Jag hade en superbra upplevelse! Allt fungerade smidigt från början till slut, och kundservicen var både snabb och väldigt trevlig. Det märks att företaget bryr sig om sina kunder och verkligen vill a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Äntligen en svensk sida där man kan beställa tex östrogenkräm, pregnenolon, DHEA mm. Uppskattar även utbudet av tillskott med rena ingredienser utan onödiga fyllnadsmedel. Att storlek på kapslar visa... Ver mais
Jag är mycket nöjd med Bono. Professionellt bemötande, snabb service och hög kvalitet på arbetet. Allt fungerade smidigt från början till slut. Kan varmt rekommendera Bono till andra.
Detalhes da empresa
- Loja de vitaminas e suplementos
- Loja de Produtos de Beleza
- Loja de produtos para cabelo
- Centro de Saúde e Beleza
- Loja de Ervas
- Farmácia de medicamentos orgânicos
BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.
Informações de contato
Suécia
- bono.se
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
As pessoas também visitaram
Bra priser och snabb Leverans
Jättegott!
Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd med sin fiskgratäng. Litet minus att de hade kung markatta-te… där kunde de kostat på sig något lite godare för oss tedrickare! Vägdes dock upp av god alkoholfri dryck! (Richard Juhlin)
Mycket högkvalitativ Omega-3
Produkten håller en konsekvent renhet och kvalitet, är lätt att ta och skonsam mot magen. Märks tydligt att råvarorna är noggrant utvalda. Ett pålitligt tillskott som lever upp till Nordics goda rykte.
bra produkt samt snabb leverans
Genomtänkt e-handelslösning med rätt sak på rätt plats
Väldigt genomtänkt köpflöde där rätt information fanns tillgänglig vid rätt tillfälle. Exempel: Tydligt vad frakten skulle kosta direkt vid produktsidan till skillnad från andra e-handelsbutiker där denna information måste letas fram på andra sidor.
Rent gränssnitt som gjorde det enkelt att se relevant information.
Trevligt med gåva också :-)
Bra urval av varor
Bra urval av varor, snabb leverans.
Bra varor
Bra varor, nu håller jag mig frisk hela våren.
Bra produkter och priser
Bra produkter och priser. Snabb leverans. Toppen!
Snabb leverans och kvalitetsprodukter
Snabb leverans och kvalitetsprodukter
Jag hade en bra upplevelse eftersom…
Jag hade en bra upplevelse eftersom beställningen var enkel att genomföra och levererasen gick snabbt.
Information på hemsidan var tydligt och jag kände mig trygg när jag handlade.
Företaget är bra på att erbjuda pålitliga produkter, smidig service och snabb leverans.
Kundupplevelsen känns professionell och seriös
Snabb leverans av högkvalitativa…
Snabb leverans av högkvalitativa produkter, till bra priser. Att sedan gratis produkten var en relativt stor plastburk med lite vitamintabletter i botten kan jag ha överseende med 😆
Hittade en kosttillskott vara billigt…
Hittade en kosttillskott vara billigt hos bono.se men när jag komm fram till kassa så, med fraktkostnad som är dyrare än hos bono's konkurrenterna ,så skulle det bli dyrare köp för mig än hos konkurrenterna, så jag tyvärr avbröt köpet . Ni får skylla er själva.

Resposta de BONO
Snabb leverans. Bra priset och bra produkter. Även får gratis leverans och present om man köper mer än 600kr.
Snabba leveranser
Snabba leveranser. Inga konstigheter
Bra utbud och prisvärt!
L-tryptofan
Sover så bra på L - tryptofan.
Snabb och enkel beställning
Jag tyckte mycket bra om dem från…
Jag tyckte mycket bra om dem från början. Men på senare tid har jag blivit misstänksam mot dem eftersom de vägrar att svara på frågor. Jag har påmint dem om min fråga flera gånger och jag får alltid ett svar på engelska att de ska svara senare. Detta har hållit på i över en månad, fortfarande inget svar!

Resposta de BONO
Mycket bra pris på Turmeric Curcumin av…
Mycket bra pris på Turmeric Curcumin av god kvalité, dessutom en gåva (D3 +K2) på köpet.
Förvånande beställning…
Jag blev förvånad över den snabba ihop packningen och den snabba leveransen.
Från beställning till leverans tog den 4 dagar.
Helt otroligt. Jättebra butik.
Och produkten var helt perfekt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.