Bordpladefabrikken.dk Avaliações 305

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, hvor der uden problemer blev fundet en alternativ løsning på transport, da den gængse måde ikke passede til mit ønske. Nemt at få kontakt pr. telefon, og der var også hurtigt svar p... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god hjemmeside, let at få beregnet en pris. Kundeservice var flinke og behjælpelige. Bordpladen var forsvarligt indpakket med flamingo i kanten, så der ikke kom stød og skrammer. Det eneste je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Balcões
  2. Loja de móveis para cozinha
  3. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos Bordpladefabrikken.dk får du kvalitetsbordplader på niveau med dem, du finder i traditionelle køkkenbutikker – men til priser, der er 20-40 % lavere. Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bordplader og tilbyder et omfattende udvalg, der passer til ethvert hjem og behov. Vælg mellem materialer som massivtræ, rustfrit stål, Corian, laminat, kompaktlaminat, granit, marmor og flere andre eksklusive muligheder. Vores unikke koncept uden fysiske butikker og lagerbinding gør det muligt at tilbyde skræddersyede løsninger til markedets bedste priser. Når du handler hos os, får du leveret din bordplade direkte til døren – hurtigt, effektivt og uden besvær. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at få din drømmebordplade. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og opmåling til montering. Vi guider dig trygt gennem hele processen og sikrer, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Hos Bordpladefabrikken.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi sørger for, at du får mest muligt for pengene. Gør din drøm til virkelighed med vores skræddersyede bordplader.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2 behagelige og høflige montører

Jeg startede mit samarbejde med Bordpladefabrikken d 14/1 , og der er gået 3 måneder indtil bordpladerne er monteret. Jeg har ansvaret for den sidste måned, da jeg var bortrejst, men jeg havde ikke på forhånd forestillet mig et tidsperspektiv på 2 måneder.
Sagsbehandlingen forsinkes af, at der er flere medarbejdere indover, og man ikke umiddelbart kan komme i telefonisk kontakt med den, der har sagen.
Det må helt klart anføres, at alle implicerede har været absolut behagelige og servicemindede.

13 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil aldrig anbefale nogen at handle med Bordpladefabrikken

Frustrerende oplevelse at handle med Bordpladefabrikken.
Uklar kommunikation og ringe service. Medarbejderen, vi havde kontakt med, sagde selv "Vi er blot et handelsfirma". Ja, det giver jeg ham ret i. Forvent intet andet. Det er underleverandører, der reelt udfører arbejdet, hvor det for os virkede som om, at Bordpladefabrikken ikke tog ansvar for processen.

15. januar betaler vi kr. 49.068,98,- for en bordplade, der først bliver sat op den 8. april. Uhørt i mine øjne.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levering først skulle i levere 2…

Levering først skulle i levere 2 bordplader d. 14 april da jeg ringede og spurgte hvornår i var der svarede kontoret de ville ringe til levendøren, og vende tilbage og sagde den var på vej senere ca. 12.00 kom der mail at der var fejl i den plade med vask det syntes jeg var mærkeligt når den var på vej men jeg bad om at få leveret den anden plade men pludselig kunne hun ikke det og pengene var trukket den 13-4 så bad jeg om at få pengene til bage men det kunne hun ikke, så kom der ny mail at de ikke kunne levere før d. 28-4 men jeg kunne ikke annullere .
Jeg ser så andre også har fået trukket pengene og fået forlænget levering nu kan jeg kun få pengene igen når jeg laver en ny oder , pigen på kontoret ville høre om jeg troede det hun sagde ikke passede ordet måtte jeg desværre sige ja til hvilket også er bevist da hun ikke hade fået besked om de var på vej.
Nej i har trukket pengene men intet til mit køkken er på vej.
Nu skal jeg så vente til d. 28 uden nogen garanti og I har pengene.
Jeres nye mail med I ikke kan sende penge retur måske i skulle få styr på firmaet og hvad personalet fortæller af historier.

14 de abril de 2026

Hej,

Tak for din uddybende anmeldelse.

