Brotorvets Cykler Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid god service 🤗 hurtig fik lavet den samme dag som indleveret ☺️ kan anbefale at benytte brotorvets cykler 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

41 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Høj faglighed

Høj faglighed, hurtig service og rimelige priser. Højst sandsynligt det bedste cykelværksted i Næstved.

23 de julho de 2026

Hej Peter
Tusind tak for din ros og anerkendelse af os, vi er glad for du valgte os og var tilfreds med det vi har lavet🙏🏼🚲😊
God dag til dig🚲☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid god service 🤗 hurtig fik…

23 de julho de 2026

Hej Jørgen
Tak for ros og din fine anmeldelse, vi er super glade for at du vælger os og at vi kunne hjælpe dig lidt hurtigt 🙏🏼🚲😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en fornøjelse at få vores cykler…

Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med rugbrødsmotor (elmotor i mit tilfælde).

15 de julho de 2026

Hej Mick
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, og tak fordi du valgte os🙏🏼🚲😊

Kunde service

13 de julho de 2026

Hej Michael
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🚲🙏🏼😊

Imødekommende betjening

Imødekommende, venlig og hurtig betjening.

1 de julho de 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🚲🙏🏼😊

Punktering

Var punkteret på vej hjem, og kom ind med med at fladt dæk. De lappede den med det samme og fandt en meget lille sten som var skyld i det.
20 minutter senere kunne vi cykle de 10km hjem.
Utrolig god og venlig service.

29 de junho de 2026

Hej Glenn
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig, så du hurtigt kunne komme videre🚲🙏🏼😊

Billigt og godt

Billigt, hurtig service, kan anbefales.

29 de junho de 2026

Hej Helmer
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🙏🏼🚲😊

Servicemindede og professionelle

Servicemindede og professionelle. Fleksible mht til tidspunkt for indlevering af cykel

25 de junho de 2026

Hej Ea
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse🚲🙏🏼😊

God faglig service

God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale.
Meget imødekommende og flinke.
Kan helt klart anbefales.

23 de junho de 2026

Hej Rikke
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os, vi er glade for du har haft en god oplevelse og har lyst til at anbefale os, Tak🙏🏼🚲😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man er altid venlig og imødekommende…

Man er altid venlig og imødekommende hos Brotorvets cykler. De ved hvad de taler om.
Altid en fornøjelse

12 de junho de 2026

Hej Birgit
Tak for dine fine ord, de varmer. Og tak for din flotte anmeldelse af os.
God sommer til dig🚲☀️
Hilsen Rikke og Team😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der bliver lavet det man aftaler!…

Prisen er værd at betale!

29 de maio de 2026

Hej Bo
Tusind tak for dine fine ord og ros til os, og tak for din flotte anmeldelse🚲😊🙏🏼

Aller bedste service

Aller bedste service, meget venlige, gav sig tid til at forklare. Kommer der gerne igen. 🥳🥳

29 de maio de 2026

Hej Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os, vi er glade for vi kunne hjælpe dig🙏🏼🚲😊

Sød og hjælpsom

Sød og hjælpsom - fik lige det jeg havde brug for, og hurtig om at give min cykel et forårstjek

5 de maio de 2026

Hej Dorte
Tusind tak for dine søde ord og ros til os, og tak for din fine anmeldelse🙏🏼🚲😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dem kan jeg varmt anbefale

Dem kan jeg varmt anbefale. Reparation godt og hurtigt udført. God service. Fint at man får en SMS når cyklen er klar.

28 de abril de 2026

Hej John
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼🚲☀️😊

God oplevelse

Flink personale, cyklen var klar til aftalt tid, prisen var fin

28 de abril de 2026

Hej Frederik
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🙏🏼🚲😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min nye El-cykel skulle til første…

Min nye El-cykel skulle til første service.
Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk.
Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilende, sjove, man griner meget med dem, de er imødekomme, altid lyttende og samtidig er de super professionelle. Jeg er så glad for det er min cykelsmed. Tak for jer. Kh. Nina.

24 de abril de 2026

Kære Nina
Tusind tak for dine søde ord og ros.
Vi er også glade for at have dig som fast kunde i huset.
Det er altid hyggeligt når du lige kigger forbi og kommer på besøg til en kop kaffe ☕🚲☀️😊
Kh Rikke og Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en rigtig god service da jeg skulle…

Fik en rigtig god service da jeg skulle købe en elcykel hos dem. De er meget søde og venlige og har tid til at servicere en. Kan kun anbefale dem.

13 de abril de 2026

Hej Lone
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer😊🙏🏼
Vi håber du bliver rigtig glad for din nye elcykel og glæder os til at se og høre hvordan det er gået når den kommer til 1. service🚲😊🙏🏼
Hilsen Rikke og Team

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais