Köpte en Bosch påslös dammsugare!! Den absolut värsta dammsugare jag använt! Sladdvindan går sönder, maskinen rullar inte som den ska över golven man får dra den som en motsträvig tax! Så missnöj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Köpte en Bosch påslös dammsugare!
Köpte en Bosch påslös dammsugare!!
Så missnöjd så orden räcker inte till!
ALDRIG något från Bosch igen!! Använder en tapo robotdammsugare nu med tömningsstation, och fick den för samma pengar på extrapris BÄSTA jag gjort!
Fruktansvärt dålig service
Fruktansvärt dålig kundservice och reklamationsavdelning. Fick vår nya diskmaskin i December och den gick sönder två veckor efter det. Nu i Mars har det varit på 3 service besök och 3 besök som avbokats av dom samma dag varav ett så ringde det inte ens för att meddela att det inte kommer.
Diskmaskinen är fortfarande trasig och det insisterar på nya servicebesök trots det 3 tidigare besöken!?
Jag har nu behövt stanna hemma från jobbet 6 gånger!! För att vänta på dom. Man får alltid prata med olika personer via mail på reklamationsavdelningen och via telefon på kundservice kan det inte göra någonting. Har bett om numret till reklamationsavdelningen men det finns inte.
Är så fruktansvärt besviken.
Köp ej från Bosh!!!!
Sportello arrugginito in un battibaleno!
Ho acquistato una lavastoviglie Bosch Serie 4 Silence Plus lo scorso anno. Tralasciando il fatto che danneggia i bicchieri, la cosa peggiore è che lo sportello si è arrugginito dalla parte esterna nell'arco di qualche mese.
Ho contattato l'assistenza per la garanzia e mi hanno risposto che loro non riconoscono carenza qualitativa sul materiale dello sportello, pertanto non ha copertura. Mi propongono la sostituzione del pezzo a 150€ più l'installazione.
Che bravi, che professionalità!
Varning Bosch spis serie 6
Varning om Bosch serie 6
De står att den e 3 fas (lögn)
Den e 1 fas 2 fas för elektronik 3 fas ej inkopplad i maskin
Då blir spisen slö ,går inte sätta på full effekt på 2 plattor.för ett (väldigt liv surrar) dubbel plattorna är inte 1 enhet , utan 2 plattor runda som jobbar ihop ,,helt kast , underrede ramlar ihop vid montering , ja inte mycket man fick för denna dyra premium spis , mycket missnöjd
Otroligt dåligt och okunnig kundtjänst
Otroligt dåligt och okunnig kundtjänst, fick hjälp med att beställa en reservdel som de sa skulle passa, när den inte gjorde det ville de att jag skulle betala frakten för både mottagande och retur av reservdel, dåliga produkter samt kundtjänst. 0 stjärnor!!
Fin maskin men kundtjänsten är…
Fin maskin men kundtjänsten är värdelös. Väntade i 30 minuter i telefonen.
Ingen svarar när man skickar meddelanden.
0 stjärnor till Bosch!
Köp inga vitvaror från Bosch. Det är jättedålig kvalitet på deras varor och man får ingen hjälp vid fel på vara utan de är passiva och det förhalas i månader. Jag köpte en dyr tvättmaskin serie 8 och den fungerade som den ska i endast 2 månader. Jag felanmälde i början på augusti och hittills har det gjorts endast en åtgärd som inte hjälpt alls.
Undvik Bosch
Varor håller inte ens ett år och reparatören försöker lägga skulden på användaren😳
att man håller frysdörren alldeles för länge vilket var inte fallet, ventilationen backom frysen är inte tillräckligt, osv
-dålig kvalité
-dålig bemötande
Nästan alla vitvaror ligger i samma prisklass så jag avråder starkt Bosch om du vill ha en fungerande vitvara och problemfri liv.
Aldrig mer Bosch
Beställde före midsommar en ny trimmer från Bosch och där ingick ett extra batteri som jag till dags dato fortfarande inte mottagit från Bosch!
Att man skall behöva fylla i ngt formulär och dessutom bifoga köpkvitto EFTER köpet för att få det extra batteriet som sedan skall levereras ( kanske???) är inte ineffektivt utan otroligt irriterande och dåligt kundbemötande !! Varför inte inkludera i samma leverans samtliga produkter som ingår i köpet och kampanjen? Istället väljer Bosch att ngn skall sitta o läsa igenom samtliga inskick med manuella kvitton och ngn som administrerar dessa, plus sedan öka lite mer miljöpåverkan och skicka extra paket! Undrar Bosch fortfarande om jag kommer att välja dem nästa gng jag skall införskaffa trädgårdsredskap så är svaret mycket enkelt för min del! Nej.
