Kundbemötandet är helt klart det bästa jag varit med om. Blev personligt uppringd angående frågor kring en retur. Aldrig varit med om den servicen tidigare. Kläder i världsklass också! 5+
Veja o que dizem as avaliações
Superbra service. Fick en produkt fel i leveransen och fyllde i retur på deras hemsida. Blev uppringd av någon där som ville veta varför, anledning, och om de kunde göra något för mig. Aldrig varit m... Ver mais
Välbemötande och högt professionell och service orienterad personal. Man upplever produkterna både högkvalitativ och väl designad. Kommer självklart att besöka de igen inom snart.
Extremt trevliga och villiga att hitta rätt storlek och ser verkligen till att man blir nöjd. Här kommer jag definitivt att handla igen. Rekommenderas starkt!
Detalhes da empresa
BROWN AVENUE Välkommen till Brown Avenue, en plats där tidlös design möter högsta kvalitet. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av exklusiva produkter för dig som söker det lilla extra i vardagen. Vårt varumärke är grundat på passion för elegans. Vi tror på att kombinera klassiska värden med modern estetik och hållbara material. Vi strävar efter att leverera produkter som både inspirerar och varar över tid. Upptäck vårt utbud och låt Brown Avenue bli en del av din resa mot en elegantare och mer medveten livsstil. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår värld av stil och kvalitet!
Informações de contato
BOX 469, 19124, sollentuna , Suécia
- info@brown-avenue.com
- brown-avenue.com
Kundbemötandet är helt klart det bästa…
Kundbemötandet är helt klart det bästa jag varit med om.
Kläder i världsklass också!
Sjukt fina kläder och kunnig personal!
Sjukt fina kläder och kunnig personal!
Fin service från start till slut
Fin service från start till slut! Plus att allt var så enkelt med byte, ett märke som har koll på sina rutiner.
Schysst ställe
Thank you for such a great product
Thank you for such a great product, and a great experience! I look forward to having more Brown Avenue in my wardrobe!
Bra kvalitet och snabb leverans!
Otroligt Bra kvalitet på produkterna och snabb leverans!
Utmärkt kundupplevelse!
Riktigt bra kundservice! Bra kvalitet på kläderna och bra priser :)
Fantastiska kläder och utmärkt service
Fantastiska kläder och utmärkt service. Kommer köpa allt till min man och son därifrån.
Super nöjd
Otroligt härliga kläder med bra passform.
Paketering och produkter känns över det vanliga. Återkommer med säkerhet!
Så trevlig personal och kläderna är…
Så trevlig personal och kläderna är otroliga!
Grym service och kvalitet på tröjorna.
Jätte nöjd med mina plagg
Underbar kvalitet och design
Underbar kvalitet och design. Snabb leverans. Har använt min väst varje dag sedan jag fick den.
Fantatiska produkter och trevlig…
Fantatiska produkter och trevlig personal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.