Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Ver mais
De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Ver mais
Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Ver mais
Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... Ver mais
Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.
Bélgica
Respondeu a 58% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geweldige wasstrips: ze maken goed schoon, zijn microplastic vrij & vegan.
En ook de bollen voor in de droger zijn fantastisch en doen wat ze moeten doen: verlagen de wastijd met 50%, de was wordt droger en heeft minder kreukels.
Goede ervaringen en daarom verkoop ik de producten van Brauzz ook in mijn winkel in Amsterdam: Studio Onrust, met affordable preloved pearls, voornamelijk uit Italie.
Prima producten, duidelijke informatie, een webwinkel die werkt, goede prijzen en een snelle levering
Wij hebben de wasstrips geprobeerd en zijn heel tevreden. Het is een lekkere frisse geur en een schone was. Onze dochter kan niet elk wasproduct verdragen. Waaronder die van brauzz wel. Bij gebruik vergaat de frisse geur minder snel dan bij een ander product die ik voorheen gebruikte. Wij zijn zijn zeer tevreden met onze schone was!
Afvalbesparend, plaatsbesparend, doet zijn ding, thuisgeleverd en niet te gek van prijs. What's not to like?
Fantastische producten. Heb oa een abonnement op de wasstrips. Wast super, heel handig in gebruik (ook voor op vakantie bijv, je neemt het zo mee) en ik vind het super dat dit bedrijf zich zo inzet voor een schonere en betere wereld. Zeer zeer aan te bevelen.
Ik heb de wasstrips gebruikt, maar ze wassen niet zo goed schoon. Voor een wasje met weinig vlekken gaat het nog, maar ik ben niet zo tevreden.
Vlotte levering, aangename geur en proper! Bonus dat het ook qua verpakking beter is voor onze planeet!!!
Geen plastic, goed wasmiddel en lekkere geur!
Vlot besteld, vlot geleverd. Makkelijk in gebruik, kwaliteitsvol én milieuvriendelijk. Daarbij spaart het ook nog eens ruimte uit in de kast. Alleen maar voordelen dus.
Ik heb maanden geleden een bestelling geplaatst voor een soort wasmachine tabs. Er ging 20€ van de rekening maar geen bevestigingsmail, noch bestelling ontvangen. Ik heb hen ook een mail gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Betaald op 27/09/2023

Resposta de BRAUZZ.
Ik gebruik de wasmachine zeep, vind dat mijn was proper is en lekker ruikt, en de verpakking neemt zeer weinig plek in in de kast.
Brauzz is uitstekend en goed voor het milieu.
ik gebruik al de wasstrips, de glasreiniger, allesreiniger en badkamer reiniger. ook de tabletten voor de toilet gebuik ik. Ze zijn zeer goed. Doe zo verder.
zeer tevreden van de producten en het commitment van dit bedrijf naar de planeet.
De vlekkenverwijderaar doet het erg goed. Wat oude lastige vlekken die ik met conventionele vlekkenverwijderaars er niet uitkreeg zijn nu alsnog schoon!
Ik denk dat het goede producten zijn en ik wil graag het plastic verminderen. Maar ik vind het niet oké dat je steeds eerst de prijs van het product ziet bij een maandabonnement en dat je per product moet aangeven dat je (voorlopig) eenmalig iets wilt kopen. Als ik een abonnement wil, regel ik dat echt wel, het scheelt genoeg in prijs om aantrekkelijk te zijn. Maar dat daar meteen vanuit gegaan wordt en je zelf handmatig moet aangeven dat je dat niet wilt, voelt erg dwingend. Als ik niet zo gemotiveerd was om de producten te proberen, was ik gestopt met bestellen. Niet zozeer omdat het veel extra werk zou zijn, maar het voelt opdringerig.
Ik vind het goed minder plastik te gebruiken.
Gebruik het nog niet zo lang.
Het is wel iets duurder dan een gewone fles afwasmiddel, daar deed ik langer mee dan met deze fles.
Ik doe met een navulling ongeveer 1 week.
Was regelmatig met de hand ipv vaatwasser aanzetten.
Duurzame producten, handig verpakt en makkelijk in gebruik. Het abonnement is gemakkelijk.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.