Min damsugare har varit på reparation i…
Min damsugare har varit på reparation i 3 månader. Helt värdelöst
Deras kundservice är en studie i passiv aggressivitet och gaslighting
Beställde en fryslåda från Boschs reservdelar och blev väldigt förvånad när den anlände och det visade sig att den levererades utan frontpanel, vilket inte framgick på hemsidan. Utan en frontpanel är lådan i princip oanvändbar om man inte gillar att få maten i knät varje gång man öppnar frysen. Så det faktum att fryslådan säljs i två delar tycker man ju är väsentlig information man förväntar sig från Bosch INNAN köpet.
När jag kontaktade deras kundtjänst blev jag bemött med undvikanden, motsägelser och noll ansvarstagande. Jag hänvisade till orderbekräftelsen, bilder och länkar som bekräftade deras missledande marknadsföring och bristfälliga produktinformation men fick tillbaka byråkratiska standardsvar. Ingen ursäkt, inget ansvar, bara ett milt förakt mellan raderna och ett uppmanande att beställa panelen separat och stå för ytterligare en fraktkostnad.
Efter flera veckors envist mailande fram och tillbaka och efter att jag hänvisat till de flertal punkter i konsumentköplagen som de brutit mot samt hotat med att anmäla dem till ARN och Konsumentverket så gav de äntligen med sig att skicka panelen till mig utan extra kostnad. Jag drog en suck av lättnad och trodde att helvetet äntligen var över. Men nej.
Deras kundservice - som tidigare har tagit flera dagar på sig att svara på ett mail - fortsätter istället att skicka passivt aggressiva mail där de fortsätter att skylla ifrån sig och hävda att de har haft rätt hela tiden och försöker lägga ansvaret på mig som kund. Snacka om gaslighting deluxe och ett beteende värt en 15 åring på internet, inte kundservice från ett välkänt internationellt vitvaruföretag.
Har nu anmält Bosch till Konsumentverket. Gör en tjänst för ert eget välmående och handla inte ifrån detta hemska företag! Spar tiden, energin och pengarna! DET ÄR INTE VÄRT DET.
Pessimo acquisto acquistato !!!!!!
Ho acquistato circa 18 mesi fa una lavastoviglie Bosch non ho più avuto bicchieri brillanti e posate lucide ho provato a contattare il servizio clienti che hanno dato la colpa all’installatore l’installatore è tornato ma la lavastoviglie è continua a non lavare correttamente prossima acquisto
Hopplös service respektlös mot kund
Bokade service för 2 år gammal diskmaskin en dryg veckas väntetid. Dagen för besök kom och ingen tekniker dök upp och efter flera samtal när halva dagen gått visade det sig att teknikern helt sonika struntat i uppdraget och Bosch trots kunskap om detta inte informerat kundtjänst. Noll vilja från Bosch ta ansvar för sin miss nu ytterligare en veckas väntetid på ev tekniker. Uselt hanterat av företaget totalt respektlös attityd mot kund. Ingen tillgänglig chef på kundtjänst och inget svar på skriftlig reklamation.
För er som gillar att skruva isär/Byggsats
Rekommendation: Skruva isär luckan för att köpa ev reservdelar som saknas, för att undvika det jag och en vän råka ut för.
Köpte en Bänkdiskmaskin från Bosch (Silens Plus) efter rekommendation från en vän. Min vän köpte två likadana för att en gick sönder. Vilket gjorde att jag visste vilka fel som hände i förväg. Det jag upptäckte efter ett år var att luckan buktade ut precis som min väns två diskmaskiner. Efter tre år montera jag av det yttre höljet på luckan, då den buktade ut så mycket att det inte gick att öppna luckan. Precis som de två andra diskmaskinerna av samma modell. Jag såg att det saknades en klyka för att hålla upp den nedre gummilisten.
Gummilisten var på väg att vandra ut eftersom det bara var två och den tredje, som ska sitta i mitten, saknades.
Jag rekommenderar att skruva isär luckan, direkt efter köp, det första man gör när man kommer hem eller i butik.
När jag ringde Bosch så fick jag reservdelar.
Så gillar man att mecka med diskmaskiner likt bilar så rekommenderar jag starkt bosch Silens Plus. Själv gillar jag att den diskar bra och har hyfsad låg ljudvolym. Jag kommer köpa en ny likadan med reservdelar från början vid nästa köp.
