Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort sagt: Blændende. Vi kan næsten ikke rose nok. Emil har en præcision, professionalisme og effektivitet, som taler for sig selv. Ingen halve løsninger. Ingen uklare svar. Ingen forglemmel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rådgivning i øjenhøjde! Emil har lavet et top professionelt og dedikeret stykke arbejde med digital markedsføring af mine produkter. Ingen slinger i valsen, og taler et sprog som "ikke it-skarpe" k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Incredibly knowledgable. Our start-up did some intense sprints with Emil Mikkelsen, to make sure we were focusing on the right things out of the gates. His overall expertise and facilitation skill... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de marketing online
  2. Agência de Publicidade
  3. Agência de Comércio Eletrônico
  4. Agência de media e marketing
  5. Web designer

Escrito pela empresa

Breadcrumbs er et kreativt digitalt bureau styrket af dataindsigt og stor viden om kunderejsen. Vi arbejder med eCommerce- og websiteløsninger, branding, design, digital strategi og alle former for marketing - både til B2B og B2C.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtig. Ordentlig. Effektiv. Ærlig.

Kort sagt: Blændende.

Vi kan næsten ikke rose nok. Emil har en præcision, professionalisme og effektivitet, som taler for sig selv. Ingen halve løsninger. Ingen uklare svar. Ingen forglemmelser.

Nysgerrighed og idérigdom er koblet sammen med et tårnhøjt fagligt niveau og en fintunet forretningsforståelse, som kun meget få besidder.

Emil er derudover en ualmindelig skøn person med en ægte og engageret tilgang, der emmer af integritet og nærvær - og han deler altid rundhåndet ud af sin enorme viden.

Et sjældent fund.

29 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VERDENSKLASSE: Pålidelig, professionel og engageret!

Det er ikke for meget sagt, at mit samarbejde med Emil Mikkelsen og Breadcrumbs omkring – indtil videre – hovedsageligt Champagnekassen, Champagne For Alle og Champagne Denmark kom forrygende fra start. Emil engagerer sig, sætter sig ind i behov og vision og er en ægte sparringspartner i enhver digital proces. Hans tilgang til webdesign og indholdsskabende arbejde er gennemført og præget af høj kvalitet. Han og teamet i Aabenraa leverer ikke blot flotte og funktionelle websites, men tilbyder erfaringsbaseret og værdifuld indsigt gennem analyse og detaljeret gennemgang, så vi sikrer os, at alt er optimeret til den aktuelle målgruppe.

Breadcrumbs arbejder punktligt og professionelt, og man er som samarbejdspartner og kunde i trygge hænder. Emils kommunikation og generøse videndeling er samtidig klar, troværdig og altid præcis, hvilket skaber en stærk relation og gør samarbejdet både effektivt og behageligt. Hans hæderlige tilgang til både opgaverne og kundepleje er imponerende, og jeg kan kun give Emil mine varmeste anbefalinger.

Ønsker du en pålidelig, professionel og engageret samarbejdspartner, så er Emil Mikkelsen og Breadcrumbs det oplagte valg!

28 de outubro de 2024

Rådgivning fra øverste hylde

Rådgivning og eksekvering fra øverste hylde!
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Emil og Thomas fra Breadcrumbs og kan på det varmeste anbefale dem. Det er et af den slags samarbejder man ved fra starten kommer til at holde i mange år fremover.
Her får du sparring og indsigter, der bygger på erfaring, dyb viden og en lyst til at løse enhver udfordring, man præsenterer.

27 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt arbejde, hvor pengene er tjent hjem mange gange

Siden sommeren 2021 har vi haft et samarbejde med Emil fra Cobury (Breadcrumbs) om vores digitale markedsføring via LinkedIn. Vi er en B2B teknologivirksomhed, som stort set ikke havde lavet noget sponseret digital marketing, før Emil hjalp til. Emil er meget nem at arbejde sammen med, leverer altid til tiden og sætter sig ind i kundens (vores) forretning. Han har formået skabe meget trafik ind på både vores hjemmeside og LinkedIn company-page. Trafik, som vi allerede nu ved har genereret flere forespørgsler. Emils målsætning var overfor os, at hans arbejde skulle tjene udgiften til ham hjem. Det er for længst sket. Emil går helt sikkert efter at skabe god forretning for hans kunder.
/Kathrine Flink Isager Qvist, Head of HR & Marketing and PA, CS electric A/S

9 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj ekspertise og godt, fleksibelt samarbejde

Jeg vil varmt anbefale et samarbejde med Cobury til alle, der har brug for at arbejde med online tilstedeværelse - om det så handler om nyhedsbreve, FB annoncering, webshop-salg og/eller indhold. Man er i meget trygge hænder hos Cobury, der altid rådgiver med høj ekspertise, præcision, markedsforståelse og dedikation.

27 de janeiro de 2022

Exceptional work!!!

I am very grateful for everything Emil has been doing for us in The Protein Kitchen. His professionalism, his knowledge and level of execution is exceptional. His way of being extremely visionary on behalf of The Protein Kitchen makes us feel, like he is part of the company. Cobury possess a high level of knowledge and experience that has been priceless to us.

Thank you for being such a pleasure to work with!

