Zeer goede ervaring
Zeer goed assortiment en echt zeer goede ervaring met klantenservice. Ik ben spaarzaam met reviews maar dit is zeer verdiend.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Meerdere malen besteld, altijd leuke acties met themapakketten, interessante wijnen en goede prijzen. Altijd snel verstuurd en de website is zeer overzichtlijk en geeft een goede beschrijving val elke wijn. Service is uitzonderlijk; er was iets fout gegaan met een levering, dit is meteen (met bonus) rechtgezet!
Kortom; Mooi assortiment, goede prijzen, snelle verzending en vriendelijke klantenservice van het hoogste niveau!
Na een wijn te hebben besteld is deze helaas stuk binnengekomen. Na contact te hebben gehad met het bedrijf via de mail, zeiden ze dat ik bewijs moest sturen. Heb ik gedaan tot hedendaags nog steeds geen reactie gehad. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.
Na een fles chamagne te hebben ontvangen waar inktvegen op zaten hebben ze een uitstekende en snelle oplossing geleverd met tegemoetkoming. Dit vond ik echt klasse
Mooi assortiment, snelle levering en goede klantenservice.
Mijn bestelling was blijven hangen bij PostNL. Na mail contact met Boonstra wijnen kreeg ik direct reactie, diezelfde dag ontving ik een tweede bericht van Boonstra wijnen dat PostNL het pakket zsm zou bezorgen. De volgende dag werd nog een check gedaan door Boonstra of alles goed gegaan was. Er kan altijd eens wat mis lopen, hoe ermee omgegaan wordt maakt het verschil. Al meermaals besteld en altijd tevreden!
Zeer snelle levering, wijn besteld en de volgende dag al kosteloos geleverd.
Zeer ruim assortiment, absolute aanrader!