Hej Karina.
Tak for at du har givet dig tid til at anmelde bryllupsbureauet.
Vi bliver dog lidt kede af, at du ca 1 år efter jeres skønne bryllup, skriver noget helt andet, end du først har givet udtryk for.
Vi gennemgår lige kritikken:
Pynt, og den generelle opsætning kunne vi aldrig finde på at fjerne, før sidste mand har forladt festen.
Vi begyndte naturligvis med lidt mild oprydning bag baren (de sidste kunne da stadig få drikkevarer), og fik fjernet de sidste glas fra bordene. Men blomster, tyl, lyskæder mv stod stadig smukt, da de sidste var gået.
Omkring kl. 01 sad de sidste 4 personer tilbage og der var alt stadig oppe.
Det kunne aldrig falde os ind at smide folk ud fra et bryllup.
Da i forlod festen, tog de fleste med. Der var 4 personer tilbage, som vi hyggede med, indtil de forlod lokalet lidt over 01.
I blev gjort opmærksomme på, at i skulle tage de ting med, som var vigtige når i forlod festen.
Tjenerne havde gjort kagen klar til jer også.
D. 12/9-2022 kl 09:35 skriver du:
Tak for et helt fantastisk bryllup, i gjorde der så godt 🤩 alle gæsterne var helt vilde og maden var mere en fantastisk !
Vi glemte ale om det stykke bryllups kage tjeneren gemte til os , hvad er der blevet af det ? 😅
D. 12/9-2022 kl 13:17 svarer vi:
Hej Karina. Mange tak skal du have. Fornøjelsen var på vores side 😊
Kagen kunne vi desværre ikke have med, da den skulle ligge 1.5 dag i en varm bil - så den måtte vi desværre smide ud. Vi har dog jeres blender, bar-ting samt lidt drikkevarer og sådan til jer, som vi kunne have med 😊
D. 12/9-2022 kl 16:05 svarer du:
Nå ja den fik vi ikke med 😅 vi må lige hente det i ugen 😀
Vi har naturligvis billeder af alle disse samtaler.
Det var desuden os der afleverede lokalet og nøgler, jvf aftale med Gavnø.
I kom dog aldrig og hentede jeres ting.
Drikkevarer - der har vi da smidt de meste ud, da det var gået på dato.
Jeres blender har vi stadig, så den kan i altid komme og hente.
To dage efter jeres skønne bryllup, var i mere end tilfredse med alt hvad vi gjorde for at gøre jeres dag perfekt - men nu 1 år efter er udtalelsen anderledes.
Vi er naturligvis altid lydhør overfor kritik, men bliver dog lidt kede af det når vi havde fået en anden forståelse af jeres bryllup for 1 år siden.
Vi håber at vi sammen kan komme frem til en fælles forståelse.
Mvh
Kasper & phillip