Rigtig god oplevelse hos Brdr. Løkke. Super kundeservice, hurtig hjælp til at ændre billede efter bestilling og flot resultat, hvor småting blev rettet. Dejligt selv at kunne vælge portræt i stedet fo... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Vi har modtaget nogle rigtig flotte billeder af vores datter, som går i børnehave. Udover de flotte billeder er det også et kæmpe plus, at det er nemt og ikke mindst fleksibelt at bestille samt udvælg... Ver mais
Fantastisk oplevelse. Jeg havde lavet en fejl i min ene bestilling. De slettede ordren for mig med det samme og førte mine penge retur, så jeg kunne bestille en ny. De koblede min nye ordre sammen med... Ver mais
Virkelig flotte billeder. Gode til at få de naturlige smil og udtryk frem. Nemt at bestille og super hurtig levering.
Detalhes da empresa
Sobre Brdr. Løkke ApS
Escrito pela empresa
Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.
Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.
Skolefoto uden stress
Escrito pela empresa
- Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
- Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸
100% tilfredshedsgaranti
Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.
Informações de contato
Fabriksvej 1, 6270, Tønder, Dinamarca
- 4949 6949
- kundeservice@brdrloekke.dk
- brdrloekke.dk

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
4-5 stjerner…
Fordi at det var sjovt at få taget billeder. Men på klasse billedet sidder nogle meget skævt.
Kunne ikke få telefonisk kontakt
Kunne ikke få telefonisk kontakt i angivet telefon tid og blev smidt af. Mail blev ikke besvaret.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Det gik hurtigt med billederne
God service og gode billeder
Jeg skrev en mail da jeg havde lavet fejl i min ordre og jeg fik hurtig svar og hjælp.
Er rigtig tilfredse med billederne i år…
Er rigtig tilfredse med billederne i år kontra andre år.
Synes desværre ikke at fællesbillederne er 100% skarpe, men det er en tilbagevendende ting.
Men nemt at bestille og genbestille, og meget hurtig levering.
Meget tilfreds og bedre end det tidligere foto firma
Meget bedre end det tidligere fotograferings firma. Her har vi mulighed for at vælge billeder og køber kun det som man ønsker at betale!! Før betalte jeg altid omkring 700 kr plus for en pakke pris/billeder af mine piger som er ikke engang god og ingen muligheder for at vælge det ønskede billede! Så vi er meget tilfredse!!
Fine billeder
Fine billeder. Godt stort udvalg af positioner mm. Super nemt at bestille. Lidt dyrt - men nok samme prisniveau som mange lign.
Kunne godt billeder med lidt mere “liv” i. Andet end den neutrale hvide baggrund- fx natur og anderledes opstillinger.
Det er ok ☺️☺️☺️☺️☺️
Klassebillede med utrolig stor…
Klassebillede med utrolig stor mellemrum mellem eleverne, og billedet er taget meget langt fra.
På billedet af min datter, var der stillet skarpt på hendes skulder og ikke ansigt, hvilket var umuligt at se, jeg jeg bestilte billedet.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Billede af god vi er glade og tilfreds…
Billede af god vi er glade og tilfreds so mange tak for jeres god service.
God og hurtig service og ligeledes hurtig levering af billederne.
Nem bestilling og god billedkvalitet
Dejlig nemt bestilling af klassebillede og rigtig god kvalitet af den.
Tak for det!
Fantastisk service
Billederne er i rigtig god kvalitet og de kom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem. Top service.
Gode billeder og fedt at man selv kan…
Gode billeder og fedt at man selv kan vælge de billeder samt størrelser man ønsker, og ikke er tvunget til pakkeløsninger.
God og hurtig service mht. bestilling og modtagelse af billederne.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.