Spelletje besteld en zou volgens DHL bezorgd zijn, terwijl wij niet thuis waren. Ook niks bij de buren o.i.d. Na contact, werd direct een nieuw spel verzonden, met als advies naar een pakketpunt. Daa... Ver mais
Snelle levering netjes en heel bezorgd. Ben tevreden nu spel nog bekijken ,had andere vragen verwacht
Hele goede service, welke ik nodig had vanwege een fout die ik zelf had gemaakt. Snel contact en goede oplossing.
Afgelopen week heb ik hier sokken besteld. Ik ben een echte Brabander en wil dat graag uitdragen. De sokken kwamen 2 dagen nadat ik ze bestelde al binnen! Verder is de kwaliteit gewoon goed, en kan i... Ver mais
Welkom bij BrabantMemes, dé plek voor iedereen die houdt van het échte Brabantse leven! Wij zijn een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van leuke, originele Brabantse producten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met een lokaal tintje of iets wilt toevoegen aan je eigen collectie! Met meer dan 200.000 volgers op onze social media kanalen zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Brabant. Dagelijks brengen we onze volgers een glimlach met leuke en herkenbare Brabantse content.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel onze bestelling ontvangen.
Een super mooie en vooral handig Brabant heuptasje. Goede afmeting!

Resposta da Brabantmemes
Top service, eerste pakketje is niet bezorgd door bezorger, moest contact opnemen met Brabantmemes, binnen twee dagen wel het pakketje ontvangen.
En ook nog een heel leuk Brabant heuptasje, klaar voor de carnaval

Resposta da Brabantmemes
Zeer snelle levering. Leuke prijs en goede kwaliteit

Resposta da Brabantmemes
Snelle levering en goede kwaliteit van de sokken.

Resposta da Brabantmemes
Snelle levering en goede kwaliteit van het product.

Resposta da Brabantmemes
Prima service,mooie sokken en een snelle levering👍

Resposta da Brabantmemes
De levering was erg snel. De sokken lijken wel wat klein, maar ze passen gelukkig wel.
Ze zijn echt erg leuk voor een Brabander.