Rask levering av nydelig sengetøy. Sengetøy av høy kvalitet. Håret holder seg faktisk penere lenger i Bosants sengetøy enn ved andre typer sengetøy - så på sikt må jeg også skaffe Bosant på hytta. Sk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fikk beskjed via mail når utsolgt vare var tilgjengelig igjen. Veldig god kvalitet på laken i bambus viskose. Kjøpte også vaskenett for sengetøy. Dette vil gi bedre holdbarhet ved vask i maskin over t... Ver mais
A empresa respondeu
Har til nå bestilt 3 sett med dette fantastisk sengetøyet. Måtte liksom bare ha det i minst 3 av fargene dere tilbyr. Var heldig å få det til rabattert pris, raks levering, levert helt frem til døren... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bosant er bygget på verdier som kombinerer luksus og bærekraft. Luksus skal ikke gå på bekostning av bærekraft. Derfor tilbyr vi eksklusivt bambus sengetøy som gir deg den ultimate komforten for en god natt søvn, samtidig som vi aktivt tar ansvar for miljøet "Sweet dreams are made of this"
Informações de contato
B. H. Ramberg AS, Orhusveien 1, 3070, Sande, Noruega
- kontakt@bosant.no
- bosant.no
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Levering var ok
Levering var ok. Jeg synes sengetøyet var klamt, og dyna sklir rundt i trekket så dyna må ristes på plass hver dag.
Veldig deilig å sove i:) fikk varene…
Veldig deilig å sove i:) fikk varene fort:)håper dere får inn fler farger🤞
Kvalitet og bedre søvn
Delikat og komfortabelt sengetøy
Delikat og komfortabelt sengetøy. Lett å bestille, rask levering - rett på døra
Verdens beste sengetøy
Dette er desidert det beste sengetøyet jeg noen gang har prøvd. Rask levering. Eneste grunnen til trekk på stjerne er lukkingen på dynetrekket, knappene er rue så de er vanskelige å få gjennom knappehullet. Med litt ledd problemer så er det umulig, må ha hjelp. Ønsker meg glidelås lukking😉
Imponert over hvor fort jeg fikk…
Imponert over hvor fort jeg fikk leveransen, og at sengetøyet faktisk holder det som blir lovet.
Så blir nok helt sikkert handlet inn flere farger🤗
Fine produkter
Fine produkter, men litt store dynetrekk som gjør at dyna flytter seg.
Nydelig produkt
Fornøyd kunde
Alt var bra, fra hjemmesiden, rask levering og nydelig sengetøy å ligge i!
Jeg har ikke fått lakt det på og av ei…
Jeg har ikke fått lakt det på og av ei stor dyne vi har ver våres dyne fikk feil ville ha 2 til ver dyne ikke en stor en .håper dere sender nye
Nydelig sengetøy
Skal jeg nevne noe negativt må det være prisen, men det er gode tilbud å hente innimellom og da blir det en overkommelig greie for en ufør som sparer spesifikt til sengetøy.
Har til nå bestilt 3 sett med dette…
Var heldig å få det til rabattert pris, raks levering, levert helt frem til døren uten problemer.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.