BrainMarket PL Avaliações

1. Loja de vitaminas e suplementos

💙BrainMarket to pierwszy GameChanger e-shop w zdrowym stylu życiowym. Już 5 lat tworzymy własne produkty BrainMax i Performance, uczymy i pomagamy💙

1 avaliação

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Extremely aggressive marketing

EN:
Extremely aggressive marketing. They do not care about your personal details. They have shared my private email address with 3rd party website ceneo.pl and do not know with whom else. Ever-since my purchase I have received large amount of marketing emails regarding giving a feedback. First from brainmarket.pl itself and after that from ceneo.pl. I have 100% proof that my email address has been shared. This is too much regardless what their actual privacy policy says. Sharing my email address with 3rd party website is an absolute no go for me. You wanted feedback then here it is...

PL:
Bardzo agresywny marketing. Nie dbają o Twoje dane osobowe. Udostępnili mój prywatny e-mail stronie internetowej ceneo.pl i nie wiem, komu jeszcze. Od momentu zakupu dostaję mnóstwo e-maili marketingowych z prośbą o opinię. Najpierw od samego brainmarket.pl, a potem od ceneo.pl. Mam 100% dowód, że mój adres e-mail został udostępniony. To zbyt wiele, niezależnie od tego, co mówi ich polityka prywatności. Udostępnianie mojego adresu e-mail stronie internetowej osoby trzeciej jest dla mnie absolutnie nie do przyjęcia. Chcieliście opinii, więc oto ona...

26 de novembro de 2025