Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Produtos Residenciais

Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

484 avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

ecological

ecological, easy use, fast delivery = all you need!

20 de agosto de 2025

Hi Agnes, thank you for your great review 💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geurparels,wasverzachter.

Geurparels, wasverzachter, het wordt steeds ingewikkelder.

2 de agosto de 2025

Hi Nancy,
Bedankt voor jouw review!

De producten die je opsomt zijn toevoegingen voor wie dit wil! De wasstrip blijft de standaard en is super simpel in gebruik 🤩
Als je graag meer informatie wenst, kan je altijd een mailtje sturen naar hello@brauzz.com!

Groetjes,
Team BRAUZZ. 🩵

Top producten !!

Top producten !!

19 de agosto de 2025

Vinden wij ook! 🤭
Bedankt voor de super review, Karen! 💚

Bruisend enthousiast van BRAUZZ

Heel gemakkelijk in gebruik en alles is goed gewassen...ruikt fris en natuurlijk. Ik gebruik Brauzz ongeveer sinds het begon en heb het liever en liever. Soms ruik ik in de winkel nog eens aan de inhoud van plastiek flessen en steeds denk ik. Die geur is artificieel en overdreven...dit kan niet gezond zijn.

12 de agosto de 2025

Aan te raden 👍👍👍

7 de agosto de 2025

Hi Mieke, bedankt voor jouw super review! 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meer dan aangenaam verrast!

Ben verrast door de frisheid van aanpak die Brauzz in de wereld van was- en poetsmiddelen heeft kunnen brengen. De producten doen wat ze moeten doen en volodoen aan de verwachtingen terwijl er een fundamentele bijdrage richting duurzaamheid wordt gedaan. Top ervaring!

11 de agosto de 2025

Hi Eddy, bedankt voor jouw leuke review! 🤩

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klantendienst totaal onbereikbaar.

Klantendienst totaal onbereikbaar.
Op zich wel blij met de geurloze wasstrips, maar ze worden wel verzonden in een stinkende geparfumeerde doos.
Teleurgesteld.

30 de junho de 2025

Hi Bea,

Wat jammer dat je niet tevreden bent met onze klantendienst. Wij behandelen onze mailtjes altijd binnen twee werkdagen en onze Customer Support Specialist steekt veel tijd en aandacht in elk mailtje om ze zo goed mogelijk te behandelen! 🤩

Er kan altijd wel technisch iets mislopen met mails helaas, dus als je geen bevestiging hebt gekregen dat jouw mailtje goed ontvangen is, stuur dan zeker opnieuw naar hello@brauzz.com en dan helpen we je heel graag verder! 🌿

Fan van de wasstrips!

De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverzachter geprobeerd maar deze is te overheersend in geur voor mij. Liever een mildere geur zoals linnen of zeebries in plaats van bloemen voor mij. Hopelijk komt hiervan nog een nieuwe variant qua geur. Zeer tevreden!

2 de agosto de 2025

Hi Floor, bedankt voor de leuke review en feedback 🫶

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

2 keer duurder

Alles gaat goed. Behalve dat brauzz strips 2keer zo duur zijn als de strips in Ekoplaza

1 de agosto de 2025

Resposta de BRAUZZ.

Hi Erik, bedankt voor de review.
Zolang je ecologische wasstrips gebruikt, zijn wij blij 🤩

Blij met producten van Brauzz

Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze verkopen goede producten en zijn bijzonder klantvriendelijk. Bij mailcontact wordt er snel, betrokken en persoonlijk gereageerd. Ik blijf enthousiast over Brauzz.

27 de julho de 2025

Hi Mariandel, bedankt voor de leuke review 😍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Great company

Great company, love the laundry sheets, They really make a difference, I recently bought the fragrance booster, which smelled lovely! Sadly they make my skin itch, so I had to stop using them. Making those non-allergenic would be great!

1 de julho de 2025

Hi Frances, thank you for your review and feedback! 💚

Heel blij

Ik gebruik al enkele jaren de producten van Brauzz. Ik vind ze echt goed. Mijn was is even schoon als vroeger en ook de allesreiniger wordt hier dagelijks gebruikt.
Het badkamerproduct vind ik iets minder. Niet om zijn kwaliteit, maar omdat het mijn adem verstoort bij gebruik.
De poetsvrouw gebruikt de vloerreiniger en de vloeren zijn even proper als vroeger.
Ik heb ook al eens wasverzachter geprobeerd. Moet dit nog verder testen om te zien of het meerwaarde biedt.
Vaak zie ik vergelijkkingen met andere producenten van wasstrips. Heb zelf eens van een ander merk geprobeerd. Daar moest ik echter verschillende was-velletjes per wasbeurt gebruiken en dan kan die niet tippen aan prijs met mijn abonnement van brauzz. Meestal is 1 wasvel per wasbeurt genoeg. Enkel bij extreem vuile was gebruik ik er 2. Bij miniwasjes (zoals wassen van zijde en wol) is een half wasvel zelf genoeg.
Blij om Belgische makelij te steunen en goed voor milieu en portemonnee.
Oh ja, die enkele keer dat ik erns een probleem had met bestellen werd dit snel en goed verholpen. Klantentevredenheid dus zeker ++++

22 de julho de 2025

Hi Ingrid, bedankt voor deze leuke review! 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weer genoeg voor een jaar besteld

Ik ben nog steeds heel tevreden over het wasmiddel met de geur Zeebries en heb daarom weer 10 doosjes besteld, het kost even wat maar scheelt wel enorm veel gesleep met anderssoortige producten, en wegwerpplastic.

16 de julho de 2025

Bedankt voor de leuke review, Cécile! 😍
Bekijk zeker onze voordeelbundels voor een leuke prijs! 🙌🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kies voor Brauzz omdat ze alle verwachtingen inwilligen

Ik kies voor Brauzz omdat ze milieuvriendelijk zijn.
Maar dat niet alleen. Geen gedoe meer met het sleuren van grote verpakkingen. Ik gebruik nu ook veel minder product, 1 blaadje is voldoende voor een wasmachine. En mijn was is stralend wit ! Wat kan ik nog meer wensen ?
Leveren altijd mooi op tijd.
Super gedaan van jullie ! Dikke pluim en doe zo verder👍

16 de julho de 2025

Bedankt voor de leuke review, Diana! 💚

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.