Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid positiv når du ringer og lurer på noe ang anbefalinger og veiledning om gradering osv. Åpen og ærlig ved Break på nett Og retter opp eventuelle feil og korrigerer på en positiv måte Føle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Breakaddicts er helt konge. De svarer alltid raskt på henvendelser og har gode priser på bokser/pakker og breaks. Breaker'n deres Håkon er veldig god i jobben sin, han har stålkontroll på kortene som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cartões colecionáveis
  2. Loja de Artigos Colecionáveis
  3. Loja de futebol

Escrito pela empresa

Velkommen til vårt fotball galskap, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av fotballkort til samlere og entusiaster. Vår visjon er å gi våre kunder høykvalitets fotballkort som viser noen av de mest ikoniske spillerne og øyeblikkene i fotballhistorien. Vår bedrift ble grunnlagt av en gruppe fotballfans som er lidenskapelige om å samle fotballkort og dele sin kjærlighet for sporten med andre. Vi forstår spenningen ved å åpne en pakke med kort og oppdage et sjeldent eller verdifullt kort som kan fullføre en samling eller legge til en portefølje. Vi tilbyr en rekke fotballkortprodukter, inkludert pakker, bokser og individuelle kort. Vårt lager inneholder kort fra noen av de mest populære ligaene og turneringene i verden, samt kort som viser noen av de mest minneverdige øyeblikkene i fotballhistorien. Vi er stolte av å tilby en utmerket kundeservice og en problemfri kjøpsopplevelse. Enten du er en erfaren samler eller en nybegynner, er vi her for å hjelpe deg med å finne de riktige kortene for din samling.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Norges råeste breaker!

Norges råeste breaker!
Utrolig dyktig og engasjert, gode priser, varierte break-formater og flere typer bokser å velge mellom. Informasjonen om breakene formidles tydelig og oversiktlig, noe som gjør opplevelsen både trygg og spennende. Anbefales på det varmeste!

14 de janeiro de 2025

Enkelt

Enkelt att handla och bra service.

19 de fevereiro de 2024

Tusen takk :)

Breaks i toppsjiktet!

Break Addicts hever seg litt over konkurrentene med gode, oversiktlig og velregisserte livebreaks + veldig god informasjon/kommunikasjon rundt aktivitetene. Har prøvd flere forskjellige som driver med dette, og kommer alltid tilbake til Break Addicts. Mest fotball, men med veldig god variasjon, og noen fine giveaways også.

18 de março de 2023

Resposta de Breakaddicts

Tusen takk for tilbakemeldingen. Setter stor pris på deg som kunde og Prøver å gjøre så godt vi kan for å gi deg som kunden best mulig opplevelse

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt greie breaks

26 de fevereiro de 2023

Resposta de Breakaddicts

Takk, for tilbakemeldingen prøver så godt vi kan å gi deg som kunde best mulig opplevelse når du handler hos oss.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais