Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hallo, Ik ben normaal niet de persoon die vervelende rewiews schrijft en heb begrip wegens feestdagen of wat dan ook. Maar op een bepaald punt is het geduld op. Helaas heb ik nu al 1 week geen pa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

135 avaliações

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nog geen bestelling ontvangen helaas

Hallo,
Ik ben normaal niet de persoon die vervelende rewiews schrijft en heb begrip wegens feestdagen of wat dan ook. Maar op een bepaald punt is het geduld op. Helaas heb ik nu al 1 week geen pakketje ontvangen en contact op meerdere manieren geprobeerd en geen reacties. Ik vond ze in het begin er vriendelijk op de live chat toen vroeg of het naar een afhaalpunt konden gestuurd worden, zelfs me bestelnummer gestuurd ervoor. Ik had het idee dat komt wel goed maar tot nu toe nog steeds niks ontvangen dit vind ik dan een wat mindere klantenservice.

Had besteld 3 april.

11 de abril de 2026

Slechte service

Dinsdag besteld. Word gezegd voor 15:00 besteld zelfde dag verzonden. Het was avond dus ik begrijp dat het later word verzonden. Maar we zijn 3 dagen verder, nog geen mail gehad dat het is verzonden. Probeer ook al op 3 manieren in contact te komen maar ze reageren nergens op. Slechte service dus.

7 de abril de 2026
logotipo da Boxxfit

Resposta de Boxxfit

Hoi Daphne, ik heb gereageerd op je live chat. Waarschijnlijk heb je dit niet ontvangen/gelezen. 😉 Je pakket is onderweg, je moet gewoon eventjes geduld hebben. Wel jammer dat je gelijk een slechte review moet plaatsen, doe een beetje lief, daar wordt de wereld een stuk mooier van😃

Snel en top service

Snelle levering, 2 paar besteld waarvan 1 toch te klein.
Meteen gemaild/gechat en binnen 1minuut reactie voor ruiling grotere maat. Top service en heerlijke sneakers

30 de janeiro de 2026

Schoenen besteld

Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar deze website. Bij thuiskomst heb ik meteen een nieuwe bestelling geplaatst voor 2 andere kleuren.

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Marijke van Dekken eigenaresse Boxxfit verspreid leugens over klanten om onder haar eigen gedrag te willen uitkomen??

Omdat ze mails wekenlang gewoonweg negeren moet je via messenger meermaals smeken om contact. Bestelling van meerdere paar schoenen hadden fouten/beschadiging eraan waarbij foto’s werden gestuurd van het probleem. Aangegeven na lang heen en weer dat de schoenen op de post worden gedaan en mijn ervaring wordt gedeeld op social media. Hierbij is mevrouw van Boxxfit direct op haar tenen getrapt en geeft ze aan ineens de retour te weigeren want je eerlijke mening delen dat mag natuurlijk niet dus is dreigen de oplossing in dit verhaal. Walgelijke service!!

Dan gaat ze delen dat er met mij niet te communiceren valt en ik brutaal ben vanaf dag een??? Zie de exacte gekopieerde tekst uit de verstuurde mails:
Hoi hoi,

Nee de pre order hoef ik niet meer sorry, ik ben bang dat daar ook iets mis zal zijn.

Wat kan er overeen gekomen worden qua retourkosten aangezien er een retour komt door beschadiging/productie fout?

Op 28 nov 2025 om 09:25 heeft Boxxfit infoboxxfit.nl> het volgende geschreven:

Hee Jenny,

Wat jammer zeg.
Je mag het retourneren naar:

Mr. P.j. troelstraweg 149B
8919AA Leeuwarden

Zou je de pakbon erbij willen doen?
Wil je de andere 2 pre- orders nog wel?

Groetjes Marijke

Op 26 nov 2025 om 21:10 heeft Jenny hotmail.com> het volgende geschreven:

Hoi hoi,

Ik zou mijn gehele bestelling willen retourneren. De schoenen die ik heb gekregen lopen niet gelijk op in hoogte zool, hak gedeelte. En een paar heeft door de strass ketting een beschadiging op de voorkant/bovenkant zitten.

Hoi hoi,

Ik ben vanaf morgen op vakantie dan weet u dat.

Mvg,

Op 14 dec 2025 om 23:54 heeft Jenny @hotmail.com> het volgende geschreven:

[image2.jpeg][image3.jpeg][image4.jpeg][image5.jpeg][image6.jpeg]

Op 10 dec 2025 om 18:14 heeft Boxxfit infoboxxfit.nl> het volgende geschreven:

Hee Jenny,

Kan het kloppen dat ik geen foto’s heb ontvangen?🙈 ik kan geen mail vinden met foto’s.

