Brygforretningen.dk Avaliações 3.702

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt her 2 gange, begge gange fået de produkter jeg bestilte. Den sidste gang her var der desværre gået hul på det bryg sukker jeg bestilte, en af de andre vare var skyld i fejlen, og kun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Always fast shipping and good service! I have defaulted to ordering from brygforretningen because they are always service oriented, fair priced, and fast to ship. They are helpful and quick when I re... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte nogle poser risskaller og har nu modtaget dem og glæder mig nu til at prøve hvordan de modvirker stockmash på mit Herms system. Både pris og levering var tilfredsstillende. Jeg vil helt s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cervejaria

Escrito pela empresa

Alt til hobby bryggeren og den professionelle.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min ordre har nu ligget i 2 hverdage…

Min ordre har nu ligget i 2 hverdage uden den er indleveret til forsendelse. Forretningen lover forsendelse samme dag, hvis ordren er givet inden kl. 12.00. Dårlig service.

31 de março de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Brygforretningen.dk

Resposta da Brygforretningen.dk

Hej Niels, tak for din feedback.

Ud fra hvad vi kan se, kom din ordre ind kl. 20.00 om aftenen. På det tidspunkt havde vi desværre allerede sendt dagens ordrer afsted. For at vi kan nå at pakke og sende samme dag, skal ordren være lagt inden kl. 12.00 (middag).

Din ordre blev dog sendt i dag mandag, som lovet på hjemmesiden. I weekenden kører posten desværre ikke, hvilket vi også informerer om på hjemmesiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle bruge 5m slange og 5 gange p…

Skulle bruge 5m slange og 5 gange p enheden blev i tvivl om det så var det var 5stykker a 1 meter og henvendte mig til kundeservice som fortalte at den blev leveret i et langt stykke og hurtig levering

9 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Undrede mig over at flaskerne ikke var…

Undrede mig over at flaskerne ikke var med i prisen.

14 de janeiro de 2026
logotipo da Brygforretningen.dk

Resposta da Brygforretningen.dk

Vi ønsker naturligvis, at I er tilfredse kunder hos os. Hvis du oplever problemer med din ordre, er du meget velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig gerne.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super service efter uheldig oplevelse

Jeg har bestilt her 2 gange, begge gange fået de produkter jeg bestilte.
Den sidste gang her var der desværre gået hul på det bryg sukker jeg bestilte, en af de andre vare var skyld i fejlen, og kunne være undgået. 1 anden vare havde desværre fået slag og var revnet, men mistænker det er fra fragten, eller producenten, den var pakket lige som den skulle.
Efter en mail til dem og et par billeder er det hele blevet erstattet. Super søde medarbejder ham Anton jeg skrev med.

2 de março de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lidt fejl ved levering af min pakke. Manglede en intro bog, men service var hurtig og hjælpsom.

9 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais