Bonusway Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min upplevelse är att det inte betalas ut någon bonus längre. Min lista över s.k. "Inkommande" går tillbaka till 2024. Jag tycker heller inte att det är riktigt att man skickar ut ett mail som säger... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

478 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

104 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Täyshuijaus

Täyshuijaus! Bonuksia ei tilitetä useamman vuoden ajalta ja aina vastataan, ettei myyjä ole arvioinut niitä, lopulta vastasivat, että bonukseni ovatkin vanhentuneet.

6 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Some of my “bonuses” are over two years…

Some of my “bonuses” are over two years old and are still “waiting for approval.” I’ve contacted customer service, and they told me they haven’t received them from the shops where I made the purchases. So frustrating, and I’m closing my account now.

18 de agosto de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt ok

Jag är nöjd, lite svårt att få till utbetalningen rätt. Jag har två gånger trott att jag gjort allt rätt, men inga pengar kommer. Sen märker jag att saldot är kvar på Bonusway och att jag måste göra om. Nu har jag testat igen så får vi se hur det går denna gång.

15 de agosto de 2026

Väntar och väntar...

Jag tycker heller inte att det är riktigt att man skickar ut ett mail som säger att man fått bonus när det i själva verket bara är någon form av godkännande av bonusen.

31 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt bra att få bonus utan att…

Fantastiskt bra att få bonus utan att det kostar något mer än att gå in via Bonusway och sen välja den webbsida man ska handla från. Ett minus att de missat att utvärdera ett antal köp från år tillbaka. Men när jag påpekade det så ordnade de detta.

25 de julho de 2026

Förfärligt

Förfärligt! Det går inte att få sin bonus utbetald för flertalet butiker och går inte att få kontakt med kundservice!

18 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uttag "under utvärdering" i månader - Uselt!

Som alla skriver: Bonusway var bra en gång i tiden, nu verkar det bara vara en stor bluff. Har väntat i 2 månader på utbetalning till mitt konto men den står fortfarande som "under utvärdering". Nästan lika länge får jag automatiska mail då och då om att kundtjänsten har mycket att göra och därför inte hunnit svara på mina meddelanden. Verkar helt omöjligt att kontakta dem på annat sätt. Undvik!

7 de julho de 2026

18 months to get my bonus

It took 18 months and many emails to have my bonuses paid out. So much slower than all other similar services!

Customer Services are automated emails, takes a lot of effort to get to a real person.

BonusWay kept claiming all bonuses where "under review" and the review time was supposed to be 4 months.

Eleven months after my last bonus and 18 months after my earliest bonus, and I after I asked for proof that none of the bonuses where approved from the sellers yet, the bonuses where finally moved from "under review" and today I could ask to get them paid out.

Will be interesting to see how slow the payout is.

Scam warning.

23 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bonusway var bra en gång i tiden

Bonusway var bra en gång i tiden, använt dom i 11 år.
Senaste "godkända" bonus jag fått är 2018.
Alla köp och bonusar sedan dess har "fastnat" i inkommande. Tänkte inte att det var så mycket problem med det utan använde det i bakgrunden.
Nu när jag skulle ta tag i det så fick jag endast svaret:

"Din bonus är fortfarande under utvärdering, eftersom vi inte har mottagit vår försäljningsprovision än."

Vilket är fullständigt skitsnack då jag använder även Refunder och Mybonus osv med exakt samma setup (browser osv) och där fungerar det felfritt.

Kort och gott, välj någon av de andra alternativen till Bonusway eller bara strunta i Bonusway för pengarna lär du inte få se om inte deras automatiska system fungerar för just dig.
Har själv över 1500 SEK som jag inte kommer få ut pga detta.

5 de junho de 2026

Lurendrejeri

Lurendrejeri, har tänkt att polisanmäla för bedrägerier. Först och främst har dom inte accepterat mina köp, när jag mailade så gjorde dom det efter ett tag. Då har jag begärt en utbetalning för typ två månader sedan på dessa 500kr. De har inte betalat ut pengarna och nu har de även slutat svara. Dom lurar en.

23 de maio de 2026

Uselt företag

Uselt företag. Får vänta i evigheter för bonus, om de ens registreras. Om den inte registreras man man registrera i efterhand, men inte hos alla företag. Ett företag jag handlar hos ofta går det inte att registrera efteråt och den registreras aldrig korrekt enligt Bonusway, som troligtvis tar all kickback själva.

29 de abril de 2026