Heel goed geholpen door de klantenservice van Breaking Limits toen mijn knee sleeves helaas toch net een tikje te klein waren. Ik ben toen heel goed te woord gestaan door een dame en die heeft ervoor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne bestelprocedure; netjes, overzichtelijk, goede duidelijke communicatie en snelle levering. Je ziet dat er soort persoonlijke zorg zit in je bestelling, en ik had "maar" straps besteld. St... Ver mais
Jullie snelle afhandeling van mijn bestelling en het snel behandelen van mijn vragen. Gisteren 1e maal geoefend en het was een leuke ervaring. toch heb ik een kleine opmerking wat de oefening b... Ver mais
Service 10 op 10 zeer vlot geleverd t product zelf (pilates bar) en de bijhorende video's konden beter... voorlopig geen fan van Ook de app kan me niet echt bekoren gaat allemaal heel snel en weini... Ver mais
Detalhes da empresa
Breaking Limits is een sportmerk die erin gelooft dat de mentaliteit van een atleet niet alleen het voortdurend streven naar hoge prestaties of het verleggen van grenzen is, maar het terugkomen uit een dieptepunt om nog sterker terug te komen. Wij bieden producten aan om je sportprestaties naar een next level te tillen!
Informações de contato
Rotterdam, Holanda
- info@breakinglimits.nl
- breakinglimits.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
strongly recommend
Super fast and easy order service, next day delivery, super functional and stable parallel bars for push ups at home now. Happy :)

Resposta da Breakinglimits
Goede kwaliteit voor een redelijke…
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, mooi verpakt en snel geleverd.

Resposta da Breakinglimits
Leuke website en een vlotte levering ……
Leuke website en een vlotte levering … geslaagd !!!

Resposta da Breakinglimits
I didn’t receive the order it arrived…
I didn’t receive the order it arrived to someone else.

Resposta da Breakinglimits
Snel geleverd en ziet er zeer goed uit
Snel geleverd en ziet er zeer goed uit. Ik was de "eerste aankoopkorting" vergeten in te vullen en die kreeg ik direct terug gestort van Breaking limits. Erg netjes van ze.

Uitstekend!
Ze leveren top service, zijn klantvriendelijk en leveren goede producten.
Ben zeer tevreden!

Resposta da Breakinglimits
De grips zijn tijdig geleverd en van…
De grips zijn tijdig geleverd en van goede kwaliteit

goede klantenservice
Ik deed een bestelling (België), op de site staat dat als je voor een bepaald uur besteld je bestelling er binnen 1-2 werkdagen bezorgd zou worden. ik kreeg een bevestigingsmail van de bestelling, maar hoorde na 4 dagen niets terug over mijn tracking code. Ik stuurde daarna naar de klantenservice, deze reageerde zeer snel en zorgde ervoor dat mijn pakketje snel verzonden werd.

Resposta da Breakinglimits
verzending datum klopte niet heb deze…
verzending datum klopte niet heb deze bijna een week na betaling ontvangen en jullie deden er niets aan terwijl voor bepaald uur de bestelling was betaald het er de volgende dag zou zijn ongeveer een week moeten wachten wat geen reclame is. de naad van de broeken komen los

Resposta da Breakinglimits
Fijne producten voor een top prijs!
Fijne producten voor een top prijs en snel geleverd!

Super tevreden!
Ik heb een belt besteld om de dips en pull-ups wat zwaarder te maken. Ik moet zeggen de belt voelt erg kwalitatief en heel fijn in gebruik.

topplek
dit bedrijf werkt zo efficient en effectief - echt perfect! toen mijn pakketje gestolen werd door de buren, zijn hun er superchill over geweest en hebben zij mij gewoon een nieuwe gestuurd!

Resposta da Breakinglimits
Goede kwaliteit en snelle levering.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Ben er erg blij mee!

Resposta da Breakinglimits
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.