Jeg forstår godt, at forløbet har været både frustrerende og uoverskueligt for dig – især når informationerne undervejs har ændret sig. Det beklager jeg oprigtigt. Årsagen til situationen er, at den ene bordplade desværre blev beskadiget i produktionen, og vi fik ikke den information rettidigt fra vores leverandør. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og det har påvirket både leveringen og kommunikationen til dig.

Jeg kan godt se, hvorfor det virker modstridende, at du først får at vide, at ordren er på vej, og kort efter får besked om fejlen. Det er en fejl i vores interne koordinering, som vi tager alvorligt. I forhold til betalingen er det korrekt, at beløbet blev hævet i forbindelse med den planlagte afsendelse – og her er vi underlagt nogle procedurer, som gør, at vi ikke bare kan tilbageføre og reservere beløbet igen på samme ordre.

Når det er sagt, så er det vigtigt for mig at understrege, at du naturligvis er fuldt dækket i henhold til gældende regler, og vi arbejder stadig på at finde en løsning sammen med dig. Den nye leveringsdato skyldes, at bordpladen skal produceres fra ny, hvilket desværre tager tid.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at tage dialogen med os igen, så vi kan få afklaret det hele og finde den bedst mulige løsning for dig.

Fin levering

13 de abril de 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med leveringen. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp fremover eller har yderligere input, du ønsker at dele.

Brugervenlig bestillingsplatform

Brugervenlig bestillingsplatform
Flot udført arbejde, godt og hurtigt opfølgning på bestilling

1 de abril de 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores bestillingsplatform og det udførte arbejde. Vi er glade for, at du oplevede processen som brugervenlig, og at opfølgningen levede op til dine forventninger.

Du skal endelig sige til, hvis du får brug for hjælp en anden gang eller har yderligere input, du vil dele med os.

Trygt forløb

Hurtig til at svare på spørgsmål, tryghed ved professionel opmåling og flot bordplade leveret

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft et trygt forløb, og at du oplevede både hurtige svar, professionel opmåling og et flot slutresultat. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis du får brug for hjælp eller har noget, du gerne vil dele med os fremadrettet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut rædselsfuld oplevelse at købe…

Absolut rædselsfuld oplevelse at købe bordplader hos Bordpladefabrikken. Trumfende, rockeragtige udmeldinger om leveringer, trusler om bøder, krav om standby i en uge, for at modtage en bordplade, tager pengene måneder før levering. Deres såkaldte All-Risk ordning er humbug, du har hele risikoen, ingen hjælp, ingen vejledning, husk det. Min anbefaling er at holde sig langt væk fra det firma.

Hej,

Vi tager naturligvis alle henvendelser alvorligt – men vi er samtidig nødt til meget klart og utvetydigt at afvise de påstande, du fremsætter. De er ikke i overensstemmelse med det faktiske forløb.

Vi har på intet tidspunkt fremsat trusler, ageret ulovligt eller opkrævet betaling i strid med de aftaler og vilkår, der er accepteret ved bestilling. Ligeledes er beskrivelsen af vores All-Risk ordning ikke korrekt, og vi har løbende stillet både vejledning og information til rådighed.

Forløbet har desværre været præget af manglende overholdelse af de nødvendige forudsætninger fra din side samt en kommunikationsform, der i gentagne tilfælde har gjort det vanskeligt at føre en konstruktiv dialog. Dette har haft direkte indflydelse på både proces og fremdrift.

Vi har gennem hele sagen arbejdet sagligt og dokumenterbart ud fra gældende retningslinjer og forsøgt at finde løsninger inden for de rammer, der er aftalt. Fremstillingen her giver derfor et misvisende billede af virkeligheden.

Såfremt du ønsker en reel og konstruktiv gennemgang af sagen, står vi fortsat til rådighed for dialog på et sagligt grundlag.

Hvis der er behov for yderligere afklaring eller gennemgang af vores processer, hører vi gerne fra dig.

Hold jer væk!

