Brantjes Makelaars Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brantjes makelaars heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Zij begrepen dat dit voor ons ook een emotionele gebeurtenis was, daardoor was de samenwerking heel fijn. We werden go... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brantjes Makelaars heeft gedurende het hele verkoop traject, van A tot Z, professioneel gehandeld. Wij als verkopers hadden dan ook steeds een goed gevoel, en wat ook uitendelijk het gewenste resultaa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Direct na het eerste gesprek met Lars Verhoef van Makelaar Brantjes had ik meteen het gevoel van de kundigheid en specialisme van deze makelaardij. Dat klopt dus helemaal want na anderhalve week... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Goede ervaringen met Brantjes behalve de overdracht van mijn huidige woning. Kreeg ineens een vervanger omdat de overdracht van de woning in de vakantie gepland werd van mijn makelaar. De vervan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária

Brantjes Makelaars is al ruim 50 jaar dé makelaar in de IJmond en de Zaanstreek en daarom een begrip in de omgeving. Deze jarenlange ervaring en kennis gebruiken wij graag om jou te helpen met het vinden van de ideale koopwoning. Mocht je juist op zoek zijn naar een partner die jou kan ondersteunen bij het verkopen van je woning? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 13 professionals die veel kennis hebben over het werkgebied, en door hun grote netwerk goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen. Verder weten zij als geen ander hoe ze jou kunnen ondersteunen in het aankopen of verkopen van een woning. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op en dan zien we elkaar snel!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

49 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

49 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Beste Nicky/Marnix

Beste Nicky/Marnix

Bedankt voor je hulp bij de verkoop van ons huis.
We begonnen dit avontuur vol goede moed… daarna volgden wat zenuwen, een beetje stress, nog wat meer stress en af en toe de vraag: komt dit ooit nog goed? 😅

Gelukkig bleef jij kalm, positief en had je duidelijk meer vertrouwen dan wij soms hadden.
Dankzij jouw geduld, inzet en doorzettingsvermogen is het uiteindelijk toch gelukt: het huis is verkocht!

Kortom: wij hebben een paar grijze haren erbij, jij weer een verkocht huis op je naam.
Een eerlijke deal zullen we maar zeggen. 😉

Nogmaals bedankt voor alles!

Groeten,
Nick & Bianca Struijs

24 de março de 2026

Top makelaar

Wij zijn erg tevreden over de goede begeleiding en communicatie tijdens het verkoopproces van onze woning.
met al onze vragen konden wij terecht bij de makelaar en deze werden duidelijk en snel beantwoord.
Kortom , een zeer professioneel team wat ik zeker kan aanbevelen.
Fam willems - koog aan de zaan

25 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de begeleiding van…

Zeer tevreden over de begeleiding van Corno Pronk van Brantjes Makelaars bij de verkoop van mijn woning. Corno is professioneel, betrokken en communiceert duidelijk en snel. Hij dacht actief mee over de verkoopstrategie, de presentatie van de woning en hield mij gedurende het hele proces goed op de hoogte. Dankzij zijn deskundige aanpak is mijn woning soepel en succesvol verkocht. Ik kan Corno en Brantjes Makelaars dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil verkopen en op zoek is naar betrouwbare en professionele begeleiding.

4 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zowel voor aankoop als verkoop hebben…

Zowel voor aankoop als verkoop hebben wij Brantjes makelaars ingeschakeld.
De aankoop is prima gelukt maar de verkoop ging vanaf het begin wat stroef. Maar verder tijdens het verkoopproces heeft Brantjes makelaars uitstekend zijn werk verricht en alles tot een goed einde gebracht waarmee wij tevreden zijn.

11 de fevereiro de 2026

Top makelaar

Top makelaar! Deskundig advies, betrouwbaar en altijd goed bereikbaar! Ik ben heel blij met het verkoopresultaat.
Zeker aan te raden!

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn contact, alle zaken in goede handen!

Het contact met onze makelaar verliep uitstekend. Ondanks dat onze plannen voor het andere huis "langer" duurde, bleven ze geduldig en hielden we toch af en toe contact hoe het proces verliep. Zonder te pushen, gaven ons de tijd. Uiteindelijk konden we groen licht geven voor de verkoop van ons huidige huis. Alle foto's stonden klaar in het woondossier. Alles voorbereid (brachten ons in contact met de juiste mensen; o.a. styliste etc.) en ingevuld en opgevraagd d.m.v. hun kundige advies. Bij vragen stonden ze klaar en de verkoopbegeleiding verliep uitstekend, naar volle tevredenheid. Fijn dat dit in goede handen was, dit ontzorgt behoorlijk!

4 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een kundige makelaar en met een…

Een kundige makelaar en met een menselijke kant. Verder zijn de mensen goed bereikbaar en wordt je snel geholpen bij vragen tijdens het hele (verkoop) proces.

15 de dezembro de 2025

makelaar Kevin Trompert

Onze makelaar Kevin Trompert heeft ons begeleid met het verkopen van ons huis. Wij zijn uitermate tevreden over zijn professionele begeleiding. Komt alle afspraken na die hij gemaakt heeft met ons. De zorg die hij heeft besteed aan de marketing en presentatie van onze woning was van grote klasse. Ook de uiteindelijk verkooprijs was erg realistisch. Kevin had zijn verwachting uitgesproken m.b.t. de verkoopprijs en deze duidelijk onderbouwd. De onderhandelingen zijn gegaan conform de afspraken die wij van tevoren hadden gemaakt. Geweldige makelaar die wij aanraden aan een ieder. Om deze reden geven wij 5 sterren.

14 de novembro de 2025

Fijne makelaar

Ik ben goed begeleid door Brantjes Makelaars tijdens de verkoop van mijn huis. Goede communicatie, fijne medewerkers en duidelijkheid tijdens het hele process.

12 de novembro de 2025

Zeer tevreden met Brantjes Makelaars

Zeer tevreden met Brantjes Makelaars! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en professioneel geregeld. De communicatie verliep prettig en we werden goed op de hoogte gehouden tijdens zowel de verkoop als de aankoop. Ons huis is snel en voor een mooie prijs verkocht, en dankzij hun deskundige begeleiding hebben we ook ons nieuwe huis gevonden. Een betrouwbaar en betrokken makelaarskantoor dat we zeker aanraden.

6 de novembro de 2025

Kaasmaker 73, Assendelft

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop min huis verkocht is, er werdt goed meegedacht en in oplossing waardoor de verkoop super snel is gegaan

5 de novembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Over het algemeen een prima makelaar…

Over het algemeen een prima makelaar die zijn werk goed doet. Mijn huis is gunstig verkocht en de begeleiding tijdens het verkoopproces was professioneel.
Wel een aandachtspunt: let goed op of telefonische afspraken ook juist worden vastgelegd en terugkomen in de schriftelijke offerte. In mijn geval verliep dit rommelig, waardoor ik uiteindelijk hogere kosten had dan vooraf telefonisch besproken. Toen ik dit aangaf, werd er verwezen naar het feit dat ik akkoord was gegaan met de schriftelijke offerte — wat natuurlijk klopt, maar ik was er op basis van goed vertrouwen vanuit gegaan dat alles correct was overgenomen.
Er wordt hierin helaas niet flexibel meegedacht, wat ik jammer vind. Daardoor houd ik ondanks het goede verkoopresultaat toch een wat zure nasmaak over aan de samenwerking

5 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.