Kan kun sige, at Breviks Massage ved Thomas, er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Thomas er utrolig dygtig til at lytte og pejle sig ind til, hvad det er for symptomer man fortæ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Thomas udviser stor imødekommenhed, allerede ved ankomsten. Med både smil og grin - der er altid en god stemning. Fagligt er Thomas meget professionelt og super dygtig, med en stor faglig viden.... Ver mais
Jeg er blown away over Thomas' dygtighed på alle niveauer. Han er en super dygtig massør. Allerede efter første besøg mærkede jeg bedring i et længerevarende problem-område (skulder/nakke). Stra... Ver mais
Efter 4 behandlinger hos Thomas er den hovedpine, som har været min konstante følgesvend i rigtig mange år, gået på pension. Den stikker nu kun af og til hovedet frem. Det er en ufattelig befriel... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Breviks Massage drives af Thomas Brevik, som er RAB-godkendt massør (Registreret Alternativ Behandler). Jeg tilbyder målrettet behandling af blandt andet spændinger i nakke, skuldre og ryg samt hovedpineproblematikker. Behandlingen tilpasses altid den enkelte, og mange oplever en tydelig forskel allerede efter første behandling. Afhængigt af problemets karakter kan et kortere behandlingsforløb være relevant, hvilket altid vurderes individuelt. Har du i stedet brug for ro og afspænding, tilbyder jeg også velværemassage i rolige omgivelser. Klinikken ligger i Hasselager, ca. 10–12 minutter syd for Aarhus C, tæt på motorvejen og med fri parkering.
Informações de contato
Beringvej 26, 8361, Hasselager, Dinamarca
- +4527898887
- info@breviks.dk
- breviks.dk
As pessoas também visitaram
Bedste anbefalinger til Breviks Massage v. Thomas
Thomas er utrolig dygtig til at lytte og pejle sig ind til, hvad det er for symptomer man fortæller om, og så hjælpe med at få løsnet spændinger mm. Op.
Han har virkelig gjort en kæmpe forskel for min lænd, skulder og nakke. “Snurren” i fingrene er helt væk, har ellers kæmpet med det i mange år.
Jeg har efter et forløb hos Thomas, valgt at vedligeholde med træning og at komme ca. en gang hver 4-5 uge og få løsnet op i muskelvævet, inden spændingerne sætter sig igen. Det fungerer så godt til mig.
Breviks Massage får mine bedste anbefalinger. Thomas er rar, mega dygtig og klinikken er indbydende, pæn og ren. Ekstra plus, er en opvarmet briks. :-)
Giv dig selv, den gave, at kontakte Breviks Massage, hvis du har ondt i kroppen, jeg er sikker på, at din krop vil elske det.
Professionel massage
Som altid er man i gode hænder hos Thomas, professionel rådgivning og altid et godt humør. Kan kun anbefales,
Den bedste og mest kompetente massør-oplevelse nogensinde!
Straks jeg kom ind i klinikken, følte jeg mig i trygge hænder. Thomas har en super empatisk personlighed, er meget lyttende.
Han lovede mig ikke på forhånd, at han kunne trylle problemet/problemerne væk (hvilket er virkelig sympatisk).
Thomas har en imponerende stor viden om kroppen, og han tager sig tid til at forklare, hvordan det hele hænger sammen, når man, som jeg, vil vide mere/have uddybende forklaringer.
Thomas er den mest kompetente massør, jeg til dags dato har besøgt!
Giv dig selv den gave at booke en tid hos ham!
Meget kompetent faglighed og stor menneskeligindsigt
Fagligt er Thomas meget professionelt og super dygtig, med en stor faglig viden. Dette bliver iblandet en stor menneskelighed og oprigtigt interesse, for at finde den bedst mulige løsning, på problemet.
Glæder mig til det videre forløb og kan kun anbefale Brevriks massage.
Thomas er virkelig god og effektiv
Thomas er virkelig god og effektiv. Kan helt klart anbefales.
