Har handlat från Bonaparte många gånger. Tycker de har ett bra urval av kläder och allt runt köpet har fungerat bra. Sist beställde jag en topp och en kjol vilket innebar ett belopp som gav gratis fra... Ver mais
Det är första gången på många år som jag handlade hos er. Jag köpte en klänning nu och den uppfyllde mina förväntningar och ni var snabba! Tack vare er storleksguide beställde jag rätt storlek. En... Ver mais
Egna märket Bonaparte tycks ha bytt märkning avseende storlekar. Storlek M motsvarade tidigare 38/40, men motsvarar numera 36/38. Behövde returnera en klänning pga av detta och beställde ny storlek. D... Ver mais
Varorna motsvarade bilderna och var precis så jag hade önskat! Storlekarna var också bra och passade mig perfekt! Jag har alltid varit nöjd med deras kläder! Har handlat hos dem i många år! Aldrig beh... Ver mais
BON'A PARTE vill kombinera feminin stil med komfort och bra passform, så att du kan känna dig välklädd och bekväm – varje dag. Hos oss hittar du både vårt exklusiva varumärke BON'A PARTE och ett noggrant utvalt sortiment av populära modevarumärken. Med rötter i skandinavisk design och många års erfarenhet inom mode skapar vi kläder som passar både vardagen och livets speciella tillfällen. Våra styles är skapade för att du ska känna dig välklädd, oavsett situation. Vi tror att mode ska vara enkelt, inspirerande och lätt att göra till sitt eget. Därför skapar vi tidlösa designer, genomtänkta detaljer och mångsidiga styles som gör det enkelt att uttrycka din personliga stil. Våra kollektioner är noggrant utvalda med fokus på komfort, kvalitet och ett tidlöst feminint uttryck, så att du kan bygga en garderob som håller säsong efter säsong. När du handlar hos oss ska det kännas tryggt och enkelt. Därför arbetar vi varje dag för att skapa en bra kundupplevelse med personlig service, säker handel, snabba leveranser och en smidig returprocess. Vi tror på ärlighet, hjälpsamhet och respekt, och vi strävar efter att vara en webbshop som du kan lita på. Vårt mål är enkelt: att hjälpa kvinnor att känna sig välklädda, bekväma och trivas i det de bär – oavsett tillfälle.
Box U. 291, 202 29, Malmö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Storleksguiden stämmer inte. Jag köpte XXL enl. den, men de 2 T-shirten som jag köpte var alldeles för stora.
Nöjd med kvaliteterna.
Det jag beställde motsvarade förväntningar. Dock var en produkt stor i storleken.
Härlig kvalitet på produkterna. Snabb leverans. Inga konstigheter.
Tryggt att handla hos Bon’a parte. Snygga kläder från olika klädmärken. Har handlat här flera gånger och är nöjd med mina köp. Bra kundtjänst, säker spårning och betalning och humana priser.
Jag har handlat på Bonaparte flera gånger. De har bra utbud på kläder, olika märken, och sjyssta erbjudanden. Kort sagt ett bra ställe att handla på. De har dessutom bra storleksguider så ännu har jag aldrig behövt returnera något.
Snabb leverans. Produkten stämnde överrens med beskrivningen.
Mycket bra, allt passade perfekt. Snabb leverans.
snabb leverans.
Fin kjol i fina färger och modell
Mycket fina saker. Men lite långa leveranstider🎂
Snygg topp och bra kvalitet. Gröna färgen är jättesnygg.
Så nöjd med min 👗 blir inte besviken när man handlar hos er får det som syns i katalogen.Storlek bra och fin kvalite.Köper gärna igen./Agneta
Har varit kund sedan början på -90 talet! Alltid snygga kläder, bra service och snabb leverans!
Fina kläder har ni och jättebra kvaliteer. Håller så länge

Resposta da BON'A PARTE
Jag har köpt från Bonaparte under många för jag tycker att kläderna har mycket bra kvalitet och är prisvärda.
Snabb leverans o lätt att returnera om det behovet finns, inget krångel alls.

Resposta da BON'A PARTE
Nöjd med er. Mycket fina o prisvärda kläder. Dock retur denna gång då jag missbedömde storleken

Resposta da BON'A PARTE
Snabb leverans och så nöjd med produkten

Resposta da BON'A PARTE
Inte lika många stjärnor som jag brukar ge. Flera gånger när jag beställt varor så får jag en rabatt att använda inom ca 7 dagar. Det borde gälla längre.
Varför är det så?
Jag saknar er katalog. Svårt att se i telefonen. Kunde ni inte göra så att man får köpa den?