Veja o que dizem as avaliações
Wilde bescherming tegen slakken. Koper werd beschreven als dé oplossing. Wat een prijzen worden er gevraagd voor hetzelfde product. Kwam terecht bij de Bosrand, prima prijs, besteld voor 15.00u, de... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Bestelling niet correct thuis geleverd
Bestelling niet correct thuis geleverd, geen respons op mijn herhaaldelijke vragen aan de klantendienst. Ik ben zeer teleurgesteld in de service.
Snelle levering en goede prijs!
Na twee weken pakket nooit geleverd
Na twee weken pakket nooit geleverd. ook geen mail ontvangen
Klantenservice stelde teleur
Tevreden over het product, niet zo tevreden over de klantenservice. Op de website stond: nu besteld = donderdag in huis. Dit bleek niet zo te zijn, het werd maandag (4 dagen later). Dat kan gebeuren, maar het zou wel prettig zijn om de klantenservice te kunnen bereiken op t moment dat ik de hele donderdag thuisblijf en niks over mijn bestelling verneem. Op 3 momenten op de dag heb ik gebeld naar de klantenservice zonder resultaat. Ik kon mijn tel.nr achterlaten en zou die dag zsm teruggebeld en teruggemaild worden, dit is pas 4 dagen later (op de dag van bezorging) gebeurd. Ik vind dat erg jammer en onnodig. Jullie zijn mijn favoriete tuincentrum maar deze ervaring heeft me wel teleurgesteld.
Onzorgvuldig transport
Ik had 16 potten besteld, waarvan er 9 kapot aankwamen. Keurig netjes verpakt, dus ik verwacht dat dit door het transport is gekomen. Ik krijg nieuwe potten opgestuurd, dus de klacht is keurig afgehandeld. Hopelijk komen deze potten wel heel aan.
Bescherming tegen slakken: snel, goedkoop en super goed!
Kwam terecht bij de Bosrand, prima prijs, besteld voor 15.00u, de volgende dag netjes besteld voor onder de 4 euro bezorgkosten.
Dat mag in de krant.
En het product: in een woord te gek, gemakkelijk op maat te knippen en met 10 meter kun je eindeloos veel slakkenringen maken!
Wij vinden de Bosrand een fijne zaak
Wij vinden de Bosrand een fijne zaak, goed assortiment en fijn personeel. Tuintafel werd netjes afgeleverd en in de tuin gezet, aardige bezorger.
Heel tevreden over aankoop en levering
Heel tevreden over aankoop en levering.
Enig minpuntje was dat de tafel op de webshop maar 1 afbeelding had en niet heel veel verdere informatie. Desondanks de juiste keuze gemaakt, dus blij!
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers. Produkt werd snel verzonden.
Celina is een topper!
Het duurde even voordat we de juiste persoon hadden die ons kon adviseren, maar Celina (Bosrand Oegstgeest) heeft alles goed gemaakt. In alle rust en met verstand van zaken heeft ze ons goed geadviseerd over de juiste potgrond én een druppelsysteem van Gardena. Ze heeft echt verstand van zaken! Heel fijn!
Prima product
Prima product, nog mooier dan op de website. En heel betaalbaar.
Kadobon besteld met thuisbezorgen
Kadobon besteld met thuisbezorgen. Track and trace was goed te volgen (hoewel het een ander bedrijf was dan de aagegeven post.nl). Zat in een verpakkingsdoosje met een geprinte kaart met de aangevenbtekst. Vanaf 50,- gratis bezorgd.
1 dag later aangekomen dan aangegeven.
Leuke producten met een prima prijs
Fijn dat het vanaf vijftig euro thuisbezorgd wordt (geen bosrand in de buurt). Reageren ook snel op vragen die aan de klantenservice gesteld worden.
Een woord; Top!
Ik kom hier regelmatig en de service is echt top! Kundig personeel en een prachtige winkel.
Onlangs een tuinset online bij hun besteld. Toch een paar dagen later even naar de winkel geweest om te kijken en ja hoor daar stond ern nog mooier set. Gevraagd of ik dit nog kon veranderen.
Zonder moeilijk te doen de bestelling geannuleerd en mijn geld zo terug gestort om vervolgens in de winkel de andere set te kopen! Das pas service!
Ga zo door! En tot snel.
Snelle verzending
Snelle verzending, prachtige tuinposter voor een goed prijs
Vieze, saaie clubsandwich
In het - overigens mooie - restaurant een clubsandwich besteld voor 9,95. Na zo'n 20 minuten ging de buzzer en kon ik de bestelling ophalen. Dit bleek twee sneetjes zeer licht geroosterde bruine tostiboterhammen te zijn gevuld met naar mijn smaak mosterdsaus (die men kerriemayo noemde). De boterhammen waren allen dik gesmeerd met deze saus alsof het boter was. Het ene ronde plakje "kipfilet" en twee slappe sneetjes spek, een plakje komkommer en een plakje halfrijpe tomaat (geen ei of salade of cherrytomaten) plus een paar chips maakten de "clubsandwich" af. Een aanfluiting en zo sterk dat mijn tong de hele middag verbrand aanvoelde. Ik bracht de helft terug naar de keuken en kreeg een nieuwe, met saus in een apart bakje, een paar stukjes ei en wat sladblaadjes deze keer. Mijn vrouw had twee kroketten besteld en deze kwamen in twee kale supermarktwittepuntjes. Totaal sfeer- en smaakloze presentatie. Zo jammer, want de restaurantruimte zelf is sfeervol. Over smaak valt te twisten maar dit restaurant hoeft voor mij nooit meer.
Artikel werd netjes en snel geleverd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.