behagelig bistand ved køb af... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan på det varmeste anbefale boligraadgiver.dk., som rådgiver ved hushandel. Alt gik som smurt, Gitte Hansen undersøgte alle relevante papirer, samt kommende forhold med hensyn til ejendoms-sk... Ver mais
Vi har netop afsluttet en bolighandel, hvor vi købte hus direkte af sælger uden ejendomsmægler. Så vi havde brug for en boligrådgiver, som kunne hjælpe os med købet allerede før købsaftalen var under... Ver mais
Huskøb med tryghed. Vi stoppede samarbejdet med advokat og prøvede boligraadgiver.dk - det har vi ikke fortrudt 😊 Gitte tog over, og vi har hele vejen igennem huskøbet følt os trygge. Både Gi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
VI ER HELT UVILDIGE SPECIALISTER. Med Boligraadgiver.dk på din side, er du garanteret 100% uvildig rådgivning fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Vi har hver især 15-20 års erfaring med at hjælpe boligkøbere! Og vi er eksperter i at beskytte dine interesser fra de allerførste skridt - og til handlen er helt afsluttet. GRUNDIGHED ER EN DYD - HOS OS! ……….., og i en bolighandel er det også en nødvendighed. For hvis ikke du finder fejlene, vil fejlene finde dig. Mange af vores kunder har læst alle dokumenterne i en handel – men de fleste har svært ved at vurdere betydningen af oplysningerne. For hvad er konsekvenserne, når der er en afblændet olietank, ejendommen er fælleskloakeret, eller hvis boligen har været udlejet? Vores absolut vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder ved præcis, hvad de køber, og ikke har ansvar for noget, andre burde have ansvar for! UNDGÅ AT BETALE FOR MEGET FOR DRØMMEBOLIGEN!! For selvom det er drømmeboligen, så er der ingen grund til at betale mere for den, end den er værd!! Som tidligere ejendomsmæglere – og med mange års erfaring som køberrådgivere – kender vi ”gamet”. Vi har ikke samarbejde med hverken mæglere, banker, kreditforeninger eller andre. Derfor kan vi med god samvittighed oplyse, at vi alene arbejder for vores kunder. Og kun arbejder for deres interesser! Også her er vi grundige!!!! Vi ser ikke kun på en salgsopstilling, før vi igangsætter en forhandling. Vi sørger for, at vi har indsigt i alle dokumenterne på boligen – så vi har det fulde grundlag til forhandlingen. Strategien lægges naturligvis med køber! VI ER DIN PROFESSIONELLE PARTNER!! Hos Boligraadgiver.dk betaler du udelukkende for det, du har brug for! Vi har mange forskellige rådgivningspakker, afhængig af, hvor langt du er i forløbet – og hvor meget hjælp du ønsker. Uanset hvilken rådgivningspakke du vælger, sørger vi for at du altid ved, hvor vi er i processen. Overblik giver tryghed, og vi insisterer på, at alle vores kunder skal føle sig trygge. Det er en af årsagerne til, at vi på 8. år er blandt de bedst anmeldte boligrådgivere i Danmark.
Boligraadgiver.dk
Escrito pela empresa

- Vi er på din side - når du handler bolig
- GARANTI: Betaling finder først sted efter bolighandlen er gennemført
Vi er på din side - når du handler bolig
Vi er din – og kun din – boligrådgiver fra start til slut.

Informações de contato
Borgergade 30, st., 1300 , København K, Dinamarca
- kontakt@boligraadgiver.dk
- boligraadgiver.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
professionel
professionel, forståelig og prisrimelig rådgivning ved sommerhuskøb
Meget fin og suveræn bistand ved vores…
Meget fin og suveræn bistand ved vores boligkøb. Alt fungerede godt og præcist. Vi har haft stor hjælp af støtten, og vi kan anbefale andre at bruge BoligRaadgiver.dk.

