Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering prima. 2x gevraagd om een installatie instructie rookmelders met doorkoppeling. Na 2 weken nog steeds geen reactie op e-mail en via website.

Detalhes da empresa

1. Empresa de Eletrônicos

Bij ons vind je een een uitgebreid aanbod

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

752 avaliações

Respondeu a 19% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nazorg - geen reactie

22 de março de 2026

Oplichters! Bestelling is niet geleverd

Op 2-3-2026 heb ik 3 rookmelders en een CO melder besteld (ongeveer €90). Ik heb tot op heden geen verzendbevestiging ontvangen en ook op mijn meerdere mails ontvang ik geen reactie. Wel krijg ik steeds een mail om de website te beoordelen, wat een slecht bedrijf.

23 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb twee weken geleden een…

Ik heb twee weken geleden een bestelling geplaatst, ik kreeg meteen een bevestiging en een e-mail dat alles weldra verzonden ging worden. Vervolgens krijg ik niets meer van bevestiging dat het order verzonden is. Ook geen respons na verscheidene e-mails verzonden te hebben.
Wanneer ik nadien alle reviews lees, merk ik dat dit meer een constante is om niets te leveren dan wel. Het is duidelijk dat dit één grote oplichterij is. Die ik jammer genoeg niet op tijd doorhad en mijn geld kwijt ben!!

4 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Did not DO NOT ORDER FROM THIS SHOP!

Did not receive my order and the customer service does not respond. DO NOT ORDER FROM THIS SHOP!

2 de março de 2026

Beste Misa Ch,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Frauduleuze webshop

Geen terugkoppeling op mails maar bovenal niet opgestuurd wat ik gekocht heb. Frauduleuze website dus

3 de março de 2026

Beste Fam Venema,

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, wel mail gekregen dat het verzonden is maar niet ontvangen

1 de março de 2026

Beste Willem ,

Volgens onze gegevens wordt je bestelling uiterlijk donderdag geleverd.

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen, ruim week na bestelling. Dergelijke levertijden is niet meer van deze tijd vr artikels ‘op voorraad’

27 de fevereiro de 2026

Beste Wim,

Onze excuses voor de vertraging die is ontstaan bij uw bestelling. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht.

Inmiddels kunnen wij zien dat uw bestelling is geleverd. Wij hopen dat alles naar wens is ontvangen.

Mocht er toch nog iets niet in orde zijn of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de site staat voor 20 uur besteld…

Op de site staat voor 20 uur besteld morgen in huis, heb 27 februari een bestelling geplaatst en kreeg mail dat ze doorgaans tussen de 1/2 dagen verzenden heb gister 5 maart een mail gestuurd dat ik nog steeds geen verzendbevestiging heb ontvangen . En dan krijg ik vandaag een mail met de vraag hoeveel sterren ik ze geeft terwijl ik nog steeds geen verzendbewijs heb en dus geen product heb ontvangen dus ja 1 ster is nog teveel

27 de fevereiro de 2026

Mogelijke fraude/oplichting

Bestelling geplaatst 31/01 en momenteel 5/03 nog steeds niets ontvangen. Ok op mails of tickets bvanuit account op hun webshop komt geen enkele reactie. Ik begin ervoor te vrezend at het effectief oom oplichting gaat.

5 de março de 2026

Beste Koenraad,

Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet kopen je krijgt niks.

Niet kopen je krijgt niks.

Update 2 april:
Nou nog niks gekregen. Ik wil me geld terug.
Trouwens ik ga volgende week aangifte doen, want dit is oplichting.

Zojuist melding gemaakt bij Mollie en de Consumentenbond.

4 de março de 2026

Beste Mesut,

Verzenden niet

Verzenden niet. Daarna pas alle reviews gelezen. Uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie, ING gecontact en een klacht ingediend bij Mollie Payments. Dat laatste helpt! Zij waarschuwden het bedrijf dat ze hen niet meer als klant willen als dit zo door gaat. Daarna binnen 1 dag verstuurd.

18 de dezembro de 2025

Beste Madeaine,

Dank voor je review.

NIKS BESTELLEN JE KRIJGT NIKS

17 januari 3 rookmelders besteld. Kreeg wel bevestiging van de order wasbinnen gekomen en later een mail dat het verzonden is met een track en trace van de DHL
Echter het pakket wordt niet afgegeven aan de DHL. Deze is alleen dus aangemeld. Heb contact gezocht via contactformulier en via eigen mail al een aantal keer, maar nog nooit antwoord ontvangen en ook dus nog geen rookmelders.... 75 euro lichter en geen rookmelders, dus niet te vertrouwen, BESTEL HIER NIET! Zie ook andere reviews

28 de fevereiro de 2026

DIKKE OPLICHTING!!!

NIET BIJ BESTELLEN!!!

begin januari voor 200€ besteld,

geen reactie na weken mails sturen, telefoonnummer bestaat niet, dom dom dom!!!

20 de fevereiro de 2026

Beste Kyra,

Bedankt voor je feedback, ik zie dat we je bestelling destijds geannuleerd is.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.