Effektiv,hurtigt og med et smil
Jeg har lige fået ordnet en tand, hvor der var brækket noget af. Effektiv og hurtig behandling, god forklaring, venligt personale. Sådan oplever jeg det hver gang.
Og Anni nynner under arbejdet 😊
Og Anni nynner under arbejdet 😊
Kan absolut ikke anbefales til at hive en tand ud, det tager amatørerne over 2 timer, også er de så flabet at fakturere dig for at de ikke kan deres job.
Lider du ikke af tandlæge skræk før du går ind så gør du det efter de har møvet rund med 1 tand i 2 timer.
Jeg var i Christiansfeld afdelingen.
Var egentlig sådan ok tilfreds, men følte mig efter sidste “konsultation” lidt ærgerlig. At tage 266 kr. for en snak om at jeg skulle have en ny tid, synes jeg er lige friskt nok i min bog… specielt set i lyset af, at min nye tid ville betyde en 7000 kr. regning. Der er forskel på folk, det ved jeg, men personligt ville jeg have sagt til min patient her at denne lille snak var uden regning.
Jeg skiftede tandlæge, ikke fordi de er dårlige, men jeg kunne bare ikke forene mig med følelsen af at være en hæveautomat for dem. Nu har jeg fundet en tandlæge med de samme moralske værdier som mig. 👍🏼
Jeg kan på ingen måder anbefale denne klinik. Jeg fik en medicinskade og anmeldte denne til det offentlige, som man skal og som det anbefales - og jeg fulgte også tandlægens enkle anbefaling om at benytte en blød tandbørste.
Til min store overraskelse opdagede jeg at tandlægen havde skrevet til styrelsen, at jeg ikke havde fulgt klinikkens råd, og dette var jo både ukorrekt og måtte bero på en fejl.
Dette skrev jeg til Rikke Behr, som kvitterede med dette ubehagelige svar til en person med tandlægeskræk som ikke bare lige skifter tandlæge:
‘Jeg forholder mig til, at du mener, at jeg har givet urigtige oplysninger, deri er jeg meget uenig.
På baggrund af den anklage, anser jeg vores samarbejde som afsluttet, og at du fremadrettet må søge tandbehandling andetsteds.’
Jeg er rystet over behandlingen af mig.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.