Resposta da Boligraadgiver.dk
Super proff. rådgivning
Jeg kan på det varmeste anbefale boligraadgiver.dk., som rådgiver
ved hushandel. Alt gik som smurt, Gitte Hansen undersøgte alle
relevante papirer, samt kommende forhold med hensyn til ejendoms-skatter, byplaner m.m. Et telefonmøde var aftalt, det gik også smertefrit, da Gitte Hansen var på forkant med alt. Skøde og refusionsopgørelse blev udført af Bettina Longo med lige så stort
overblik og til min store tilfredshed.
DERFOR benyt boligraadgiver.dk til enhver hushandel, du er i gode hænder hos Gitte og Bettina.
Proffesionel rådgivning,så man føler sig i tryg
Jeg har kun positive ord at sige om boligraadgiver.dk.
Som førstegangkøber,ville jeg ikke have følt mig tryg ved at købe en andelsbolig, hvis ikke det var for Gitte.
Gitte var yderst kompetent, god til at oversætte fagsproget i overdragelsesaftalen til almindelig dansk, så det er til at forstå og hurtig til at svarer tilbage på mails.
Som prikken over i'et, er Gitte rigtig rar at snakke med og det at hun brænder for det hun laver, skinner igennem i hendes måde at udfører arbejdet på.
Er virkelig taknemmelig for alt den hjælp,jeg har fået.
Ordentlighed og professionalisme
Som førstegangskøbere kan vi roligt sige, at den bedste beslutning i forbindelse med huskøbet var at kontakte boligrådgiver.dk. De får vores varmeste anbefalinger.
De er super grundige professionelle og…
De er super grundige professionelle og troværdige Vi var helt trygge ved deres behagelige hjælp under købet af vores lejlighed. Vi vil med glæde give dem vores varmeste anbefaling
Fremragende rådgivning hele vejen…
Fremragende rådgivning hele vejen igennem.
Dygtige og professionelle
De var utrolige dygtige og professionelle. Vi følte os meget sikre i deres hænder, hvor de hjalp os igennem fra start til slut.
Når drømme går i opfyldelse....
Efter mere end et år i vores nye hus, skylder vi tak og en anmeldelse. Vi er så glade for vores køb af hus, og har på ingen måde fortrudt. Vi burde have sendt en god flaske rødvin, men skriver her istedet. Michael og boligraadgiver.dk har været med os hele vejen (igen jf. tidligere anmeldelse), hvilket har betydet at vores famile på seks, nu bor i et dejligt hus uden uventede og dårlige oplevelser. Ydermere er vi rustet og vejledt ift. forbedringer og fikse løsninger på sigt. Michael virker utrolig glad for sit job. Så glad at det er misundelsesværdigt. Har du et spørgsmål, har han svarene. Vi kommer ikke til at renovere/investere i vores hus uden først at rådgive os hos Michael og boligrådgiver.dk. Tak er et lille ord, når man er landet sikkert og trygt i et meget kryptisk og til tider uoverskueligt boligmarked. Beretter to lærer, som har fået en konge behandling. Tusind tak og på gensyn :)

Resposta da Boligraadgiver.dk
Super service god og snakke med kan…
Super service god og snakke med kan varmt anbefales
Seriøs og rådgivning til tiden
Seriøs og rådgivning til tiden - har nu anvendt dem 2 gange, med samme resultat.
Yderst professionel sagsbehandling med…
Yderst professionel sagsbehandling med en service ud over det normale, men kompetente og hurtige svar.
Kan kun give den bedste anbefaling
Rigtig god rådgivning hele vejen…
Rigtig god rådgivning hele vejen igennem.
Meget god rådgivning
Vi har været meget tilfredse med boligraadgiver.dk ifm vores huskøb. Kompetent vejledning, i et sprog der er til at forstå og hurtig respons.
De sødeste mennesker
De sødeste mennesker, forstående og hjælpsomme og der er bare styr på det.. er blevet vejledt og tæt fulgt gennem hele mit boligkøb på en rigtig god og tryg måde.. kan varmt anbefale dem :-)
Jeg er meget tilfreds med…
Jeg er meget tilfreds med boligraadgiver.dk, de giver altid hurtig svar og giver råd og vedledning hvis jeg modtager noget fra ejendomsmægler/sælger. Svarer altid på min mail eller på telefon når jeg ringer.
Yders professionelle også i mit køb, hvor jeg har købt landbrugsejendom hvor der blev udstykket jord, i forbindelse med købet.
Køb af sommerhusgrund
Alt gik lige efter planen til den aftalte pris 😊
Forældrekøb
Jeg brugte Boligraadgiver.dk til rådgivning, skødeskrivning samt udarbejdelse af lejekontrakter i forbindelse med forældrekøb af en lejlighed til min søn. Gitte Hansen var på sagen og sikrede, at handelen gik smertefrit på plads, og at der er styr på alle formaliteter.
Min mand og jeg har lige købt sommerhus og har fået hjælp, støtte og rådgivning af Gitte. Vi følte os trygge og i gode hænder. Vi kan kun anbefale Boligraadgiver.dk til andre.
Hurtig svar og gendin rådgivning
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.