We kregen in juni een rolluik op zonneënergie voor de kippenren cadeau maar na een tijdje laadde het zonnepaneel niet meer op. Men heeft er op de klantenservice alles aan gedaan om ons te helpen en on... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Contact gehad na een defect kippenluik, rede van defect mij onbekend omdat het hier op het oog om een zeer robuust product ging. Dit is buitengewoon goed en zorgvuldig opgepakt en afgehandeld door d... Ver mais
Problemen met vocht toevoer van broedmachine. Na uitsluiten van enkele dingen hebben ze meteen een nieuwe deksel opgestuurd. Ook zijn een aantal nieuwe broedeieren mee verzonden. Top service
Ik had een luikje gekocht voor mijn kippenhok. Helaas defect na de installatie. Broedservice heeft meegedacht aan een mechanische oplossing maar helaas zonder succes. Toen hebben ze voorgesteld om een... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Top service
Geweldige service, automatisch kippendeurtje werkte niet zoals het hoorde, contact opgenomen, direct een ander en zelfs duurder model toegestuurd gekregen en nu doet het wat het moet doen , bedankt 🌹🌹🌹
In eerste instantie dachten we goede…
In eerste instantie dachten we goede service maar na 30 nog steeds niks bevrucht en uitgekomen . Geven de schuld aan de broedmachine de laatste levering is verdeeld over 2 broedmachines. En weer niks !! De broedmachine komen gewoon van temu en ook de kwaliteit ervan .

Resposta da Broedservice
Ik had eerst HHD Broedmachine Luxe YZ4…
Ik had eerst HHD Broedmachine Luxe YZ4 eerste broed was onbevrucht( japanse kwartels) mail over gestuurd nooit antwoord gekregen 2e broed hebben de kuikens het niet gered ook japansekwartels hadden wel beginnetje gemaakt maar naar 24uur kwamen ze niet verder waarschijnlijk niet zo geschikt machine was moeilijk om voldoende water in te krijgen voor de goeie vochtbalans. Nu maar de HHD Slimme Broedmachine YZ12 Expert Volautomatisch besteld met nieuwe broedeieren kwartels. Hopen dat het nu wel goed gaat. vandaag net binnen Dus donderdag pas de eieren in de machine. Qua verpakking en levertijd niks op aan te merken. Al dacht ik even huh ik had 4 gratis en 11 besteld en zie maar 6 bleken de rest in de broedmachine te liggen keurig in een doosje.
Probleem is netjes afgehandeld nu.

Resposta da Broedservice
Broedeieren besteld tot 25 dagen…
2de keer eitjes gekregen na een mislukte broed.
Hopelijk zijn de deze broedeieren.
Ik hou jullie op de hoogte
Topservice bij dit bedrijf
Topservice bij dit bedrijf. Broedmachine besteld, helaas miste er een onderdeeltje. Meteen fotootje gemaakt en gemeld, en de volgende dag was het onderdeel al opgestuurd.
Tevreden over de service dienst naverkoop
Ik ben enorm tevreden over broedservice.nl . Een broeikastje aangekocht en 5 brahma eieren . Perfect geleverd , jammer genoeg ergens iets fout gelopen en geen van de 5 eitjes ontwikkelde zich . Maar na contact met Broedservice boden ze me onmiddellijk 5 nieuwe eitjes aan of het betaalde bedrag voor de eitjes terug te storten . Dus ik kan enkel maar zeggen dat het een heel professioneel bedrijf is en enorm klantgericht . Ik kan ze aan iedereen aanraden om daar te kopen . Groeten van Henri Martens uit bornem
De geleverde broedmachine maakte een…
De geleverde broedmachine maakte een ratelend geluid.
Contact gehad en de volgende dag al een nieuwe thuis.
Top service en erg vriendelijk.
Klant vriendelijkheid, ik heb broedmachine gekocht na grantie is het kapot gegaan ook al is grantie verlopen hebben ze een nieuwe broedmachine gestuurd binnen 2 dagen erg bedankt
Behulpzaam
Top bedrijf als er iets is zoals een…
Top bedrijf als er iets is zoals een deuk in de eieren vergoeden ze dit meer dan top kan niets minder zeggen heb zelfs een 2de machine gekocht bij broedservice echt top !!!
Tijdens het verzenden heeft de…
Tijdens het verzenden heeft de bestelling helaas wat schade opgelopen.
Na een mail te hebben gestuurd, binnen enkele uren reactie terug dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg.
Super service en een probleem wordt…
Super service en een probleem wordt direct correct opgelost.
Heel erg tevreden met onze goedkopere broedmachines en de ontzettend goede service.
Tot nu toe met erg goede uitkomsten van onze eitjes!
Prima materiaal en geweldige service
Prima machine gekocht en de ondersteuning was fantastisch. Wat een kennis en geduld... Zeer tevreden.
Zeker een aanrader!
Goede klantenservice
Goede klantenservice
De eieren waren niet allemaal bevrucht en er waren er 3 kapot. maar ik ben er heel blij mee. Ik bestel zoizo nog meer bedankt
De eieren zijn kwaliteitsvol! En goede support
De eieren zijn kwaliteitsvol!
Super snelle levering en klantenservice!
Nooit weer.
Het idee is leuk, maar de eieren zijn helaas 9 vd 10 x onbevrucht.
Inmiddels een aantal keer geprobeerd, zowel onder broedse kippen als in een broedmachine maar zonder resultaat.
Edit n.a.v reactie broedservice: dikke onzin, we hebben hier meerdere malen contact over gehad voor ik deze review plaatste.
3e edit op 19 maart 2026. Broedservice doet zo hard hun best om negatieve recensies te laten verwijderen. Nadat ik ze op allerlei manieren heb moeten negeren (ja ze vallen je lastig) proberen ze nu weer mijn bericht te laten verwijderen. Geloof ze niet!
22-3. Nette bedrijven laten je met rust als je genoeg geprobeerd hebt. Bovendien blijven ze je niet lastig vallen en bedreigen ze je niet als je je niet laat intimideren.

Resposta da Broedservice
Snelle levering met gratis broedeieren
Snelle levering met gratis broedeieren. Mooie broedmachines gekocht werken fantastisch
Snelle service en snelle levering
Snelle service en snelle levering. Leuk om met de broedmachine uit te broeden. Kreeg nog eieren met de levering. Helaas waren ze onbevrucht. Misschien de volgende x.
Snelle levering, goede service voor gebruik van broedmachine en een leuke geste om er gratis broed eieren erbij te krijgen