All the best,
Cecilie
The Protein Kitchen

29 de dezembro de 2021

Incredibly knowledgable.

Incredibly knowledgable.
His overall expertise and facilitation skills have been absolutely amazing to have on board and we look forward to working with him again.
10/10 would recommend!

2 de novembro de 2021

Trustworthy, honest, & reliable

I’ve worked with these guys over the past year and I have absolutely nothing but great things to say about them. From the first time we spoke on social media all the way up until now they have been nothing but exceptional. If your thinking of working with them then take my word for it when I say they go above and beyond to take care of their clients. I’m very appreciative of them and thank them for everything they have done and still doing inside of my business.

27 de agosto de 2021

They are the bomb!

It was a pleasure working with Emil & Co! They are extremely reliable, knowledgeable, and provide a ton of useful insight to improve our marketing and performance strategy. Also they are very kind gentlemen. Thank you! Until next time!!

25 de agosto de 2021

Varmeste anbefalinger til Cobury

Jeg vil til enhver tid anbefale Cobury. Har brugt dem som hjælp til at blive synlig på nettet, som sparring, til at optimere alt hvad der har med hjemmeside osv. at gøre. Jeg vil særligt fremhæve følgende: 1) Emil Mikkelsen, som taler i et sprog, som man kan forstå, selvom man ikke er inden for branchen, men uden at han taler ned til en, 2) hurtig og god respons på alle henvendelser og spørgsmål, 3) effektiv og dygtig opgaveløsning.

19 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cobury er intet mindre end fantastisk!

Vi har været så heldige her hos os i Vegetude at få anbefalet Cobury med Emil ved roret. Emil har formået at skabe en helt ny hjemmeside, som fungerer helt vildt godt. Den er utrolig brugervenlig og samtidig virkelig flot. Emil er enhver virksomheds drøm! Han er hurtig, målrette, dygtig, vidende og rar. - Og så formår han at være to skridt foran i alt. Vi kan på det kraftigste anbefale Cobury. Det vil du med garanti ikke fortryde!

28 de maio de 2021

Højt niveau

At investere i at få lavet en hjemmeside er en stor beslutning. Jeg oplever min hjemmeside som noget meget personligt – mit ansigt udadtil. At lægge opgaven med at lave den i hænderne på andre kræver tillid. Den tillid har jeg haft til Emil lige fra starten og det har holdt hele vejen.
Servicen fra Emil har været helt i top – han er venlig, tålmodig -til tider pædagogisk ;-) – og altid hurtig og effektiv – samt super dygtig. Jeg vil gerne anbefale andre at samarbejde med Emil.
I dag er min nye hjemmeside gået live og jeg er glad og tilfreds med resultatet.

18 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er SÅ taknemmelig for at mine veje…

Jeg er SÅ taknemmelig for at mine veje har krydset Emils. Han er UALMINDELIG dygtig og engageret. Jeg føler mig ALTID vigtigst og prioriteret - en ting jeg savnede ved samarbejde med de større bureauer. Emil er 2 skridt foran og tænker ofte for mig inden jeg overhovedet har nået at overveje - så jeg sparer både TID og PENGE på min markedsføring nu. Det er GULD værd. Fem stjerner er nærmest ikke nok - Emil sprænger rammerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 de março de 2021

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse. Vores website blev snorlige. Vi er rigtig glade for at sætte igang med en website, der uden lige, er både professionel og fangende. Tak for det Cobury!

14 de setembro de 2020

Rådgivning i øjenhøjde!

Rådgivning i øjenhøjde!
Emil har lavet et top professionelt og dedikeret stykke arbejde med digital markedsføring af mine produkter. Ingen slinger i valsen, og taler et sprog som "ikke it-skarpe" kan forstå. Han overholder alle aftaler, og deler generøst ud af sin viden og råd. Jeg kan på det varmeste anbefale Emil! -og jeg ved jeg vender tilbage til Emil, låste gang jeg har brug for hans kompetencer. Venlig hilsen
Keramiker
Helle Nørby

4 de setembro de 2020

Professionel og dygtig!

Det har været en fornøjelse at arbejde med COBURY. Emil har været enormt professionel, dygtig og hurtig hele vejen igennem vores samarbejde. Han arbejder målrettet og gør aldrig noget halvt - der bliver leveret som aftalt og altid med gode resultater. Han har desuden været god til at vejlede og hjælpe os, når vi har haft brug for det, og taget sig tid til at forklare os de ting, som for os virkede forvirrende og svære.

Emil er både dygtig og meget behagelig at snakke med. Jeg kan varmt anbefale COBURY!

24 de agosto de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid kompetent rådgivning og hurtig og…

Altid kompetent rådgivning og hurtig og effektiv opgaveløsning. Emil Mikkelsen er ikke bange for at udfordre og foreslå alternative løsninger. Det sætter jeg stor pris på. Kan roligt anbefales. Både til den store omfattende kampagne og til de lidt mindre ting. Altid en fornøjelse at arbejde med Emil.

19 de junho de 2020

God samarbejdspartner

Vi har af flere omgange arbejdet sammen med Emil og Cobury omkring online markedsføring. Både til vores egen forretning samt for vores kunder.
Vi får rådgivning der svarer til ambitioner og budgetter samt stor værdi for pengene.

15 de junho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais