Detalhes da empresa

2. Consultor de Empregos
  3. Assessoria em Recursos Humanos
  4. Recrutamento
  5. Agência de empregos temporários

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Hitta ditt drömjobb genom oss eller hitta nya medarbetare eller konsulter till ert företag. Vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vi rekryterar och bemannar inom IT, ekonomi, teknik, kun...

Informações de contato

• Hornsbruksgatan 28, 117 34, Stockholm, Suécia

• bravura.se

2,2

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

13 avaliações

Varning

Varning, ren data registrering.. de ringde aldrig upp heller!

"Jag finner din profil intressant och hade gärna velat ta ett första samtal med dig. Har du möjlighet att bifoga ditt nummer till oss?

Ha det fint så länge!
M.. S.....berg
Bravura"

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Massa onödiga steg i rekryteringen för…

Massa onödiga steg i rekryteringen för ingenting i slutändan, allt sker via samtal, även sånt som hade kunnat vara ett kort sms och man förväntas svara mitt på dagen när man gör annat.

17 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning för falska hopp om ev anställning.

På morgonen får jag ett mail från Bravura och ett positivt besked och förfrågan om att påbörja tjänsten omgående ( inom en vecka). Jag svarar glatt tillbaka och accepterar förfrågan. Jag åker vid middagstid in till centrala stan för att vara mer lättillgänglig om ett ev möte då jag är upptagen resten av veckan . Jag försöker få kontakt med ansvarig rekryterare och försöker nå personen via mail och telefon. Inget svar. Upptagen i möte. Efter fem timmar i stan och efter att ha kontaktat växeln ytterligare en gång får jag ett automatiserat svar via mail från ansvarig rekryterare att pga oförutsedda händelser har rekryteringsprocessen är pausad (!). Vem gör såhär (!?) Det är inte bara otrolig känslokallt men vem tror i sin fullaste mening att detta är ett professionellt bemötande . Det är under all kritik att ge folk hopp om ett jobb dem drömt om i åratal. Jag hade lagt tid på ansökan, förberett mig , klätt upp mig och sett fram emot detta jobb. Aldrig igen vill jag uppleva detta...svek.

25 de setembro de 2024

Ordning och reda

Jag har en mycket positiv upplevelse av drygt ett år anställning hos Bravura som konsult. Struktur, nära kontakt och pålitliga. Jag har inget negativt att säga.

9 de maio de 2024

Positiv upplevelse!

Positiv upplevelse!

Bravura publicerade ett jobb som konsult hos ett företag jag var intresserad av. Självklart Googlade jag på Bravura och hittade negativa kommentarer som gjorde mig tveksam. Nu har jag varit anställd i tre månader och känner att jag behöver lämna en positiv review, för jag är otroligt nöjd. Jag har blivit bra bemött från första sekund och även om rekryteringsprocessen drog ut lite på tiden (pga. företaget jag arbetar hos) fick jag uppdateringar av rekryteraren så jag inte kände mig utelämnad. Samtidigt upplevde jag att rekryteraren gjorde allt från sin sida för att försöka driva processen framåt. Min konsultchef är också mycket kompentent och bra att ha att göra med. Har absolut inget negativt att anmärka!

23 de outubro de 2023

Tar aldrig kontakt

Detta företag tar aldrig den kontakt man utlovar med arbetssökande. Man ringer för en telefonintervju och får höra "vi hör av oss inom några veckor."
Dom kommer aldrig höra av sig. Jobb blir antingen indragna eller så "sparar" dom dig för i värsta fall. Och det spelar ingen roll om du tidigare haft intervjuer med dem och gett ut referenser, varje ansökan är det "vi är i steg 1 i processen" även om det är samma person du har kontakt med och du redan genomgått samtliga intervjuer tidigare. Helt j**** hjärndöda som jobbar där. Skapar jobb åt sig själva för att det ska se ut som de gör något vettigt men det blir den arbetssökande som blir lidande av denna kompletta idioti på ren svenska.

Kan du undvika detta företag så rekommenderar jag detta starkt! Detta är inte en enstaka rekryterare som beter sig som s**** utan alla på bolaget är likadana, oavsett region du söker i. Försök för allt smör i Småland att söka jobb genom andra bolag om du kan. Lovar att det finns MYCKET bättre där ute. Fattar bara inte varför företag väljer att rekrytera genom dessa idioter.

1 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Amanda, Ebba och Moa!

Jag vill ge 5 stjärnor till Bravura´s rekryterare, som gör ett fantastiskt arbete.
Ordning och reda, tydlighet i nästa steg och förväntningar.
Bra överlämning under semesterperioden, som fungerade hur bra som helst.
Men framför allt ett personligt och medmänskligt bemötande = Stort Hjärta.

Jag vill tacka Amanda, Ebba och Moa för Ert engagemang i min rekryteringsprocess.
Tack Bravura för att Ni har kvalitativa rekryterare!

Hälsningar
Helena

2 de agosto de 2023

Jag rekommenderar Bravura

Jag ger Bravura 5* då jag själv har upplevt professionalism, ringer när det passar en, svarar snabbt på mail och sms och utför en proffsig intervju via teams, i alla fall för mig var det så.
Jag fick ett jobb via Bravura bara några veckor efter jag har ansökt om en tjänst som låg ute på deras hemsida.
Tack vare de så är jag inte arbetslös idag.
Jag rekommenderar Bravura.

30 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Upplever tyvärr bravura som mycket…

Upplever tyvärr bravura som mycket rörigt.
Obefintlig återkoppling, samt att tjänster som man blivit intervjuad för helt plötsligt inte ska tillsättas.
Om såna saker hänt en gång så kan det ses som en isolerad händelse.
Men detta har tyvärr hänt ett antal gånger.
Så nej undvik Bravura

16 de janeiro de 2022

Konstigt tänk

Ringer en på obekväma tider. Svarar inte när man ringer upp. Ringer inte när man avtalat tid och de tider man redan sagt att man kan svara på utan väljer att ringa 15 min innan avtalad tid. För att sen ignorera sms och uppringning. Ringer om tjänster som har mindre än en månad till anställning. Är man inte arbetslös är det svårt. Hur tänker man där???

16 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har precis varit på den sämsta…

Har precis varit på den sämsta anställningsintervjun jag någonsin varit på. Intervjuaren hade inte någon som helst aning om arbetet som skulle tillsättas.Skall bli väldigt intressant att se vem som får arbetet. Man kan oftast hitta vem som anställts och vilka kompetenser de har på Linkedin,

26 de agosto de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.