Suveræn service! Har bestilt hos BS BBQ 2 gange nu, og hver gang er jeg blevet mødt med hurtig respons, samt kundeservice langt over hvad man normalt kan forvente. Varerne er kommet til aftalt t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Fuldstændig forrygende service 👍🏻 Jeg havde haft alle mine knive til slibning ved kop og kande, uden nogen succes.. efter en tur til Bsbbq så har de ALDRIG været skarpere... eneste ulempe er at de o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lille Passioneret webshop, som især lægge vægt på grill og bål tilbehør, jeg har ikke et mål om at blive størst, men at lever god service og kun forhandle produkter som jeg personligt kan stå inde for.
Informações de contato
Rudemøllevej 66, 7800, Skive, Dinamarca
- 29 92 99 39
- bsbbqdk@gmail.com
- bsbbq.dk
God service.
Hurtig levering .. servicemindet... af eget initiativ holder kunden orienteret om leverancen.
Gennemskuelig.
God at handle hos.

Suveræn service
Suveræn service!
Varerne er kommet til aftalt tid, og fuldt ud værende tilfredsstillende.
Jeg kan kun anbefale at handle med BS BBQ - Til trods for navnet kunne tolkes suspekt :D
Bedste service
Bedste service, jeg har oplevet fra en online butik. Jeg kan kun anbefale Bent og butikkens produkter - top klasse 💪💪💪
Hurtig levering. Svarede til forventninger.

Resposta de BS BBQ
Meget fornem service og utrolig…
Meget fornem service og utrolig velvillig til at svare på alle mulige spørgsmål vedrørende produkterne. 1000 tak!

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og i meget godt emballage

Resposta de BS BBQ
Venlig, meget hjælpsom betjening, og hurtig levering.

Virkelig god service
Virkelig god service, og rådgivning. Fik mine varer hurtig 👌

Altid topklasse
Altid topklasse. Hurtig levering og er pakker ind så godt, at man ikke skal være urolig for ens varer.

Resposta de BS BBQ
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. Super hurtig til at svare på mails angående produktspørgsmål. God stil.

Resposta de BS BBQ
Super betjening og behagelige folk der…
Super betjening og behagelige folk der sætter sig ind i tingene og ved hvad de snakker om super tilfreds

Fornem service
Jeg bestilte tirsdag aften sent en støbejernsgryde/-pande fra Lodge, som i øvrigt er kram og, så vidt jeg kan se, den samme som mesterbager Chad Robertson bruger til at bage sine brød i. Onsdag aften ringede det på døren og ejeren af BSBBQ overrakte mig gryden personligt, da han alligevel var i området. Jeg vil ikke tøve med at anbefale virksomheden til andre.

Resposta de BS BBQ
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering - fedt at I har en masse bbq klassikere som ellers kan være svære at finde

Resposta de BS BBQ
Meget tilfreds! Super service!
Købte en støbejernspande samt -gryde som et sæt til en super pris. På hjemmesiden stod at den var i restordre og forventet leveringstid. Ganske kort efter min ordre var lagt, modtog jeg ligeledes en e-mail, der også oplyste om, at sættet var i restordre og om forventet leveringstid, og at jeg kunne annullere ordren, hvis jeg ville, og modtage penge retur. Jeg afventede og modtog et super lækkert gryde/pande-sæt efter ca 10 dage. Meget tilfreds med både produkt og kommunikative service!

Resposta de BS BBQ
God service - gode priser.
Intet negativt at bemærke.
Dog kunne det være fedt med en mail med track and trace nummer når varen er sendt.

Lækkert udvalg
Udstyr og krydderier i særklasse.
Varmeste anbefalinger her fra.
Et sted jeg ønsker at handle ved, igen og igen.
Vh hanni

Resposta de BS BBQ
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.