Super forløb
Thomas var rigtig god til at fortælle hvad han gjorde, og hvorfor. Han hjalp mig med at løsne en masse spændinger i nakke/skuldre regionen. Kan anbefales :)
Thomas har hjulpet mig af med en svær…
Thomas har hjulpet mig af med en svær spændingshovedpine, samt markant reduceret de smerter jeg døjer med i højre skulder.
Super professionel og behagelig massør med stor viden om fysiologi og anatomi! Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Grundig og professionel.
Efter 2 behandlinger kan jeg mærke er tydelig forbedring i øverste det af ryg/skulder/nakke. Virkelig grundig og professionel behandling.
Varm anbefaling
Jeg har gået fast hos Thomas siden start februar i år.
Jeg mærker en markant forskel fra jeg kom til ham første gang til nu.
Jeg har færre migræne anfald, jeg er mindre låst/spændt i skuldre og nakke.
Ingen snurren ud i armen og fingre længere.
Desuden har jeg flere dage kunne undvære smertestillende hvilket jeg ikke husker hvornår det har kunne lade sig gøre.
Jeg er super tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Thomas, han er utrolig dygtig til det han gør! 🙂
Nakke skulder forløb.
Jeg kom på klinikken fuldstændig låst i nakke og skuldre samt havde snoren i fingrene.
Jeg har haft et nakke skulder forløb med det fineste og nemmeste træningsforløb (især til mig som har 0 procent overskud til træning i hverdagene var det overskueligt)
Efter 3 besøg er jeg uden snoren i fingrene og jeg føler at min krop er lettere og mere bevægelig.
Behagelig atmosfære
Behagelig atmosfære
Dejlig modtagelse
Efter 2 behandlinger går det fremad.
Kan varmt anbefale massage her.
Rigtig godt sted hvis man har problemer…
Rigtig godt sted hvis man har problemer med hovedpine/migræne. Jeg har været til 3 behandlinger ved Thomas, og har ikke haft slem spændings hovedpine siden.
God massage er værd at køre langt…
God massage er værd at køre langt efter. Hos Thomas er jeg så heldig at det nærmest ligger i min baghave. At jeg også altid får et godt grin undervejs, beviser at ud over magiske hænder har Thomas også masser af humor.
Professionel behandling
Jeg er kommet ved Thomas 3 gange og det har løst mine spændinger i nakke og skuldre. En kæmpe anbefaling herfra.
Breviks Massage
Det kan anbefales at bestille tid hos Thomas - Breviks Massage. Han er lyttende, dygtig, og giver en rigtig god rådgivning som der skal bruges, og lyttes til når man er i smerte.
At så hans humor også er godt tilstede, er jo altid rart når man ligger på briksen.
Thomas var rigtig god til at forklare…
Thomas var rigtig god til at forklare hvad han ville gøre og hvor smerten kom fra.
Rigtig god massage, go dialog om hårdhedsgrad og om hvor ondt det gjorde undervejs.
Vil klart anbefale Thomas
Mvh Lars
Dygtig og interesseret i at hjælpe
Først og fremmest er Thomas et meget behageligt menneske. man føler sig tryg og i gode hænder, når man lægger sig på hans massagebriks. Thomas er derudover meget dygtig og interesseret i at hjælpe, med de problemer man har med kroppen. Jeg kan kun anbefale ham - han er i fuld gang med at hjælpe mig med en nakkeproblematik, der har generet mig i flere år.
Fik løsnet op for mine ømme og stive muskler
Fik en times massage på alle mine ømme og spændte muskler både i højre ben, hofter, albue og nakke/skuldre. Det er tydeligt at Brevik ved hvad han gør og han er grundig, lyttende, informativ og empatisk. Bestiller snart en ny tid hos ham.
Dygtig massør og meget lyttende
Dygtig massør og meget lyttende - kan kun give mine bedste anbefalinger til thomas 🤩
Bedste og mest professionelle massage
Thomas tog sig rigtig god tid til at analysere mine behov og give mig massage derefter. Han får de bedste anbefalinger med fra mig!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.