Mega god mulighed for andre unge som gerne vil opstarte deres eget og har store ambitioner. Der bliver lagt mange gode muligheder ud inde i boc, så det ikke er til at tage fejl af. Kan kun anbefale... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig stærk service fra Peter! Han har været super god til at følge op på processen, give præcis rådgivning og introducere en til fællesskabet han er ved at stifte Varm anbefaling herfra!
Super kløgtigt fyr med masser af overskud til at få tingene gennemgået en ekstra gang hvis ikke man forstod det helt første gang
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Brandownersclub har hjulpet med lige det som jeg manglede til at starte min egen virksomhed. Jeg har et fælleskab med andre folk som er passionerede for det samme. Og en ejer som altid er klar til at hjælpe, og give sine bedste værktøjer væk. Kan klart anbefale brandownersclub til dem der vil i gang med reselling, dem som har brug for et fælleskab, eller dem som vil starte en virksomhed fra bunden💪
Man kan virkelig mærke på Peter at han…
Man kan virkelig mærke på Peter at han er interesseret at skabe reel værdi og hjælpe sine elever mest muligt, hvilket jeg har kæmpe respekt for.
Der er god support og alt er lavet på en måde med godt overblik
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med BrandsOwnersClub. Forløbet har været fyldt med god vejledning, motivation og brugbar viden om, hvordan man kan opbygge sit eget brand fra bunden.
Det, jeg især har sat pris på, er den personlige sparring og de konkrete råd, som gør det lettere at tage de første skridt som iværksætter. Man føler sig støttet gennem hele processen, og der er fokus på at udvikle de færdigheder, der skal til for at skabe en succesfuld forretning.
Hvis du er ung og drømmer om at starte dit eget brand, kan jeg varmt anbefale BrandsOwnersClub. Det er et stærkt fællesskab, hvor man får inspiration, læring og værktøjer til at arbejde målrettet mod sine økonomiske mål.
Købte medlemskab og modtog intet
Købte medlemskab og modtog intet. Jeg skrev til dem, men de lagde alt ansvar fra sig og sagde de ingen ting kunne gøre. Jeg bedte om mine penge tilbage som der står man kan få, men de stoppede med at svare mig.

Resposta da Brandownersclub
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.