Vi købte for over 1,5 måned siden en bordplade hos bordpladefabrikken i farven Burgundy til 24.000.-. Da vi modtog den, var vi sikre på, at der måtte være sket en fejl! Bordpladen er tydeligt beskrevet og afbilledet som en smuk, dyb mørkerød farve - den vi modtog, var lilla!

Vi kontaktede straks kundeservice og fremsendte billeder. De tilkendegav hurtigt over telefon, at de godt kunne se, at det så forkert ud, men ville vende tilbage, når de havde vendt det internt. De ville dog ikke bekræfte fejlen skriftligt.

Her 1,5 måned senere står vi stadig uden afklaring på trods af utallige mails og opkald! Når vi ringer, får vi at vide at de ringer tilbage, men de svarer kun på mail og holder os hen.

Vi står tilbage med en VILDT dårlig oplevelse og en lilla bordplade, som slet ikke afspejler det produkt, de beskriver/viser.

Derudover skal det lige nævnes, at levering på bordpladen også var 2 uger forsinket..

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, vi vil ikke anbefale nogen at købe deres bordplade hos dem.

Hej Christian,

Vi undgår som udgangspunkt at kommentere direkte på konkrete sager i anmeldelser, men vil gerne knytte nogle generelle bemærkninger til dit forløb.

Ved reklamationer af denne type er det nødvendigt at indhente materiale, sammenholde det med vareprøver og gennemgå sagen i samarbejde med leverandør og fagpersoner. Det kan tage noget tid, men er en vigtig del af at sikre en korrekt og fagligt funderet vurdering.

Når det gælder farver og overflader, er det samtidig vigtigt at være opmærksom på, at billeder på hjemmesider og skærme altid er vejledende.

Farvegengivelse påvirkes af mange faktorer, og derfor anbefaler vi altid, at man bestiller en fysisk vareprøve, hvis farven har afgørende betydning for valget. En fysisk prøve er den mest retvisende måde at vurdere både farve og materiale på inden køb.

Når det er sagt, er vi naturligvis kede af forløbet. Vi samler på tilfredse kunder, og det er bestemt ikke vores hensigt, at nogen står tilbage med en dårlig oplevelse.

Bordpladefabrikken

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, god kundeservice, levering som aftalt og et godt produkt ☺️

30 de março de 2026

Hej Jens-Martin,

Tak for din anmeldelse,

Det er dejligt at høre, at det hele bare har spillet – fra hjemmeside til levering og det færdige produkt. Det er præcis den oplevelse, vi går efter.

Hvis du en dag har input til, hvad der kunne løfte oplevelsen endnu et niveau, hører vi meget gerne fra dig.

god personlig betjening

Godt produkt. God hjemmeside og god personlig vejledning. Aftaler blev overholdt.

6 de abril de 2026

Hej Christa,

Tak for din anmeldelse,

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er vigtigt for os at høre at både vejledningen og aftaler forløb som aftalt. Det sætter vi stor pris på.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu skarpere næste gang, må du endelig sige til.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog varen meget hurtigt

Jeg modtog varen meget hurtigt, men har endnu ikke brugt den. Derfor kan jeg ikke bedømme selve varens kvalitet.

4 de abril de 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse,

Det er dejligt at høre, at du har modtaget varen hurtigt. Vi håber selvfølgelig, at den lever op til dine forventninger, når du får den taget i brug.

Du er meget velkommen til at dele din oplevelse, når du har haft mulighed for at teste produktet – vi vil rigtig gerne høre din feedback.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og fint produkt

Bordpladefabrikken har gjort det rigtig godt. Vi skulle have vores bordplade leveret med kran hvilket gav lidt forvirring fra vores side, fordi det ikke er klart beskrevet på hjemmesiden og det gav noget ekstra koordinering. Der blev svaret fint på mails og alt blev løst. På dagen var den pakket på den forkerte bil, men vi blev ringet op og orienteret og der var en plan for at få det til at lykkes senere samme dag. Der kan altid ske fejl, så det vigtige er hvordan man håndterer det, og det gjorde bordpladefabrikken (og transportfirmaet) godt. God service og fint produkt.

