Bouwmaat - Almere Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Koningsbeltweg 61, 1329 AE Almere, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, aardig meedenkend personeel. Online bestelling ging makkelijk. Op de ophaaldag werd ik in de ochtend gebeld door Bouwmaat, bleek de voorraad niet te kloppen en was niet alles leverbaar.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk personeel ruim assortiment en prima service. Ook heel fijn dat je als particulier online kunt bestellen en afhalen. Dikke 10

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste keer iets besteld via internet, makkelijke website, overzichtelijk bestelproces. Ophalen verliep ook soepel, vriendelijke, behulpzame medewerkers aan de balie, aangezien eerste keer daar. In he... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Materiais de Construção
  2. Loja de Materiais de Construção
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  5. Loja de Ferramentas
  6. Comércio de ferramentas

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

75 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

848 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goeie service

Goeie service
makkelijk bestellen, spullen stonden klaar,
volgende keer weer.

4 de novembro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

edankt voor de complimenten 🥳 Graag tot de volgende keer!

Positieve ervaring

Duidelijk bestellen online. Weten wanneer het beschikbaar is. Duidelijke uitleg van personeel bij eerste keer ophalen. Vriendelijke mensen. Snelle afhandeling.

1 de setembro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Superfijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Veel plezier met je bestelling.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Voorraad klopte totaal niet en vervelende discussie

Ondanks goede ervaring ging het bij mijn laatste bestelling mis. De voorraad in de vestiging Almere klopte niet maar daar ben ik niet over gebeld. Stond ik dus voor niks met aanhanger en hulpje op zaterdagmiddag. Nalevering op kosten van Bouwmaat was niet bespreekbaar, de discussie daarover werd op een vervelende wijze afgekapt.

10 de maio de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Vervelend om te horen. Ik deel je feedback met de vestiging!

Bouwmaat is top

Goede overzichtelijke site, makkelijk met bestellen en ook telefonisch weten waar je het over hebt.

27 de abril de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Super te horen! 😃 bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed aanbod en gemakkelijk bestelproces

Bouwmaat heeft een breed aanbod van kwaliteit materialen en hun bestel en afhaalproces werkt goed en vlot. Ook is het personeel vriendelijk en behulpzaam.

23 de abril de 2024

Dank je wel 🤗

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toezeggingen waargemaakt

Ondanks het feit dat Bouwmaat een groothandel is, blijft er toch een mogelijkheid voor particulieren om hier aankopen te doen. Helaas is de website, overdag in elk geval, erg traag , tegen het onwerkbare aan! Als er wel tekens op het scherm verschijnen, blijkt het assortiment uitstekend en de toezegging en rondom afhalen werkt prima. Bouwmaat Almere is opvallend vriendelijk en voorkomend, dát is helemaal in orde!

12 de março de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Bedankt voor je feedback, fijn dat alle uiteindelijk toch beviel😄

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf ! Lekkage probleem, met spoed loodslab nodig, afhalen dus, Via de chat regelde Sjoerd alles, lag meteen klaar en iedereen op de hoogte !
Kan onmogelijk beter DANK

22 de fevereiro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Heel fijn om te horen dat het zo soepel verliep! Hopelijk is de lekkage weer helemaal verholpen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

7/10

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. 3 sterren (3en half is niet mogelijk), er werd niet een half uur van te voren gebeld en naar het verkeerde nummer en bij plaatmateriaal kam besloten worden om een grote pallet te leveren. Wij bestellen omdat we een kleine auto hebben dus zo een enorme pallet kunnen wij niet terug brengen, maar dit is aan ons om op te losses blijkbaar of te accepteren dat we geen statiegeld terug krijgen. 7/10

-------- edit -------
Het ging niet om statiegeld op pallets, het ging om het leveren van 1 grote pallet ipv 4 kleine, zoals aangegeven was bij de bestelling. De kleine zijn terug te brengen. De grote niet, voor particulieren, en dit staat nergens beschreven.

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Almere

Dank voor je review. In onze voorwaarden staat dat we op een statiegeld pallet leveren en je deze zelf dient te retourneren of kan retourneren bij een volgende bestelling inderdaad. Wij zijn een groothandel dus dat is een bewuste keuze!

Goede hulp bij ophalen

Goede hulp bij ophalen. Gratis zaagservice (bij kleine hoeveelheden. Hulp bij inladen.

13 de fevereiro de 2024

Dank je wel 🙌