Boom Butik får 5 stjerne fra mig fordi ders kavlitet er god og man får hurtigt sin pakke. jeg elsker deres nye model af deres jogging bukser de er mere baggy og har et perfekt fit. det samme med deres... Ver mais
A empresa respondeu
Havde lidt korrespondance med butikken før mit køb. Og jeg gav gerne service og købsoplevelse dobbelt op på stjerner. Utrolig venlig og imødekommende service via Mail. Tak. Sættet kom hurtigt til m... Ver mais
A empresa respondeu
Vi elsker at handle hos Boom Butik, og gør det ganske ofte. Vi er vilde med kvaliteten på deres tøj. Det er blødt, lækkert, pænt og bare vildt skønt at have på. Størrelserne er passende farverne hold... Ver mais
A empresa respondeu
Forkert levering og ønske om returnering da det ikke passede: Bestilte tøj hos Boom og modtog desværre den forkerte pakke - de sendte dog hurtigt den rigtige efter én mail - men måtte desværre... Ver mais
A empresa respondeu
Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Boom Butik. Joggingsættet, jeg købte, er i rigtig god kvalitet og super behageligt at have på.
Leveringen gik også helt uden problemer og inden for fin tid.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan sagtens anbefale Boom Butik.

Resposta da Boom Butik
Super service hurtigst frem og tilbage

Resposta da Boom Butik
Fin levering og returnering. Mega god service.
Tøjet er ikke lige den BEDSTE kvalitet! Men lige efter teenagerens smag!

Resposta da Boom Butik
Enormt hurtig hjælp da det behøvedes. God kundeservice og hurtig levering.

Resposta da Boom Butik
Hurtig levering. Varen fin i forhold til pris. Anbefaler.

Resposta da Boom Butik
Super hurtig lervering , og altid helt perfekt og gode produkter ❤️ ingen klager her fra , og køber snart igen fra denne side ,
Kan klart anbefales 😍

Resposta da Boom Butik
Hurtig levering, nemt at bestille og mega lækker kvalitet

Resposta da Boom Butik
Super nem og overskuelig hjemmeside . Bestilte fredag og kunne hente lørdag . Det er sku hurtig levering 👍😀 fantastisk

Super hurtig betjening.
Super kvalitet og lækre enkle styles.
Jeg er meget glade for de toppe og skjorter jeg købte denne gang.

Resposta da Boom Butik
top kvalitet produkter og hurtig levering.
kundeservice var også så hjælpsom

Resposta da Boom Butik
Gode joggingbukser, gode priser. Imponeret over levering - morgenen efter bestilling, lå pakken udenfor min hoveddør.

Resposta da Boom Butik
Altid fin og hurtig service!
Super fin størrelsesguide, og beskrivelse af fit og hvilken størrelse modellerne har på.

Resposta da Boom Butik
Meget godt m h t leveringen og en god overskuelig hjemmeside

Resposta da Boom Butik
Supernemt både at handle og ombytte/ returnere, lynhurtig levering, lækre varer… Jeg har kun godt at sige om Boom Butik 🌞💫

Resposta da Boom Butik
Det var en meget god oplevelse at handle ved jer da I altid holder mig opdateret på hvad der sker med min pakke og fordi at I altid sender super hurtigt. 😍😍

Resposta da Boom Butik
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.