31 de março de 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse,

Det er dejligt at høre, at du samlet set har haft en god oplevelse med både produkt og service. Vi sætter også stor pris på din nuancerede feedback omkring forløbet – især ift. leveringen og koordineringen. Det er værdifuldt for os i arbejdet med at gøre vores processer endnu tydeligere og mere smidige.

Skulle du have yderligere input, eller hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Rigtig god hjemmeside

Bordpladen var forsvarligt indpakket med flamingo i kanten, så der ikke kom stød og skrammer. Det eneste jeg savnede er at der på ordrebekræftelsen / fakturaen ikke står navnet på den bordplade man har bestilt, der er kun deres varenummer, så man kan godt være i tvivl om det er den rigtige man får.....

15 de março de 2026

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, kundeservice og leveringen – det betyder meget for os. Tak også for din feedback omkring ordrebekræftelsen. Vi forstår godt, at det kan skabe tvivl, og det er bestemt noget, vi tager med videre i arbejdet med at gøre vores information endnu mere tydelig.

Hvis du har flere input eller spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os – vi hører meget gerne fra dig.

Super god kvalitet

Super god kvalitet
Super god tilbagemelding angående levering
Super god levering
Super god information om håndtering og behandling af de modtaget emner

17 de março de 2026

Hej Claes,

Tak for din anmeldelse,

Det er virkelig skønt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, leveringen og den løbende information – det betyder meget for os, at hele oplevelsen hænger godt sammen fra start til slut.

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller input til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Hurtig og hjælpsom respons

Hurtig og hjælpsom respons, og da de to fra fragtfirmaet var så flinke at bære bordpladen op til mig på første sal var det bare perfekt, indtil jeg måtte konstatere, at jeg havde misforstået tegningen, så jeg havde fået lavet et hul til ledninger det forkerte sted. Det ødelagde glæden noget, men det var min egen skyld. Jeg burde lige have ringet til Brian Frandsen og sikret mig, at jeg havde forstået det rigtigt.

26 de março de 2026

Hej Svend Erik

Tak for din anmeldelse,

Det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig og hjælpsom respons – og at leveringen også spillede godt, helt op til første sal. Jeg er ked af at høre om misforståelsen - det kan jeg godt forstå irriterer og mudrer den samlede kundeoplevelse.

Hvis du en anden gang er i tvivl om tegninger eller detaljer, hjælper vi selvfølgelig gerne med at dobbelttjekke, så det hele sidder lige i skabet.

Du er også meget velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring fremadrettet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god dialog med…

Vi havde en rigtig god dialog med Borpladefabrikken fra forslag med alternativer til justering af tegning.
Vi står i dag med to fantastiske borplader vil vores badeværelser.
B+B

10 de março de 2026

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse,

Det er rigtig dejligt at høre, at I har haft en god dialog med os gennem hele forløbet, og at I i dag står med to flotte bordplader til jeres badeværelser – det betyder meget for os.

Hvis der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne, hører vi meget gerne fra jer.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis I får brug for sparring eller har spørgsmål til fremtidige projekter.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Godt produkt, lidt fejl i processen

Selve processen med bestilling og hjemmeside er rigtig god. Tilbud og gennemgang giver også en god tryghed. Desværre gik noget galt efter accept og betaling, der gjorde at pladen blev mere end en måned forsinket, der blev ikke fulgt op på dette og vi fik ikke opprioriteret vores bestilling. Dette er grunden til at der ikke gives 5 stjerner.
Produktet er virkelig godt og levering var fejlfri.

24 de março de 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen – det sætter vi stor pris på. Samtidig beklager vi misforståelsen i forløbet, som har haft betydning for leveringstiden. Selvom vi ikke ofte oplever den slags, tager vi det naturligvis med videre i vores arbejde med løbende at forbedre vores processer.

Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring til fremtidige projekter.

Bordpladefabrikken

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais