BrellaVio Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zo'n 5 jaar geleden heb ik een fantastische spijkermat gekocht. Nu was de nekrol aan vervanging toe. Ik heb nu de eco variant gekocht. Binnen gekomen zijnde leken de spikes veel Harder, groter en pijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is mijn eerste spijkermat. Na allerlei positieve recensies gelezen te hebben, was ik heel benieuwd naar mijn eigen ervaring en ik moet zeggen: ik ben net zo jubelend. De combinatie van de fysieke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met mijn spijkermat en -kussen! Producten zijn snel verstuurd en ik ben fan vanaf het eerste moment dat ik erop ben gaan liggen. In het begin een beetje vreemd, maar uiteindelijk heerlijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spijkermat is snel na bestelling verzonden en goed verpakt aangekomen. We ontvingen een mail met gebruiksaanwijzing, de mogelijkheid tot verlenging garantie en kregen toegang tot een meditatieapp. D... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lan house

BrellaVio is een webshop gespecialiseerd in Spijkermatten, Spijkerkussens, Meditatiekussens en diverse andere artikelen voor jouw ontspanning. Onze producten zijn gemaakt van uitsluitend duurzame materialen met oog voor het welzijn van de wereld. Een geheel nieuwe ontspanning begint hier!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

409 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede service en kwaliteit

Goede snelle levering en mooie kwaliteit. De spijkermat werkt verslavend!

29 de maio de 2023

Hi Elze,

Super dat je jouw review met ons deelt!

Fijn om te horen dat je onze service en kwaliteit goed vindt.

Ik wens je nog veel ontspanning toe met jouw spijkermat!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden

Zeer tevreden over , wordt hier een kwartier per dag gebruikt door mijn vriend en is enorm tevreden. Het verlicht echt zijn rug na een drukke werk dag en de pijn is veel minder

26 de maio de 2023

Hi Jirne,

Wat super dat je de ervaring van jouw vriend deelt!

We vinden het erg fijn om te horen dat jouw vriend tevreden is en het de pijn in zijn rug verlicht.

Ik wens hem nog veel plezier en ontspanning toe met zijn spijkermat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne tool om je zenuwstelsel te kalmeren!

Wanneer ik merk dat mijn zenuwstelsel te actief is en ik te lang aan blijf staan, kalmeer ik mijn zenuwstelsel door op de spijkermat te liggen. Ook doe ik dit vaak voor het slapen om weer uit te schakelen na een dag vol prikkels. Ik merk dat ik helemaal terug in ontspanning kom, ik val sneller in slaap en slaap dieper. Mijn lichaam herstelt sneller. Ik kan dus niet meer zonder!

24 de maio de 2023

Hi Kirsten,

Bedankt voor jouw review!

Wat super om te horen dat je de voordelen van onze spijkermat ervaart en dus niet meer zonder kan.

Ik wens je nog veel ontspannen momenten toe!

Fijne mat

Fijne mat! Altijd een lekker ontspan momentje.

21 de maio de 2023

Hi Sjoerd,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Goed om te horen dat je altijd een ontspannen gevoel ervaart bij het gebruik van onze spijkermat.

Ik wens je nog veel plezier en ontspanning met jouw spijkermat toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow ik ben blij verrast door de…

Wow ik ben blij verrast door de positieve werking van de mat. Sinds ik het regelmatig gebruik heb ik eigenlijk geen koude voeten meer. Oftewel een betere doorbloeding. Fijn om voor het slapen gaan er nog 20 minuten op te liggen voor een ontspannen nachtrust.

20 de maio de 2023

Hi Milena,

Bedankt voor jouw review!

Wat goed om te horen dat je onze spijkermat gebruikt voor een ontspannen nachtrust en hierdoor ook geen last meer hebt van koude voeten.

Ik wens je nog veel ontspannen nachten met warme voeten toe!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wij zijn vandaag begonnen dus eind…

Wij zijn vandaag begonnen dus eind feedback komt nog

10 de maio de 2023

Hi Karin,

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring en zien de feedback graag tegemoet!

Een perfecte ervaring!

perfecte ervaring!
Ik ben zelf de eigenaar van JouwBox en werk met veel bekende gezondheidsdeskundige. Ook zij kunnen dit product beamen.

In het begin even wennen, maar op de duur wordt het verslavend. Ik zeg aanrader!

9 de maio de 2023

Hi Tim,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Goed om te horen dat zowel jij als andere gezondheidsdeskundige ons product beamen.

Ik wens je nog veel plezier en ontspanning toe met jouw nieuwe verslaving!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gun jezelf dit kado en heb net als mij er elke dag plezier van

Lange tijd getwijfeld om de spijkermat te bestellen, dubben over past dit bij mij, ga ik het gebruiken etc. Uiteindelijk toch de stap genomen en vorig jaar een spijkermat besteld bij BrellaVio. Tot mijn verbazing ik ben er SUPERR blij mee en val er elke avond op in slaap. Ik kan niet meer zonder. Gaan wij een weekend weg of op vakantie, dan gaat de spijkermat altijd mee! Was ik gelijk op de eerste keer gebruik verkocht nee, het was even wennen maar nu al meer dan 170 avonden achter elkaar in gebruik.
Ik kan als tip alleen maar meegeven, gun jezelf dit kado en wordt net als ik deze ervaring rijker, waar ik tot op de dag van vandaag, elke dag plezier van heb.
Liefs een grote fan.

10 de maio de 2023

Hi Patricia,

Bedankt voor het delen van jouw super ervaring!

We vinden het erg fijn om te horen dat je de spijkermat dagelijks met veel plezier gebruikt en nu zelfs niet meer zonder kan.

Ik wens je nog veel meer avonden van ontspanning en plezier met de spijkermat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had gebeld waar het spijkerbed bleef…

Had gebeld waar het spijkerbed bleef was wat vertraging maar werd vriendelijk terug gebeld en uitgelegd waarom het langer heeft geduurd!

17 de abril de 2023

Hi Elly,

Bedankt voor je review!

Wat goed om te horen dat je onze service positief ervaart.

Ik wens je nog veel plezier en ontspanning met jouw spijkermat toe!

Complete ontspanning

De spijkermat en kussen gelijk de eerste dag geprobeerd. Ik had hem op mijn bed gelegd en daaronder lag mijn elektrische deken. Gelijk met een ontblote rug gaan liggen. Eerst was het een beetje ongemakkelijk, maar ik sliep binnen 10 min! De dagen erna elke avond voor het slapen gaan 30min liggen om vervolgens heerlijk ontspannen in slaap te vallen. Voor iemand zoals ik met ADHD, is het erg lastig om stil en ontspannen te liggen, maar hier absoluut niet! Ik ben er dolblij mee!

29 de abril de 2023

Hi SJM Peters,

Bedankt voor de uitgebreide review!

Wat super om te horen dat je, zelfs met moeite om stil te liggen, ontspannen op de mat kunt liggen.

Ik wens je nog veel ontspannen momenten toe!

Erg ontspannend!

Mijn spijkermat werd precies volgens verwachting in de week geleverd die was toegezegd. En de spijkermat is super! Het is even wennen in het begin, maar erg ontspannend.

17 de abril de 2023

Hi Ellen,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en de spijkermat daarnaast ontspannend vindt.

Ik wens je nog veel plezier en ontspanning toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en de mat doet precies…

Snel geleverd en de mat doet precies hetgeen in de omschrijving staat

27 de abril de 2023

Hi Sonja,

Bedankt voor je review!

Goed om te horen dat de spijkermat doet wat je ervan had verwacht.

Ik wens je nog veel plezier met de spijkermat toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne mat, fijn bedrijf

Hele fijne mat. Extra presentje bij de mat gekregen. Bedrijf komt persoonlijk over. Je krijgt nog extra's erbij als je je product registreert. En ze doen af en toe online challenges. kortom top aankoop en klantervaring.

