Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Spotorno Allé 8, 2630, Taastrup, Dinamarca

Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de BornFiber
Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet lynhurtigt, og de ekstra betalinger har jeg fået sendt retur. Jeg har ikke andet end ros :)

Resposta de BornFiber
Venlig og hurtig modtagelse. Problemet blev løst hurtigt og kompetent.

Resposta de BornFiber
Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er som kunde blevet behandlet virkelig godt.

Resposta de BornFiber
Dygtig medarbejder der ydede hurtig hjælp, udviste stor forståelse og empati.
derfor 5 stjerner.

Resposta de BornFiber
Venlig medarbejder der løste opgaven hurtigt og effektivt.

Resposta de BornFiber
Ingen hjælp til opsætning af ny box, som man er tvunget til at installere. Ingen mulighed for at snakke med en tekniker, om Bornfiber - mod betaling- kan installerer den nye box i mit sommerhus. Ja, der var stadig hvilende abonnement, men ingen oplysninger om, at det skulle være aktivt, så ville jeg have åbnet før. Så, kundeservice! Ikke rigtigt. Heldigvis kan abonnementet afmeldes!

5 stjerner til Bornfiber men kun pga. Katja i kundeservice 😀

Resposta de BornFiber
Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang været maks. 5 minutter.
Medarbejderne har været utrolig søde, høflige og hjælpsomme. De har lyttet til mine spørgsmål og hurtigt fundet løsninger.
I dag kontaktede jeg dem igen i forbindelse med opsætning af min egen router, og jeg fik endnu en rigtig god oplevelse – denne gang uden ventetid, og mit problem blev løst inden for 5 minutter.
Jeg kan klart anbefale BornFiber.

Resposta de BornFiber
Behagelig og forstående havde god tid og relevante svar på spørgsmål

Resposta de BornFiber
God forklaring da jeg altid har troet bornfiber var en TV pakke

Resposta de BornFiber
BornFiber is a company that truly values its customers. They have a highly professional team, always ready to provide useful information over the phone. It’s rare to find such understanding and patient people in tech support. Highly recommended for their reliability and top-tier staff!

Resposta de BornFiber
Fantastisk service hos BornFiber! Nikolaj hjalp mig med det helt rigtige kabel. Nu kører internettet som smurt i Greve Strand. 5 stjerner herfra!" ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta de BornFiber
Søde og imødekommende. Gode tilbud på en god forbindelse og personale, der følger op. Kan klart anbefales

Resposta de BornFiber
Super hjælp fra jeres medarbejder Nicolai. Alt fungere bare.

Resposta de BornFiber
God service og mægtig rart med opfølgning.
Alt virker som det skal.

Resposta de BornFiber
Personlig henvendelse og opfølgning på om det hele virker som det skal.

Resposta de BornFiber
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.