Brouwerij Troost Webshop Avaliações 42

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de heerlijk biertjes thuis ontvangen van Brouwerij Troost. Een prachtige pakketje met heerlijke smaken. Helaas ging er met de verzending iets mis aan de kant van de bezorgpartij, Brouwerij Troo... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Erg lekkere bieren, snel verzonden. Leuk boekje er bij met uitleg over de bieren, hiermee tillen ze de ervaring naar een hoger niveau. De proefglaasjes hebben een mooi design, alleen vind ik de open... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Cervejas

Biologische bieren en limo's van Brouwerij Troost.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

42 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top!

Top! Snelle levering, leuke verpakking en lekkere biertjes!

7 de julho de 2022

Hi, wat een leuke reactie. Dank daarvoor. Enjoy

Troost biertjes

Het Bier Cadeaupakket ontvangen en ze smaken stuk voor stuk heerlijk

5 de julho de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Bedankt voor je leuke review John. Proost!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zelf verkeerde adres ingevuld voor bezorging

zelf verkeerde adres ingevuld voor bezorging. Keurig en snel opgelost door de telefoniste, zonder extra kosten. Heel erg bedankt!

19 de maio de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Hi, bedankt voor je mooie review en geniet van de biertjes.

Bier is heerlijk

Bier is heerlijk, eerder al wat dozen besteld en nu de lente weer aanbreekt en de zon gaat schijnen, gaat er niets boven een fijne troost ipa. Helaas was er tijdens het vervoer (denk ik) een doos gebutst, waardoor een deel van de blikken was ingedeukt. Troost biedt dan een fijne oplossing.

14 de maio de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Hi Michael, Bedankt voor je review en fijn dat je je kan vinden in de oplossing. Geniet van onze Troost biertjes.

Een leuke thuis bierproeven

Een leuke thuis bierproeverij. In het pakket zit een boekje met een beschrijving van alle bieren die in het pakket zitten. Helaas zat het bockbier er niet bij bij maar het blonde bier was zeker een goede vervanger.
Een super pakket voor een gezellige en lekkere avond.

6 de abril de 2022

Leuk pakketje

Leuk pakketje, snelle levering! Smaakt goed!

20 de janeiro de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Dank voor de fijne review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooi bier pakket met glaasjes!

Super mooi bier pakket met glaasjes!
Snel geleverd.
Alleen niet mijn smaak.
Maar als je het niet probeert weet je het ook niet :-)

20 de janeiro de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Leuk dat het toch geprobeerd hebt en bedankt voor de positieve review!

Next level thuisproeven

De proefglaasjes hebben een mooi design, alleen vind ik de opening te klein. Moeilijk om uit te drinken, omdat mijn neus er tussen blijft klemmen....

18 de janeiro de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Hi Maya, Heel erg bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat het proeverijpakket goed is bevallen! Het proefglaasje is gemaakt om het aroma van het bier goed te kunnen ervaren en leidt de geur naar je neus. Perfect voor een proeverij maar ik kan me voorstellen dat het algemeen drinkcomfort daardoor wat lager is. Eventueel hebben we ook vaasjes in de webshop die meer voor het doordrinken zijn!

Meer dan troost

Meer dan troost

Vlak voor de kerstdagen zag ik een advertentie en had toevallig nog wat leuks nodig voor onder de boom. Zeer snelle verzending en top producten!

13 de janeiro de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

Bedankt voor de fijne review! Mooi dat de webshop je bevallen is!

Amazing customer service

Amazing customer service! Would definitely shop online with them again (and can't wait to do it also in person!)

13 de janeiro de 2022

Resposta da Brouwerij Troost Webshop

So nice to hear! Thanks for leaving a review and let's hope we meet in person soon!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.