Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Produtos Residenciais

Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

484 avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eenmalige bestelling gewoon nog een keer gestuurd en afgeschreven

Ik kreeg een bestelling die ik deed uit het niets nog een keer. Het bedrag is ook al afgeschreven. In mijn account kan ik nergens vinden dat ik een abonnement zou hebben afgesloten. Heel vervelend. Heb het bedrag al teruggestort en ze als incassant geblokkeerd. Ben benieuwd hoe ze dit afhandelen.

9 de setembro de 2024

Hi!

Bedankt voor jouw feedback!

Je kan bij ons kiezen voor een abonnement of een éénmalige bestelling en wij proberen zo duidelijk mogelijk in elke stap weer te geven of het gaat over een abonnement of niet. Maar we nemen het mee en kijken of het duidelijker kan. ☺️ Onze excuses voor de verwarring!

Heb je ons een mailtje gestuurd via hello@brauzz.com? Dan helpen we je graag verder in het annuleren van jouw abonnement en eventueel een ongewenste bestelling te retourneren.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ging al verkeerd bij aanvraag samples

Ging al verkeerd bij aanvraag samples. Na ontvangst 1e batch was ik te tevreden. 2e batch was slecht te noemen, en de laatste bestelling doet product helemaal niets. Bedrijf reageert niet op
Mails

4 de agosto de 2024

Hi Mark,

Bedankt voor jouw review!

We hebben het even bekeken en jouw mailtjes zijn beantwoord. Zijn deze eventueel in de spamfolder beland? Kan je daar even kijken?
We willen er zeker voor zorgen dat je wordt geholpen en onze excuses alvast voor het ongemak!
We horen graag hoe we je kunnen verder helpen. :D

Groetjes, Team BRAUZZ.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wie schrijft de reviews!!

Ik vraag me af wie die mensen zijn met de 4-sterren reviews! Men zou de onderzoeken van dit product eens moeten raadplegen, misschien is het de firma zelf wel!
Tip: wil je propere was met Brauzz moet je de was er vooral proper insteken.
Wat men toch doet om geld uit de mens te kloppen!

19 de agosto de 2024

Hi!

Bedankt voor jouw feedback!

Wat jammer dat je niet tevreden bent van ons product. We kunnen je verzekeren dat ons product getest is en werkt! 😊
Probeer de strip eens in het laadbakje te leggen, zodat het eerst kan oplossen in water vooraleer het in de trommel terechtkomt. Bij een overvolle machine kan de strip vast komen te zitten en zo onvoldoende water krijgen.
Ook is het belangrijk om jouw wasmachine om de 2 à 3 maanden schoon te maken, zodat er geen wasmiddelrestjes en bacteriën blijven hangen en zo voor een muffe geur zorgen. Zet de wasmachine leeg op een cyclus van minstens 60 graden en maak de filter ook zeker schoon. 😄

Als je nog vragen of feedback hebt, mag je dit altijd laten weten via hello@brauzz.com!
We helpen je graag verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wast even slecht als met alleen water

Volgens een test van de consumentenbond wassen de wasstrips even schoon als dat je met alleen water zou wassen. Google maar: 'consumentenbond brauzz wasstrips'.

28 de junho de 2024

Hi Jo,

Wij zijn ons bewust van deze review van de consumentenbond en vonden het heel spijtig dat wij op geen enkele wijze op de hoogte gesteld zijn door de consumentenbond naar aanleiding van deze test. We hebben dus geen idee hoe de testen verlopen zijn, welke testen werden uitgevoerd, en tegenover welke producten wij getest zijn.

Wij zijn alleszins zeker dat onze producten werken en dat duizenden gebruikers hier ook heel erg tevreden over zijn. Dit blijkt uit:

de meer dan 2.500 positieve reviews die mensen hebben achtergelaten via onze website zonder daarvoor een vergoeding te krijgen.

het feit dat we drie belangrijke prijzen wonnen, waarover je hier meer kan lezen:

- https://brauzz.com/blogs/news/brauzz-wasstrips-nu-ook-gekozen-product-van-het-jaar-belgie-2023
- https://brauzz.com/blogs/news/de-brauzz-wasstrips-verkozen-tot-beste-product-van-het-jaar-22-23
- https://brauzz.com/blogs/news/brauzz-producten-winnen-opnieuw-product-van-het-jaar-2023-2024

Ik zou graag willen afsluiten dat wij een bedrijf zijn met een duidelijke missie: duurzaam leven makkelijker maken door te investeren in duurzame innovaties die niet inboeten op kwaliteit, gebruiksgemak en prijs. Als jong bedrijf hebben we al heel erg veel bereikt, maar moeten we realistisch zijn dat we niet meteen de concurrentie aan kunnen gaan met de grote multinationals die miljoenen euro's pompen in producten die niet altijd even milieuvriendelijk zijn en daardoor soms ook veel performanter zijn helaas. Dit houdt ons echter niet tegen om te blijven streven naar het meest duurzame product zonder daarbij teveel in te moeten boeten, want wij geloven dat een schone planeet start bij een schonere thuis.

Als je nog vragen hebt, mag je het zeker laten weten via hello@brauzz.com ☺️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Frisse toiletreiniger

Toiletreiniger besteld en snel geleverd.
De tabletten zijn handig en gemakkelijk in gebruik.
Toilet is fris achteraf en ook eventuele aanslag verdwijnt...een aanrader!!

17 de abril de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ruikt lekker

Ik koop Brauzz wasmiddel omdat het een goed product is en doet wat het beloofd. Ik vind het ook belangrijk dat hier veel plastic afval mee bespaard wordt

18 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.