Brekr Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Habe knapp 3 Monate auf das Fahrrad gewartet. Als es endlich ankam, fehlte noch Zubehör (darauf warte ich immer noch). Inzwischen habe ich den Front Carrier für das BREKR F250 erhalten, aber er pass... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb al 4 jaar de brommer. Sinds doorstart is de service niks meer. Geen onderhoud aan huis. Antwoord op vragen kunnen niet meer en duren erg lang. Ontwikkelingen zijn stop gezet.. Offertes kloppe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat ik mijn Brekr F250 online had besteld kreeg ik na een week een bericht dat het helaas wat langer ging duren omdat de bestelde kleur wat langer op zich liet wachten. Na nog een weekje gewac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante
  2. também em
  3. Concessionária de scooters

Sobre Brekr

The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

260 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brekr is ervaren en doortastend in de…

Brekr is ervaren en doortastend in de service die zij aanbieden. Dit geld voor de prettige eerste kennismaking via een goede site en de proefrit in Doetinchem. En ook de mail- en telefonische contacten die ik heb gehad voor de levertijd en het snelle herstellen van schade nadat ik een schuiver had gemaakt. Heel blij om via Brekr m’n eerste elektrische vervoersmiddelen te hebben gekocht.

4 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 maal gebruik gemaakt van de service.

2 maal gebruik gemaakt van de service van Brekr en beide keren prima bevallen.
1x voor een kapot glas op KM teller, val en eigen schuld. 1x voor een kleine aanrijding tegen de Brekr. Men komt snel met de bus voorrijden voor de reparatie. Enige nadeel met de servicebus zijn de voorrijkosten. Maar ja, je rijd dan wel op een gave brommer.

29 de julho de 2022

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, de service is geweldig. Je hoeft maar te bellen en ze regelen het direct. Ik rij nu ruim een jaar op de Brekr en het is de beste aankoop ever! Wat een ervaring. In stilte toeren over de wegen. Zeer tevreden!

22 de julho de 2022

B-R-E-K-R-!

Het is nu dik 3 weken geleden dat me de Brekr is afgeleverd, daarover en over (de) Brekr algemeen kan ik heel kort zijn: S-U-P-E-R-!

22 de julho de 2022

Absolut zufrieden! Tolle Firma und cooles Bike

Ich bin sehr zufrieden; sowohl die Firma wie auch das Bike sind wirklich toll.

Ich fahre nun seit ca. einem halben Jahr meine Brekr und muss immer noch jedes Mal Grinsen wenn ich eine Fahrt beginne.

Es ist einfach ein cooles Design (auf das man auch angesprochen wird).
Klar wäre es schön bisschen schneller fahren zu dürfen, aber da kann Brekr ja nichts für.

4 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brekr rijdt als een zonnetje

Inmiddels een jaar ervaring met mijn Brekr, rijdt als een zonnetje. Dankzij mijn zonnepanelen veel energie neutrale kilometers. Echt een aanrader, prima service, gewoon een super goede aankoop.

24 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I do not own a bike at the moment

I do not own a bike at the moment, however, what interests me the most is the idea behind the design and the modulation. The fact that it was designed under the notion of "What an Electric Bike should look like?, as well as, it is a bike.
Go Green and Bike.

25 de maio de 2022

Geweldige service

Geweldige service, geweldig product.
Enthousiast en ondersteunend team zowel bij de verkoop als bij onderhoud. Bij vragen snel contact en oplossingen.

6 de maio de 2022

Blij met mijn Brekr!

Na inmiddels ruim een jaar een trotse eigenaar van een hele mooie Brekr te zijn, geniet ik nog steeds van elke rit! Ik gebruik hem vooral voor de kortere ritten in de stad of om lekker door een stukje natuur te rijden.

Het bestelproces is heel soepel geweest. Ik heb destjids via de website een proefrit kunnen inplannen op het hoofdkantoor op een super mooie locatie en ik was eigenlijk meteen verkocht. Vanaf de proefrit tot aan de aflevering heb ik de persoonlijke service van Pim erg gewaardeerd.

Ik ben benieuwd wat jullie de komende jaren nog meer zullen ontwikkelen. Tot die tijd lekker genieten op de Brekr B4000 :)

3 de maio de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Service passend bij een A-merk

Een proefrit aan huis, onderhoud aan huis, het aanbieden van een (optionele) verzekering. Allemaal services die Brekr aanbiedt die mij ontzorgen en gemak bieden. Naast de awesome scooter zelf natuurlijk. Dát is de reden dat ik kies voor een A-merk als Brekr. En tot nu toe bevestigen ze mij in die keuze.

27 de abril de 2022

Persoonlijke benadering

De keuze voor Brekr was snel gemaakt. Electrisch en geweldig design.
Het vervolg was even bijzonder.
Super dank voor jullie tijd, de fijne rondleiding, energie, keuzemogelijkheid en jullie betrokkenheid.

Heel fijn en bijzonder.
Michael