Bouwmaat - Heerlen Avaliações 41

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Breukerweg 185A, 6412 ZK Heerlen, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst en bericht gekregen om deze op te halen de volgende dag. Men kon de order niet vinden en de opmerkingen die gemaakt werden waren niet bepaald klantvriendelijk alsof ik zelf de fou... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de verbouwing van ons huis hebben we nu meerdere keren bestellingen geplaatst bij Bouwmaat. Elke keer uitstekend geholpen! De bestellingen die we zelf gingen afhalen bij de vestiging stonden net... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Materiais de Construção
  2. Loja de Materiais de Construção
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  5. Loja de Ferramentas
  6. Comércio de ferramentas

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

41 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestelling via website eenvoudig

Bestelling via internet ging vlot mede omdat de leverbare voorraad meteen zichtbaar was. Goede overzichtelijke orderinformatie en keuze voor leverdatum

14 de outubro de 2025

Fijn om te horen! Succes met de klus! 😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gemakkelijk te bestellen en uniek assortiment

Gemakkelijk te bestellen, betalen en af te halen. Uitermate vriendelijk personeel op de vestiging in Heerlen. Ik had slechts twee xps plaatjes nodig en kon deze fijn los kopen in plaats van een heel pak bij H#rnbach.

29 de setembro de 2025

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Enorm bedankt voor de complimenten 🤗. Graag tot de volgende keer!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prijs

Vandaag naar bouwmaat geweest en wat uponor buis 16mm gekocht, ook wat t-stukken 20/20/16, deze waren verpakt per 2 en kostte in de btw €43 euro, dus €21,50 per stuk, daarna toevallig nog langs de hornbach geweest, daar lagen exact dezelfde t-stukken van uponor voor €11 per stuk, ik kan dus bij de hornbach 4 t-stukken kopen voor de prijs waar ik er bij bouwmaat 2 kan krijgen, dus gewoon 100% duurder, we willen natuurlijk allemaal ons geld verdienen maar dit vind ik ronduit belachelijk, alles gelijk geretourneerd, je zult me niet gauw meer vinden bij de bouwmaat

12 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Bedankt voor je feedback.
We begrijpen dat prijs een belangrijk onderwerp is. We doen ons best om kwaliteit, service en een goede prijs in balans te houden en qua prijs te blijven te concurreren met andere partijen. Over dit artikel zal ik onze verkoopteam informeren en de feedback meenemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ook voor de kleine bestellingen.

super service, komen afspraken na. Bij bouwmaat kun je producten per stuk kopen die elders alleen in groot verpakking te krijgen zijn

31 de julho de 2025

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens!😃

Top Service Klantenfriendlijk

Zeer vriendelijke service. Ik werd direct op de hoogte gebracht van een foutieve bestelling en het terugdraaien van de foutieve bestelling was ook geen probleem. Ik winkel er graag verder. Bedankt voor de service.

8 de julho de 2025

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling! Graag tot de volgende keer! 🖐

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netjes geholpen

Netjes geholpen . Na mijn vraag werd ik teruggebeld en goed uitgelegd . Vriendelijk personeel. Erg beleefd en behulpzaam. Uiteindelijk ook hier een bestelling geplaatst.

3 de junho de 2025

🚚💨 Bedankt!

Knauf metal studs.

Online Knauf metal studs besteld. Conform info op site kreeg ik netjes bericht dat ik de order de dag erna kon komen afhalen. Ik werd direct geholpen en de order lag netjes klaar. De bouwmaat die het A-merk v.w.b. metal studs heeft.

15 de abril de 2025

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Hoera !Gevonden!

Was op zoek naar epdm-band.Heb alle aan ons bekende bouwmarkten hiervoor bezocht.Niet te geloven ,maar of ze wisten niet wat het was of ik werd de een of andere gang ingestuurd waar het vervolgens niet lag.Op naar de BOUWMAAT.Klantvriendelijk opgevangen bij de entree.En dan? ....ze hadden hetzelfde band onder een andere naam.ik werd persoonlijk naar de desbetreffende gang gebracht .Tegelijk ook ff een paar pakjes trespaschroeven voor een zachte prijs meegenomen.Ik wordt daar helemaal blij van

13 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Graag tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en duidelijk advies over de uitte…

Goed en duidelijk advies over de uitte voeren werkzaamheden. Met name de materiiaalkeuze was zeer welkom.

4 de novembro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Heerlen

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Bouwmaat!! Wij kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn! 🙌

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.