22 de março de 2023

Hi Irene,

Wat leuk dat je jouw ervaring met ons deelt!

We vinden het fijn om te horen dat je onze spijkermat en service als positief ervaart.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, voldoet aan de verwachting

19 de abril de 2023

Hi Veronica,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Ik wens je nog veel plezier en ontspanning toe!

Hele fijne mat!

Ik gebruik de mat voor het slapen gaan - even een moment voor mijzelf - kan ik wel gebruiken met een baby van 4 maanden. Binnen 15 minuutjes ben ik geheel ontspannen en ontprikkeld. Dikke aanrader!

19 de abril de 2023

Hi Tamara,

Wat fijn dat je jouw ervaring met ons deelt!

Goed om te horen dat je zelfs met een baby van 4 maanden even een moment voor jezelf, in ontspanning, kan hebben.

Ben je afgemat

Ben je afgemat, gebruik dan de spijkermat!
Ik had al goede ervaring met de spijkermat die al jaren geleden cadeau had gekregen. Mijn spijkermat was aan vervanging toe en zo kwam ik uit bij Brellavio.
Bij Brellavio kon ik een nieuwe spijkermat kopen met een spijkerkussen. Ik ben blij met mijn verbeterde versie spijkermat. Werkt uitstekend voor een goede nachtrust.

2 de abril de 2023

Hi Ranferd,

Wat een super review!

Goed om te horen dat wij voor de juiste vervanging van jouw 'oude' spijkermat hebben kunnen zorgen.

Nog veel plezier en ontspanning toegewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke mat ter ontspanning!

Goede spijkermat! Lig er elke dag een halfuurtje op en voel me steeds helemaal ontspannen. Ik merk ook dat mijn spieren hierdoor minder gespannen zijn en dat de spanningshoofdpijn langzaam maar zeker verdwijnt. Ik kan het iedereen aanraden! Als ik eerder had geweten dat dit zo goed zou werken, had ik de mat al meteen gekocht. Bij aankoop van de mat zit ook een leuk e-book met allerlei tips, dat helpt je lekker op weg in het gebruik.

18 de abril de 2023

Hi Miriam,

Wat leuk dat jij jouw ervaring met ons deelt!

Fijn om te horen dat je de spijkermat dagelijks gebruikt en hier helemaal ontspannen van wordt.

Nog veel plezier en ontspanning gewenst met jouw spijkermat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. De mat is ontspannend en voelt goed, al is het ook even wennen.

12 de abril de 2023

Hi Yvonne,

Bedankt voor jouw review!

We vinden het fijn om te horen dat je de mat als ontspannend ervaart!

Nog veel plezier en ontspanning met jouw spijkermat gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over de mat.in het…

Ik ben heel tevreden over de mat.in het begin dacht ik hmmm..toch wat onaangenaam. Mijn huid was zoveel prikkels niet gewoon. Nu kan ik niet een dag zonder en voelt het lekker en ontspannend. Zeker een aanrader.

11 de abril de 2023

Hi Rik,

Wat leuk dat jij jouw review met ons deelt!

En super dat je hebt doorgezet met het uitproberen van de spijkermat en nu zelfs niet meer zonder kan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen rugpijn en nekpijn meer

Sinds ik het nekkussen en de spijkermat van Brellavio heb, heb ik bijna geen last meer van mijn nek en onderrug. Waar ik voorheen verplicht oefeningen moest doen, is nu een halfuur op beide liggen voldoende. Dit doe ik zo'n 3 keer in de week en soms als ik even een me-time momentje wil. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

10 de abril de 2023

Hi Mariëlle,

Bedankt voor jouw review!

We vinden het super om te horen dat je bijna geen last meer hebt van je nek en onderrug!

Nog veel ontspanning tijdens je me-time momenten gewenst!