Bruktbokhandelen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fordi de to bøkene som jeg kjøpte av dere. Disse to bøkene, er jo to bøker som kan leses om igjen. Den ene er jo også filmet. Tidevannets fyrste. Veldig bra og god bok.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadde lett lenge etter en bok. Da jeg henvendte meg til Bruktbokhandelen, sa de at de ville sjekke det opp. Kort tid etter, var boka i postkassen min☺️ Takk for fin og rask kundebehandling

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en bok som ikke finnes i bokhandel lenger, den så nesten ny ut. Rask levering og grei betaling. Her blir det handlet mer

Detalhes da empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bruktbokhandelen er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på brukte bøker av høy kvalitet. Vi gir bøker nytt liv ved å samle inn, inspisere og klargjøre hver enkelt bok før den legges ut for salg. Alle bøker blir nøye gjennomgått, slik at du kan være trygg på at du får et produkt som holder høy standard – ofte så nær ny som mulig. For oss er kvalitet like viktig som pris. Vi brenner for å gjøre litteratur mer tilgjengelig. Derfor tilbyr vi gode bøker til rettferdige priser, samtidig som vi bidrar til en mer bærekraftig måte å konsumere på. Ved å velge brukte bøker er du med på å redusere avfall og gi eksisterende ressurser nytt liv. Bruktbokhandelen handler ikke bare om bøker – det handler om å bevare historier, dele kunnskap og skape verdi på en ansvarlig måte. Velkommen til en trygg og bevisst bokhandel 📚

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Supert at man får tak i brukte bøker på nett

20 de julho de 2026

Hei Torill,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Tilbakemeldinger fra kundene våre betyr mye for oss og hjelper oss med å stadig forbedre kvaliteten og kundeopplevelsen. ♻️
God lesing!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fordi de to bøkene som jeg kjøpte av…

Den ene er jo også filmet. Tidevannets fyrste. Veldig bra og god bok.

5 de junho de 2026

Hei Ellen,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så hyggelig å høre at bøkene falt i smak – noen bøker er virkelig verdt å lese flere ganger. 📚
God lesing videre!

Hei Miranda,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Så fint å høre at du er fornøyd med både bøkene og leveringen. God lesing! 📚

Hilsen
Bruktbokhandelen.no

Tekstforfatter

Gjenbruk, levering og informasjon.

3 de junho de 2026

Hei Anne,
Tusen takk for fin tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både informasjonen og leveringen.
God lesing! 😊

Alt fungerte utmerket

Alt fungerte utmerket, og jeg fikk boka jeg skulle ha

21 de junho de 2026

Hei Grethe,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi jobber hele tiden for å bli enda bedre. 😊

Utmerket

Utmerket, helt fantastisk!

20 de junho de 2026

Hei Harald,
Så hyggelig å høre! Tusen takk for de fine ordene og for at du handler hos oss. 📚

Rask levering!

18 de junho de 2026

Så hyggelig å høre! Tusen takk 😊

Rask sending

Rask sending, og god innpakning.

28 de abril de 2026

Resposta da Bruktbokhandelen

Tusen takk! Så fint at du er fornøyd med både sendingen og innpakningen 📚

Rask ekspedering

Rask ekspedering, fint pakket og produkt i henhold til beskrivelse

28 de maio de 2026

Resposta da Bruktbokhandelen

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi legger stor vekt på rask behandling, trygg pakking og at bøkene våre er beskrevet så nøyaktig som mulig. Så hyggelig å høre at du er fornøyd.
Hilsen fra Bruktbokhandelen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Boken kom fort og var i veldig god…

Boken kom fort og var i veldig god stand.

20 de abril de 2026

Resposta da Bruktbokhandelen

Tusen takk for anmeldelsen! 📚 Vi er glade for at boken fant et nytt hjem hos deg og at du er fornøyd med både levering og kvalitet. God lesing!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en bok som ikke finnes i…

20 de abril de 2026

Resposta da Bruktbokhandelen

Tusen takk for hyggelige ord! Det er flott å høre at du er fornøyd med boken og leveringen. Velkommen tilbake!

Hilsen fra Bruktbokhandelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett tilgjengelig informasjon og…

Lett tilgjengelig informasjon og produkter.
Effektiv behandling av forespørsler og oppfølging. Bøkene blir sendt raskt

19 de abril de 2026

Resposta da Bruktbokhandelen

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen, informasjonen og den raske leveringen. Velkommen tilbake!

Hilsen fra Bruktbokhandelen. 📚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadde nesten gitt opp å finne ei bok

9 de abril de 2026

Hei Irene,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss.

Din omtale hjelper oss med å bli enda bedre, både når det gjelder kundeservice og måten vi hjelper lesere med å finne bøker som ikke lenger er tilgjengelige i vanlige bokhandler.

Det er svært givende å kunne bidra til at gode bøker får et nytt liv og finner veien til nye lesere.☺️

Vennlig hilsen
Bruktbokhandelen

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det gikk lett for å bestille

Det gikk lett for å bestille, men har ikke fått varer enda,

31 de março de 2026

Hei Evelina!

Tusen takk for tilbakemeldingen din – den hjelper oss med å forbedre tjenestene våre. Vi beklager så mye at du ennå ikke har mottatt varene dine.
Pakken din ble sendt samme dag som bestillingen ble lagt inn. Det har vært noen forsinkelser i forbindelse med påsken, men dette alene forklarer ikke situasjonen. Derfor har vi tatt kontakt med transportøren og følger saken nøye.

Vi oppdaterer deg så snart vi mottar mer informasjon.

Med vennlig hilsen,
Bruktbokhandelen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kommer tilbake til denne nettbutikken!

Hyggelig kommunikasjon og god innpakning av bøkene, som var i god stand! Enkelt å manøvrere i nettbutikken.

6 de abril de 2026

Tusen takk for tilliten!
Tilbakemeldingen din betyr mye for oss og hjelper oss å bli litt bedre hver dag.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais