Ik heb al vele brouwerij rondleidingen meegemaakt, maar nu toch weer wat nieuws gehoord. Hele vriendelijke en gastvrije vrijwilligers die dit doen. Het biertje vooraf en de biertjes na de rondleiding.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Interessante uitleg beginnend met stukje historie en daarna over het brouwproces. Vier biertjes geproefd en daarna nog even in het proeflokaal geweest. Was alles bij elkaar erg leuk (en lekker...)
Wij hebben al best wat brouwerijen bezocht maar ik vond dat Yvonne en Edith dit erg leuk deden . Heel relaxed en uitgebreid werd er over het brouwproces vertelt en best wat diepgang. De brouwerij zag... Ver mais
Detalhes da empresa
Het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Onder andere brouwer van de biologische Sancti Adalberti abdijbieren. De brouwerij is ook te bezoeken voor rondleidingen en proeverijen.
Informações de contato
Weg over de Bisschop, 1B, 1934CS, Egmond aan den Hoef, Holanda
- 072 303 0404
- info@brouwerijegmond.nl
- brouwerijegmond.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
's werelds enige biologische abdijbier is overheerlijk!!
Heerlijk bier, goede mensen, en als enige abdijbier biologisch. Toonaangevend!
Snelle antwoorden op vragen
Perfecte rondleiding,vriendelijke sfeer…
Perfecte rondleiding,vriendelijke sfeer en gastvrij.
Medewerkers zijn betrokken en nemen de tijd voor de gasten.
Bier genieten met een goed geweten.
Brouwerij Egmond laat het ondernemen van de nieuwe tijd zien in zijn werkwijze: niet geld staat centraal maar de mens en het milieu. En daarbij maken ze ook nog eens voortreffelijke bieren. Door dit bier te drinken doe je jezelf én anderen een plezier. Proost!
Heerlijk biologisch bier
Heerlijk biologisch bier. Persoonlijke benadering. Er wordt de tijd voor je genomen. Gepassioneerde vakmensen.
Er wordt meegedacht
Er wordt meegedacht, als je een aankoop doet. En mega vriendelijk aan de telefoon. Verder professioneel en kleinschalig
Bestellen via de website is eenvoudig
Bestellen via de website is eenvoudig, de obligaties zijn netjes binnengekomen, met de kortingskaart.
Verrassend eenvoudig en snel alles…
Verrassend eenvoudig en snel alles geformaliseerd.
Duidelijke website.
Aan de verwachtingen voldaan.
De Verleiding….
Aandacht kennis en vakmanschap….. daar denk ik aan als ik aan de brouwerij denk. Overigens ook aan “ verleiding” en hoe daar mee om te gaan……👍👍😂
Een heel gast vrije brouwerij…
Een heel gast vrije brouwerij met enthousiaste medewerkers de mooi en goed verhaal vertellen bij de rondleiding en daarna ook uitstekende uitleg gegeven over de bieren
Fantastisch bieren
Brouwerij Egmond biedt een uitstekende keuze lekker bier
Brouwerij Egmond biedt een uitstekende combinatie van heerlijk bier en een geweldige rondleiding. Tijdens mijn bezoek aan de brouwerij werd ik aangenaam verrast door de smaakvolle selectie bieren die ze produceren. De ambachtelijke bieren van Brouwerij Egmond zijn rijk van smaak en getuigen van vakmanschap. Of je nu van blond, dubbel, tripel of iets anders houdt, er is voor ieder wat wils.
Fijn bedrijf!
Helder verhaal, een mooi product en een fijne korting. We hebben nu een mooie vaste korting en een leuke obligatie. Aanrader!
Correcte afwikkeling aanvraag obligatie.
Verbonden aan een prachtige brouwerij
Heel erg blij mee. Mijn oprechte ‘steun/verbinding’ aan een prachtige brouwerij. Voordat de brouwerij een feit was (maar ook daarna) ben ik met mijn broer op de locatie geweest. Dat speciale gevoel niet kwijtgeraakt. Al heel lang van plan (ook omdat mijn broer al lang obligatiehouder is), maar steeds niet gedaan of aan toe gekomen. Vandaag in de brievenbus ontvangen :)