Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Ver mais
A empresa respondeu
Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Ver mais
A empresa respondeu
Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min... Ver mais
A empresa respondeu
I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Ver mais
A empresa respondeu
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
Dinamarca
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har fått väldigt fin hjälp av Begravelses service. Personlig service, god stöttning och en omtänksam och vänlig attityd genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Resposta de Begravelses service
Vi har ved en tidliger bisættelse benyttet Arne fra Begravelse service. Det personlige arrangament fra Arne, og afviklingen af bisættelsen, gjorde at vi til min mor,s bisættelse igen benyttese Arne og Begravelses service.
På familiens vegne.
Tommy

Resposta de Begravelses service
Vi takker så mange gange for den store omsorg og nærvær I viste ved vores mors bisættelse. I var en kæmpe hjælp, I fulgte os fra start til slut, og hjalp os med alt hvad vi havde brug for og mere til. Begravelses service er venlige og søde, at stå i så stor en sorg og savn, og få den forståelse, omsorg og hjælp, kan vi kun rose til skyerne. Tusinde tak for hjælpen, snakke, og trøst.

Resposta de Begravelses service
jeg ringede kl.07.00 om morgenen den 01 Januar og talte med Arne . han var utrolig hjælpsom og professionel og gik igennem alle de vigtige ting med med mig stille og roligt . jeg vil til enhver tid tid anbefale denne bedemand .Mvh Miguel

Resposta de Begravelses service
Hjælpsom, rare og søde som behandlede os med stor respekt.

Resposta de Begravelses service
Det er nogle gode mennesker der tager sig godt af de efterladte og hjælpe en godt igennem en svær tid

Resposta de Begravelses service
Jeg blev fulgt hele vejen af bedemanden, som også tog sig tid, til at spørge til hvordan jeg havde det.
Alt klappede, og jeg følte mig aldrig usikker.

Resposta de Begravelses service
Jeg oplevede kun hjælpsomhed og forståelse fra Nina, som gjorde alt, hvad hun kunne for at få styr på alt det praktiske, som følger med en begravelse. Og iøvrigt udviste empati med mig som efterladt efter min hustrus død. Også Niclas har været meget hjælpsom i forbindelse de juridiske forhold, som opstår i forbindelse med boskiftet.

Resposta de Begravelses service
Virkelig søde og empatiske og var en kæmpe hjælp, da jeg lavede en dum og uheldig fejl under afhentningen på hospice.
Tusind tak ❤️

Resposta de Begravelses service
Den gode telefon samtale jeg havde med en af jeres medarbejdere D.13/12 2024 Kl.15.55 der gav sig god tid, til at forklare mig om det videre forløb.

Resposta de Begravelses service
Meget nærværende service og et smukt farvel. Mine varmeste anbefalinger.

Resposta de Begravelses service
Den store empati der blev vist os og den rolige måde de relevante spørgsmål blev stillet på.
De telefon op ringerne vi fik både under og efter forløbet.
Hjælpen til blomster og mindestunden efter begravelsen, gjorde at vi kunne koncentrere os om vores sorg.

Resposta de Begravelses service
Fik rigtig god sparring og support i.f.m. min mors død.
Super kompetent firma og medarbejdere, der også fulgte op efter bisættelsen for at tjekke om alt var som det var forventet.
Kan kun anbefale Begravelses service.
Jakob

Resposta de Begravelses service
Vi fik alt den hjælp , vi havde brug for .
Brian var til rådighed , nærværende og professionel.

Resposta de Begravelses service
En helt igennem værdi og professionel behandling fra start til slut.
Lige fra det første møde med Arne på det hospice, hvor vores mor netop var gået bort, gik alt som det skulle.
Arne behandlede vores mors død utrolig respektfuldt og værdigt. Det rørte både min søster og jeg dybt. Arne var på forkant med alt, hele vejen igennem og vi kunne få lov blot, at være i vores sorg.
De varmeste anbefalinger herfra.
Mvh. Kira

Resposta de Begravelses service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.