Boothville Avaliações

1.506
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I rented a photobhoot for the wedding of my daughter. The communication and help from the helpdesk was 👌 super. Delivery and Picking up went smooth. We had super fun and made great memories

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergoede service! De photobooth werd meteen netjes op de juiste plaats geïnstalleerd en alles verliep heel vlot. De kwaliteit van de foto's is echt supermooi en de photobooth zelf zag er ook g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie en duidelijke service. Wordt goed geïnformeerd over elke stap in het proces. Erg fijn dat de fotobooth op locatie wordt geleverd en geïnstalleerd en ook weer werd opgehaald.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entretenimento para Empresas

Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.506)

224 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en nette bezorgers. Ze denken goed mee en proberen altijd een oplossing te vinden. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar bij vragen. Al met al een fijne ervaring.

9 de março de 2026

Super

Super, goed mee gedacht met opzetten.
Fotobooth werkte helemaal perfect.
Nog nooit zoveel leuke fotos gehad van een Feestje.

Echt super aan denken aan mijn 35e verjaardag.

4 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Uitleg duidelijk. Foto's en ontwerp in zeer goede kwaliteit. Zou er zo weer een reservering plaatsen

23 de fevereiro de 2026

Prima feest mee gehad

Alles wordt opgezet en getest.
Hele tijd alles gewerkt zonder storingen of problemen.
Makkelijk bruikbaar qr code voor downloaden van de foto is zeker een aanrader.
Alle foto's zijn achteraf ook nog fysiek na te bestellen.

21 de fevereiro de 2026

Top ervaring

Top ervaring
Feest gegeven waar de photobooth flink is gebruikt en waar iedereen enthousiast over was!
Daarnaast:
Goede website om je eigen ontwerp te kiezen.
Heldere communicatie
En bezorgers die netjes even van te voren bellen dat ze eraan komen.
Zou het een ieder aan kunnen bevelen

23 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super ervaring van levering tot ophalen

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Boothville. Alles werd netjes op tijd geleverd én ook weer keurig op tijd opgehaald. Dat gaf veel rust.

De photobooth was makkelijk in gebruik en het was erg leuk en handig dat we achteraf alle foto’s digitaal toegestuurd kregen. Dat maakt het extra waardevol om nog eens terug te kijken.

Een klein verbeterpuntje zou zijn om iets eerder een indicatie van de bezorgtijd te ontvangen. We kregen dit nu op de dag zelf. Het zou prettig zijn als je bijvoorbeeld twee dagen van tevoren al een globale tijdsindicatie krijgt (bijvoorbeeld binnen een tijdsblok van een uur). Dat hoeft zeker niet exact te zijn, maar voor de eigen planning zou dat erg fijn zijn.

Verder zijn we zeer tevreden en zouden we Boothville zeker aanraden!

21 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren erg blij met de photobooth!

We waren erg blij met de photobooth!
Ook de klantenservice was zowel vooraf als achteraf erg netjes en meedenkend. Helpend bij het ontwerpen, het leveren en ophalen.
Je krijgt waar voor je geld!

6 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie foto's en goede service

Goede ervaring met boothville. Ze zijn snel en vriendelijk in communicatie. Komen afspraken na.
De fotobooth was zeer in trek op ons feest!
Maakt goede foto's. Leul dat je zelf de fotostrip kan ontwerpen. Kleine tip als je fotobooth in een wat donkere ruimte staat, houdt dan de achtergrond van de fotostrip licht in je ontwerp, dan komen de foto's beter tot zijn recht.
Ik zal jullie van harte aanbevelen aan anderen!

15 de fevereiro de 2026

De perfecte aanvulling

Netjes op tijd gebracht, en opgehaald, echt dé perfecte aanvulling op je feestje om eindelijk foto’s te maken en gelijk geprint te hebben met de belangrijkste personen om je heen ❤️

16 de fevereiro de 2026

Zeer tevreden!

Van levering tot het gebruik van de fotobooth, alles ging heel soepel en was duidelijk! De fotobooth was een perfecte finishing touch voor ons event! Volgende editie gebruiken wij zeker weer boothville :)

12 de fevereiro de 2026

Geweldig

Geweldig! Wij zijn enorm tevreden, van de communicatie, tot de mogelijkheden, de planning en ook de bijzonder goede kwaliteit van de gemaakte foto's! Super geregeld!

7 de fevereiro de 2026

Lekker bezig Boothville!

Alles helemaal volgens afspraak geleverd. Ontwerp helemaal geïntegreerd, paste super mooi in ons feestje, heel gebruiksvriendelijk en er is enorm veel gebruik van gemaakt op de feestavond. Ook fijn dat Boothville een heldere all-in (onbeperkt foto's, levering en ophalen, BTW) hanteert die vooraf helder is gecommuniceerd. Bij andere aanbieders kwamen er bij het opvragen van een offerte vaak nog verborgen kosten bij.

28 de janeiro de 2026

Zeker een aanrader…

Wij hebben de fotobooth gehuurd voor onze Dochter 21 verjaardag ze vonden het allemaal geweldig. Alles werd op de afgesproken dag en tijd geleverd en uitleg kregen we de volgende dag weer netjes op tijd opgehaald

2 de fevereiro de 2026