Får en femma för att jag lärt mig hur man skruvar ihop denna modell och vad som kan saknas vid köp.
Lite minus för den dåliga infon om att man måste betala för nya reservdelar och skruva isär diskmaskinerna redan vid ny produkt.
Hoppas på bättre info nästa gång. Då ska jag fråga om serviceboken ingår eller om jag får rabatt om jag köper diskmaskinen som byggsats.
Jag tror jag har förstått nu att Bosch policy är att kunden ska fixa och laga själv (Ingen fakta utan hur jag tolkar det baserat på min upplevelse och deras marknadsföring).
Bosch är inget att ha. Titta på andra märken
Värsta kundservice jag varit med om.
Köpte ett nytt kök och helt nya vitvaror för ca 4 år sedan. Sedan dess har frysen som har inbyggd ismaskin vid TRE(!!!) tillfällen fått flipp och läckt ut vatten HELT AV SIG SJÄLV från munstycket. En av gångerna står vattnet och rinner när jag kommer till köket en morgon innan jobbet.
Självklart kan detta medföra vattenskador på golv osv eftersom det inte går att stänga av vattnet när det börjat forsa.
Haft tekniker här 3-4 gånger för att fixa frysen men fortfarande inte lyckats för idag hände det igen.
Den inbyggda microvågsugnen slutade fungera lagom efter garantin gått ut. Det var något chip som gått sönder. När man köper en inbyggd microvågsugn som kostar över 6000kr kan jag tycka att den borde hålla mer än 3 år. Enbart den reparationen gick på 2800kr.
När jag idag ringer upp Bosch för att boka reparation är det minst en vecka (alltså en vecka som frysen potentiellt kan stå och läcka) innan dem har tid med mig. Ber att få prata med en ansvarig men det är ingenting som kundservice till en början har. Efter tjat får jag till mig att en chef ska ringa upp. 7 timmar efter har fortfarande ingen ringt.
Ringer då upp kundservice IGEN för att få prata med någon ansvarig och får till mig att det ska ske.
Fortfarande ingen som ringt.
TLDR : Om du funderar på att köpa Bosch vitvaror så AVRÅDER JAG STARKT. Dålig kvalité och dålig kundservice. Titta hellre på andra märken såsom Samsung, LG, Siemens, Electrolux osv osv.
Kommer ALDRIG rekommendera Bosch.
Avråder bolaget
Undvik köpa produkter från Bosch. Väldigt oseriösa och är inte kundvänliga. Tog betalt för en tjänst som de felaktigt monterade.
Pessima esperienza con le lavastoviglie…
Pessima esperienza con le lavastoviglie Bosch.
Nel 2018 ho acquistato la mia prima lavastoviglie Bosch Serie smv68mx03e con asciugatura Zeolite. Dopo due sostituzioni della Zeolite, si è bruciata anche la scheda elettronica. Tutti gli interventi sono stati fuori garanzia e ormai troppo frequenti, tanto da costringermi a sostituirla.
Mi sono fidata nuovamente del marchio, acquistando nel mese di novembre 2024 un altro modello Serie 6 SMV6YCX02E/54 con Zeolite. A distanza di pochi mesi, si è già presentato un errore (E20 - 30). Ho richiesto assistenza in garanzia il 12 aprile, ma ad oggi nessuno mi ha contattata.
Delusa e amareggiata: mai piu’ Bosh
Worst customer service imaginable
Worst customer service imaginable. Technicians can't find fault in a 4 year old Bosch oven, don't show up when appointment, call in sick at the last minute (okay, this can happen) but every time a new appointment is a week on. This has been going on since middle of January. Countless calls to the service centre in Solna - average waiting time in the queue is 27 minutes...
I now ordered a new oven after an independent electrician diagnosed that the fault is with a circuit board and hence cost about halv what the new oven costs.
I now am waiting for a week to get ANY indication what's with my order and when it will be delivered...
Assolutamente da sconsigliare un…
Assolutamente da sconsigliare un acquisto Bosch, lavastoviglie di poco più di due anni fuori uso per scheda elettronica rotta! È veramente una vergogna, evidentemente i prodotti Bosch realizzati in varie zone d Europa hanno materiali non all’altezza del prezzo che chiedono!
I bought Bosch dryer serie 6 one and a…
I bought Bosch dryer serie 6 one and a half year ago and is not working, started to show some digital mistakes.
Before I had Gorenje and was 10 years old working perfectly. My question is, what are Bosch doing with their brand, isn't it supposed to be the best brand on the market?
Totally not worth for the money. I need to by another dryer now 😩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.