Bornholms Brandforsikring A/S Avaliações 46

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kontaktede BB for at flytte og gennemgå vores forsikringer. Vi fik hjemmebesøg allerede dagen efter, med en grundig gennemgang af, hvad vi havde brug for. Og så sparede vi 3000 kr om året efter de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og behagelig med grundig gennemgang og vejledning. Vi kunne spare kr. 7.000 om året for samme dækning som tidligere - hvad siger I så. Er super tilfredse!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lokal forankring er godt. Sagsbehandling til tider uoverskuelig og svært at få klare svar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super service. F.eks er dækningen ved påkørsel af dyr, virkelig god. Solid lokal forankring. Firmaet er ekstremt gode til at støtte op lokalt på Bornholm.

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros
  2. Seguradora de Automóvel
  3. Seguradora Comercial
  4. Agência de seguros domiciliares
  5. Seguradora de Responsabilidade Civil
  6. Seguradora de Viagem

Escrito pela empresa

Bornholms Brand er bornholmernes lokale forsikringsselskab. Vi tager os af vores kunder, når skaden er sket, og sikrer de bedste forsikringer tilpasset vilkårene på øen. For os er nærhed vigtigt. Vi kender øen, og vi kender vores kunder. Vi gør os umage for, at vores kunder skal føle sig trygge. Den personlige kontakt er vigtig - hvad enten vores kunder foretrækker at kontakte os via telefon, mail eller et møde på vores kontorer. Vores flade struktur og korte kommandoveje sikrer en kompetent og effektiv betjening. Vi forsikrer bornholmerne, som vi har gjort det siden 1855, og er stolte af at være bornholmernes foretrukne forsikringsselskab. Det vil vi blive ved med at være. Vi er med til at skabe tryghed, udvikling og arbejdspladser på øen. Ligesom vi glæder os over at kunne berige Bornholm med oplevelser gennem vores støtte til den lokale turisme, kultur og idrætsliv. Bornholms Brand skal være bornholmernes nærliggende valg af forsikringsselskab. Hos os skal det være nemt at være kunde.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lokal forankring er godt

20 de março de 2026

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tak for din feedback – det er vi glade for at få.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du har oplevet sagsbehandlingen som uoverskuelig og svær at få klare svar på. Det vil vi gerne blive bedre til.

Du er meget velkommen til at tage fat i vores chef for kundeområdet, Thomas Jørgensen, thj@bornbrand.dk, hvis du har lyst til at uddybe – så tager vi gerne en snak om det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og behagelig med grundig…

Imødekommende og behagelig med grundig gennemgang og vejledning.
Er super tilfredse!

26 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at I oplevede en imødekommende og grundig gennemgang – og at I samtidig kunne spare så meget uden at gå på kompromis med dækningen.

Vi står altid klar, hvis I får brug for hjælp!

Fik et godt tilbud

Fik et godt tilbud. Og så er Bornholms Brand et godt lokalt selskab. Det er også et plus. Men vigtigst - jeg fik et godt tilbud.

25 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du fik et godt tilbud – og vi er også glade for, at du værdsætter det lokale.

Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da vi kontaktede BB for at flytte og…

Vi kontaktede BB for at flytte og gennemgå vores forsikringer.
Vi fik hjemmebesøg allerede dagen efter, med en grundig gennemgang af, hvad vi havde brug for. Og så sparede vi 3000 kr om året efter deres besøg.

19 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at I fik en hurtig og grundig gennemgang – og at det også kunne mærkes på økonomien.

Vi står altid klar, hvis I får brug for hjælp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid venlige til at svare samt give…

Altid venlige til at svare samt give råd & vejledning.

En forsikring - man ved hvor man har..

// Johann Aakjær Karlsen
Service Centret Bornholm

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tusind tak for de fine ord Johann! Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Fint møde

Fint møde, godt humør, kompetende konsulenter :)

5 de dezembro de 2025

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du havde et godt møde og oplevede vores konsulenter som kompetente. Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super service ved skranken

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er glade for at kunne støtte op lokalt på Bornholm.

Velrenommeret forsikringsselskab

Prismæssigt ikke konkurrencedygtige nok, men søde og rare at tale med.

29 de novembro de 2025

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Mange tak for din feedback. Vi sætter stor pris på det.

Bornholms brand

Fantastisk service og stor tryghed hos Bornholms Brand

27 de novembro de 2025

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tak for din støtte. Vi sætter stor pris på din tillid til os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har heldigvis ikke så ofte brug af forsikringen, men når det sker, glæder jeg mig over den rigtig gode service.

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Mange tak for din feedback. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for det.

Godt selskab

Godt selskab

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tak for de pæne ord – vi er glade for, at du er tilfreds.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I var der når vi havde problemer

I var der når vi havde problemer. Vi havde hussvamp og i sørgende for at vi blev installeret på Fredensborg og i sørgende for at håndværkerne fiksede huset

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I føler jer godt hjulpet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået god hjælp med rejseforsikring

Har fået god hjælp med rejseforsikring. Og hjælp med afbestillingsforsikring, når vi fik brug for den.

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tusind tak. Vi er glade for, at vi kunne være der, da du havde brug for os.

Det er bare det bedste…

Det er bare det bedste forsikringsselskabet, er er en ekstremt tilfreds kunde :-)

Resposta de Bornholms Brandforsikring A/S

Tusind tak for din kommentar. Det værdsætter vi virkelig.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais