Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb tot hiertoe geen slechte ervaring met bonprix. Alles is netjes verpakt en de levertijd is correct. Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit hel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Le service n'est plus le même du tout depuis certaines "améliorations" faites au cours des derniers mois. Plus accès aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had 2 tankini's gekocht met een kortingscode. Eenmaal aangekomen bleken deze te klein te zijn. Ik wilde nieuwe bestellen maar mijn kortingscode was helaas ingediend en verlopen. Ik had hierover con... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Moda Infantil
  3. Loja de Roupas
  4. Loja de Acessórios de Moda
  5. Loja de roupas de banho

Bij bonprix vind je fashion voor dames, heren & kinderen. De nieuwste trends vertalen we naar inspirerende en betaalbare mode in alle stijlen & voor alle gelegenheden. We willen dat elke vrouw bij ons de look vindt die bij haar past en zij met een goed gevoel kan zeggen: bonprix, it’s me!/ Chez bonprix, vous trouverez de la mode femme, homme & enfant. Nous déclinons les dernières tendances dans une mode inspirante et accessible, pour tous les styles & toutes les occasions. Nous souhaitons proposer à chaque femme le look qui lui convient afin qu‘elle puisse affirmer avec assurance : bonprix, it‘s me!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

6 mil avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Betrouwbaar

Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit helpt je bij het kiezen van de maat of de samenstelling etc.
Bij het contacteren van de klantendienst krijg je vrij vlug, soms dezelfde dag nog, een oplossing of reactie aangeboden.
Ik heb vorige week artikelen retour gedaan en daar kan ik nog niet over oordelen of dit ook daadwerkelijk afgehandeld gaat worden, maar over het algemeen ben ik positief over bonprix

18 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Le service n'est plus le même du tout…

Plus accès aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusieurs reprises, pas de réaction), il ne faut pas toujours s'attendre à une réponse du service clientèle (contrairement à auparavant), remboursement qui prend des plombes.
Je le regrette car je commandais toutes les semaines ...

2 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik was altijd een dan van Bomprix

Ik was altijd een fan van Bomprix
Maar vind de nieuwe website totaal geen verbetering Helaas

9 de abril de 2026

Beste Anne,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je de nieuwe website geen verbetering vindt, zeker omdat je altijd een fan was. We begrijpen dat veranderingen even wennen kunnen zijn en nemen je opmerkingen zeker mee om onze website verder te verbeteren.

Heel tevreden

Voor mij - met een maatje meer - is dit één van de weinige winkels waar ik makkelijk 'gewone' kledij kan vinden in mijn maat en niet telkens naar 'tenten' moet grijpen. Mooie stoffen, duidelijke maattabel en indien toch niet goed, makkelijk te retourneren met een vlotte afwerking hiervan

30 de março de 2026

Hallo Ann,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bij ons goed kunt slagen en dat je tevreden bent over de pasvorm, stoffen en het retourproces. Daar doen we het voor! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen.

Review

Altijd leuk om mooie stukken te kopen. Altijd een snelle levering. Ben al jaren klant. Graag tot een volgende keer.

7 de abril de 2026

Beste Kristel,

Wat fijn om te horen dat je al jaren klant bent en telkens geniet van onze mooie stukken en snelle levering! Bedankt voor je trouwe vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Altijd tevreden over Bonprix

Altijd tevreden over Bonprix. Altijd correcte artikelen, zien er uit zoals op de foto's, correcte maten... goede track en trace, niets te klagen ! Top !!

25 de março de 2026

Beste Dueña,

Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over Bonprix! Geweldig dat de artikelen aan je verwachtingen voldoen en dat alles, van maat tot levering, goed verloopt. Bedankt voor je mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De levering gaat vlug en te veel g.mail…

De levering gaat vlug en te veel g.mail en terug in Frans sorry ik ben te oud om nog Frans te leren ik betaal ook altijd als ik besteld heb maar toch nog een factuur dat is zot doen het fijne van jullie is de kwaliteit is zeer goed kleur ook

19 de março de 2026

Beste Greta,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de kleuren van onze producten. Wat betreft de snelle levering en facturen begrijpen we je frustratie; soms worden facturen automatisch gestuurd, ook als de betaling al is gedaan.

We waarderen je feedback en hopen dat je blijft genieten van onze producten!

Bon site

J’ai acheté des tee shirts à longues manches , très joli , je les laves à froid par sécurité et ils ont rétrécis je suis déçue , de plus un des deux les lignes sont de travers je ne le mettrai pas :(
Sinon envoie rapide

29 de março de 2026

Chère Frederique,

Merci pour votre retour. Nous sommes désolés d’apprendre que les t-shirts ont rétréci après lavage et que l’un d’eux ne répond pas à vos attentes – nous comprenons que cela soit décevant. Toutes nos excuses pour cela.

Nous sommes toutefois heureux que l’envoi ait été rapide. Si vous le souhaitez, nous serons ravis de chercher avec vous une solution appropriée.

Cordialement,
Équipe Bonprix

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!

Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!

24 de março de 2026

Beste Nina,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze mooie kleding voor betaalbare prijzen! We doen ons best om kwaliteit en goede prijzen te combineren.

Mooie kwaliteit kleding en mooie prijzen

Mooie kwaliteit kleding en mooie prijzen

Beste Greta,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en de mooie prijzen! Bedankt voor je mooie woorden.

Etant cliente

Etant cliente, surtout de robes, depuis le début de cette année 2025, je suis déçue du choix des robes proposées, elles me semble fades et de moins bonne qualité en plus le prix à beaucoup augmenté pour la qualité qu'elles présentent.

21 de março de 2026

Chère Christiane,

Merci pour votre retour. Nous sommes désolés d’apprendre que vous êtes déçue par le choix actuel de robes ainsi que par le rapport qualité-prix. En tant que cliente fidèle, nous comprenons que cela soit d’autant plus décevant.

Nous prenons vos remarques en considération et continuons à améliorer notre assortiment et notre qualité.

Cordialement,
Équipe Bonprix

Vlotte en goede verzending

Vlotte en goede verzending

27 de março de 2026

Beste Jillie,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de vlotte en goede verzending! Bedankt voor je feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wordt op tijd geleverd en het materiaal…

Wordt op tijd geleverd en het materiaal voldoet aan de verwachtingen.

Beste Maryse,

Wat fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat het materiaal aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je feedback.

Bestellen ging vlot

Bestellen ging vlot. Maar levering duurde wel erg lang. 10dagen

Beste Els,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het bestellen vlot verliep. Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht – onze excuses daarvoor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlugge levering en produkt precies…

Vlugge levering en produkt precies zoals verwacht

19 de março de 2026

Beste Ingrid,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product precies aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je feedback.

Team Bonprix

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.