Groetjes Marijke

Op 10 dec 2025 om 12:44 heeft Jenny @hotmail.com> het volgende geschreven:

Hoi hoi,

Was het nog gelukt om naar de foto’s te kunnen kijken?

Groetjes,

( reminder op 25-12!!!! Besef even )
Reminder…

Begin doorgestuurd bericht:

Van: Jenny @hotmail.com>
Datum: 18 december 2025 om 09:23:08 CET
Aan: Boxxfit <.nl
Onderwerp: Antw: 2966317

Op 31 DECEMBER bericht op messenger door mij naar boxxfit:
Hallo, ik wacht al een aantal weken op contact voor een retour label. Maar helaas wordt ik compleet genegeerd via mail. Kunnen we aub de retourzending in gang zetten samen? Groetjes, Jenny
Reactie:
Hee Jenny! Heb je mijn mail niet ontvangen? Ik zal hem zo opnieuw sturenD
Savonds laat tegen 21u mijn reactie weer na uren wachten:
Hallo, ik heb nog steeds niets? Zou ik het na nieuwjaar aub mogen ontvangen? Wil het netjes geregeld hebben! Fijne jaarwisseling

2 Januari…… hier was mijn reactie denk ik niet zoals ze zou willen:
Ik ga de melding via klarna doorzetten. Ik krijg steeds geen reactie en we zijn nu echt al veel te veel weken verder. Jammer want het hoeft helemaal niet zo moeilijk te gaan.

Je reactie zegt meer dan genoeg! Alle bewijzen zijn toegevoegd. Je liegt dat je barst gelukkig lig ik daar niet wakker van Marijke.

18 de dezembro de 2025
logotipo da Boxxfit

Resposta de Boxxfit

Hi Jenny Moonen, bij deze even mijn verhaal, jammer dat je niet alle gesprekken van messenger toevoegd:

Vanaf het begin was er al niet te communiceren met je, je dreigt en je bent brutaal. Weken geleden gaf je aan de bestelling te willen retourneren en dat er één paar met een beschadiging was. Deze mail was overigens al erg onvriendelijk want de andere schoenen werden ook direct beklaagd. Ik heb gevraagd of je foto's wilde sturen van de beschadiging zodat ik je een passende oplossing kon bieden betreft het retourneren. Op de foto's is volgens ons geen beschadiging te zien, ik heb je gevraagd het pakket te retourneren zodat wij ze hier kunnen beoordelen, op een foto is dit soms lastig te zien namelijk. Weken later nog steeds geen retourpakket ontvangen. Nu ben je boos omdat wij geen beschadiging op je foto kunnen zien en dreig je ermee ons negatief op je social media te plaatsen wat voor ons een dreigement is. Ik heb je een oplossing geboden, hier heb je geen gebruik van gemaakt. Je retourtermijn is inmiddels ver verlopen. Ook laat ik mij als ondernemer niet zo behandelen. hopelijk lucht het voor je op overal slechte reviews te plaatsen, gelukkig hebben wij genoeg klanten die wel heel blij zijn met hun aankoop. 😃

Super snelle levering.

Super snelle levering.
Van wegen kerst ietsjes later als normaal, maar nog voor het nieuwe jaar waren ze binnen.

De schoenen zijn van goede kwaliteit en zien er uit zoals op de site.

Vond het ook super leuk dat er een bedankt kaartje bij zat van de eigenaresse.

29 de dezembro de 2025

Nog steeds NIKS ontvangen

Aangezien dit de enige plek is waar ik enige reactie krijg maar weer hier een bericht.
1 december krijg ik als reactie dat de schoenen onderweg zijn maar dat het een drukke tijd is voor de post.

Dan maar weer de (zelfde) vraag waar ik echter nog NOOIT een antwoord op heb gehad: Mag ik de track&trace code!!!! Zodat ik zelf kan kijken waar de schoenen zijn. Al stuur je de code hier!!!! Als ze onderweg zijn (zoals jullie hier onder zelf aangeven) dan heb je een track&trace code.

Half oktober schoenen besteld. Daarna een mail gehad dat ik een aanbetaling moest doen wat ik ook gelijk gedaan heb en daarna nooit meer wat gehoord. Ook geen reactie op mail of app. Dus zit al bijna 2 maanden te wachten op mijn schoenen.

Stuur mij de track&trace / de schoenen of mijn aanbetaling terug.

Geen aanrader deze site mensen.

10 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.