En fantastisk købs-oplevelse. Jeg glædede mig over mit fund og blev bare endnu mere glad ved en fint indpakket gave med et personligt kort. Og alle bøger i stofpose med håndlavet bogmærke eller kort... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super nemt, og virkelig fin og personlig indpakning og fremstilling af bogen jeg havde købt. Tusind tak for at gøre oplevelsen ved at have fundet min yndlingsbog som barn - som jeg har ledt efter i 15... Ver mais
Aldrig har jeg haft en bedre, hurtigere og mere personlig oplevelse med et firma! Jeg fik en personlig mail, pakken kom hurtigt og da den kom - så sødt! Bøgerne var pakket ind som den fineste gave, de... Ver mais
A empresa respondeu
Stort udvalg af gode, gamle børnebøger, som leveres hurtigt og med fantastisk god stil: Hvor er det bare fint at åbne papkassen og opdage at min barndoms yndlingsbøger er nænsomt og fint pakk... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Børneantikvariatet.dk finder du barndommens bedste børnebøger udgivet i årtierne 1960-1990’erne - vintage, når det er bedst! Alle børnebøger håndplukkes nøje til den store bogsamling ud fra deres kvalitet, når det kommer fortællinger, illustrationer og stand. Børneantikvariatets store mission er at få forenet alle dine skønne bøger i antikvariatets bogsamling med deres rette ejere - og det er en glæde hver eneste gang, at det lykkes!
Informações de contato
Hans Aabelsvej 7, 9300, Sæby, Dinamarca
- kontakt@borneantikvariatet.dk
- borneantikvariatet.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Børneantikvariatet Rocks!
Jamen det har jo igen været en fornøjelse at få en Janosch tilsendt fra Børneantikvariatet. Som altid en flot forsendelse og en god kommunikation.
Jeg vender stærkt tilbage, når jeg har brug for mere Janosch.
De bedste hilsner til alle jer fra butikken!
Peter

Resposta da Børneantikvariatet
Helt utrolig service og personlig…
Helt utrolig service og personlig betjening! Vi er meget glade kunder! 😀❤️

Resposta da Børneantikvariatet
Fin bog som lever op til forventingerne…
Fin bog som lever op til forventingerne og vi fik den hurtigt leveret.

Resposta da Børneantikvariatet
Så fin service og dejligt at købe…
Så fin service og dejligt at købe genbrugte bøger 😊
Og så fik jeg et lille håndskrevet kort med en hilsen. ❤️

Fineste indpakkede julebog
Havde bestilt en julebog hos børneantikvariatet, og da denne blev modtaget var den pakket så fint ind og med et meget fint håndskrevet kort. Det var lige så stor en glæde som at modtage bogen.
Glædelig jul og tusind tak til børneantikvariatet.
Dorte

Køb købt
Hurtig service og rigtig mange fine “ekstra” ting med i ordren såsom bogmærker og fin indpakning osv.

Mange titler, fantastisk levering
Hvor er det bare fint at åbne papkassen og opdage at min barndoms yndlingsbøger er nænsomt og fint pakket ind som gave, med en lille varm hilsen på til/fra kortet.
Bag gavepapiret lå mine bøger godt beskyttet i hver sin hjemmesyede og hyggelige stofpose.
For mig vidner det om at Børneantikvariatet gør sig umage fordi de forstår at bøgerne de sælger er mere end ord og billeder:
De er også barndomsminder, gode historier og hyggelige læsestunder at give videre.
Jeg er vild med det.
Godt pakket ind og hurtigt.
Pakken ankom rigtigt godt pakket ind, og hurtigt. :)

Resposta da Børneantikvariatet
Fandt endelig en bestemt bog
Jeg fandt langt om længe en bog jeg havde ledt efter i årevis.
Den var i god stand, og jeg fik den tilsendt i fin indpakning.

Resposta da Børneantikvariatet
Købte og betalte for en bog men fortrød…
Købte og betalte for en bog men fortrød hurtigt efter. Jeg skrev en mail og spurgte om ordren kunne annulleres. Fik svar hurtigt og fik at vide at de ikke ville trække pengene. Super service!

Hurtig og personlig betjening
Bestilte en bog på nettet. Den kom hurtigt, og jeg kunne følge den hele vejen.
Der var en sød personlig hilsen med til mig, og bogen var desuden pakket fint ind, i en genbrug gave indpakning, som jeg straks bestemte at bruge til jul.

Simpelthen den fineste oplevelse
Simpelthen den fineste oplevelse, jeg længe har haft i forbindelse med online køb. De havde en bog, der ellers ikke var til at finde, og så var den ovenikøbet pakket ind i gavepapir og den fineste håndlavede lille “pose”med en håndskrevet hilsen. Absolut ikke sidste gang, jeg køber derfra. Og så var den brugte bog i fornem stand!

Et godt sted at handle
At bestille hos børneantikvariatet er en rigtig god måde at købe på. Enorm god service og hurtig tilbagemelding. Det er bestemt ikke sidste gang .

Dejlig god service
Dejlig god service
Kontaktede mig ift. min bestilling var en udgået bog som var blevet udgivet på ny. Over forventning :)

Resposta da Børneantikvariatet
Professionel hjælp og udsøgt og meget…
Professionel hjælp og udsøgt og meget venlig service

Resposta da Børneantikvariatet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.